עבור לתוכן

עזבתי את pca ואני מקווה שפה אני ישתלב יפה! כנסו כדיי לראות עוד!..

Featured Replies

פורסם

וואו! לא ידעתי שאפשר לקחת ריב כ"כ אישי על מחשבים באינטרנט... :nixweiss:

לא שאני מעביר ביקורת חס ושלום אבל כדאי לכם לחפש תחומי עניין אחרים אם זה יכול

להוציא אותכם מהכלים ככה.

©זה היה עוד מסר לחיים מבית לב :xyxthumbs:©

פורסם

טוב אז ברוך הבא DJ CUBE

תהנה ותשדל לשמור ויכוחים לא קשורים מחוץ לפדי הפורום:)

עצה: לא לקלל, לעשות כותרות ענייניות, ולהשתדל לדייק בפורום שבו אתה מפרסם תראד

בהצחלה :yelclap:

פורסם

DJ CLUE,

בלי השמצות על אתרים אחרים,

בלי קללות ובלי עצבים,

זה לא בריא....

פורסם

קודם כל שלום, וברוך הבא

אני מקווה שתשתלב ותשכיל (ואפילו תתרום ) באתר.

ועל מנת להבהיר מספר דברים:

1) בתראד יש בסך הכל 2 עמודים (וממשיך לספור) וכבר אני רואה תגובות לא מכובדות, אל תגרמו לנעול את התראד אחרי שני עמודים ולהתחיל להכנס באנשים.

2) ההשמצות כנגד PCArena לא מקובלות עלי לחלוטין. יתרה מכך שאני מעריך אותם על העבודה הרבה שהם עושים (ובתור קולגה אני יודע שיש לא מעט עבודה). אנחנו באופן כללי לא נותנים לתת פרצה לתגובות כאלו ואחרות על קהילות אחרות, פשוט מכיוון שאנחנו לא רוצים להפוך את הפורום שלנו ל"חממה" לשונאי אתר (או קהילה) כזה או אחר, ורוצים דווקא לשמור על יחסים טובים בין הקהילות.

3)בנוגע לעניין התראד שהצגת, אני אמנם לא מודע לפרטים. אך אני רוצה להזכיר כי כבר קרו מספר תקריות כאלו - התקשרות עם חברה כלשהיא בהתחזות לאתר אינטרנט כזה או אחר במטרה לקבל מוצרים בחינם היא קודם כל עבירה פלילית.

ומעבר לכך שאתם פוגעים בעצמכם אתם פוגעים  גם בנו ובקהילה - הן בגלל שהאתר שלא יוכל להתקשר יותר עם אותה חברה, והן בגלל שבסופו של דבר תהיה לנו בעיה להשיג מוצרים לביקורות בשבילכם!

ולכן אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לבצע מעשים כאלו.

DJ CLUB, אם אכן ביצעת את המיוחס לך, אני אישית רואה זאת בחומרה רבה. ולדעתי אתה ממש לא צריך להתגאות בכך שקיבלת מוצר במרמה בזמן שאנחנו נלחמים על כל מוצר שאנו מקבלים (וד"א גם מחזירים אותו בסוף הסקירה).

פורסם

למה הת'רד הזה עוד פתוח? כל אדם שנרשם ופותח ת'רד "אהלן אני חדש" מקבל הפנייה לחוקי הפורום ונעילה עקב ספאם.

אני לא רואה למה הת'רד הזה שונה.

מעבר לכך, יש פה פוסטים שלא ראויים לפירסום ככה שזה מוסיף על החטא עוד יותר.

פורסם

אני לא רואה למה הת'רד הזה שונה.

גם אני לא.

לא רק שת'רדים "שלום אני חדש" חסרי כל מטרה וגוררים רק תגובות ספאם, אלא שזה גם נפתח על רקע סכסוך אישי, במטרה לצאת כנגד אתר אחר על גבי הפורומים שלנו, דבר שלא מקובל פה בעליל. וכבר מתפתח פה ויכוח לא הולם ולא מתאים לדפי הפורום.

כמו שכבר אמרו, DJ Clue, ברוך הבא, וקרא את חוקי הפורום שלנו לפני שאתה ממשיך לפרסם הודעות.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים