פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים שלום לכולם! אני לא מכיר אף אחד פה...קודם כל אני הייתי משתמש גבוה באתר pcA :לחץ כאןאבל בחרתי לעזוב אותם כי הם באמת מגעילים מאודכמו bartzy שהיה מניאק לאורך כל הדרך , הנה דיון לדוגמא:http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=4305תסתכלו על הדפים האחרונים שם..טוב אז יש לי ידע מורחב בחומרה ואני מקווה להשתלב פה יפה!אגב מי עוד כבר לא מחבב את האתר הזה?
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים תגידמה לעזאזל הקטע שלך?עברת על החוקיםקיללתהזהירו אותך, לא הפסקת התנהגת בצורה לא ראויהועכשיו אתה כועס אז אתה משמיץ את האתר?[move]טיפש[/move]
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר אני יותר כועס על זה שהם קינאו בי שקיבלתי מוצרים בחינם ועוד הם הלכו עם בר עד הסוף! והם יודעים שהוא לא צודק כלכך פורום מסכן רק 30 משתמשים פעילים וחצי ממנהלים... ולא עברתי אל שום חוקים!!!! אין חוק כזה שאומר אל תקבלו מוצרים מחברות בחינם אם לא אמרתם לנו!. ובר הוא הנהל הכי מסכן שפגשתי בחיים הוא כותב שאסור לקלל והוא בעצמו מקלל אותי שם חחחחחח
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים וואי למי איכפת ימכוערתפסיק לפזר את הטימטום שלך באתרים.btw, עלק dj, עושה שיר מסכן ב-ejay חושב הוא tiesto.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר וואי למי איכפת ימכוערתפסיק לפזר את הטימטום שלך באתרים.btw, עלק dj, עושה שיר מסכן ב-ejay חושב הוא tiesto.לך יעלוב אתה לא מבין כלום במחשבים..אפילו בpca שאלת בלי סוף ולא עזרת בכלל אז מה אתה מתערבBTW עשה מפרט עם amd 3000+ s754 והכניס אותו ל nf4 s939!
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים לך יעלוב אתה לא מבין כלום במחשבים..אפילו בpca שאלת בלי סוף ולא עזרת בכלל אז מה אתה מתערב :errrr:מצטער על זה שיש לי חיים.מה מתערב? בסה"כ אומר שאתה פאג קטן.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר :errrr:מצטער על זה שיש לי חיים.מה מתערב? בסה"כ אומר שאתה פאג קטן.מי שמדבר יאידיוטלפחות על תזהם פה את הפורום עם הידע שלך...
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אנחנו לא PCA פהאתם רוצים לריב תעשו את זה בפרטיהבן אדם חושב שPCA זה פורום חרא הוא צודק וזהותגידו ברוך הבא תקרא את התקנוןובהצלחה בפורוםיש לכם דברים שלא קשורים לפורום?TAKE IT OUTSIDE!
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים די מספיק, מה זה השטויות האלה... ברוך הבא לפורום, תהנה ותעקוב אחרי החוקים.ואתה לא צריך להשמיץ את PCA לדעתי ולדעת המון אנשים הוא אתר איכותי וטוב ואני נהנה לקרוא בו חדשות בוקר\ערב.זה שהיה לך ריב איתם זה לא מצדיק את ההשמצות, בבקשה ממך תמחוק את מה שכתבת בהודעה הראשונה, ואת הלינק. תיהיה בן-אדם.u got that right, Rule The Pcד"א, אסור לקלל בפורום (סורי :\) ואסור לריב כמו ילדים בגן תרום חובה מי יותר טוב במחשבים.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים גילי צודקכדאי שתפסיקו לקלל אחד את השני, ולהתנהג כמו בני אדם!וברוך הבא לפורוםמקווים שתשתלב
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אתר טוב אולי אבל חברה על הפנים( pca)נו באמת.. אתה באמת היית חייב להגיד את זה?אוקיי! בוא נסגור את זה פה... *לדעתך האישית!!!* ולא איכפת לי מי עוד. האתר לא טוב, על הפנים, תת-רמה, u name it.. WhatEverאבל זאת רק דעתך! וזה בסדר.לילה טוב ובבקשה תפסיק פה.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים טוב אתה יודע לא צריך להשמיץ אתרים אחרים בשביל להשתלב...הבנו את הפואנטה, בין אם אנחנו מסכימים או לא,עכשיו אפשר להפסיק לדבר על pca ולהמשיך הלאה?
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אז מה אני יגיד לך גבר גבר, למי אכפת מPCA? או מזה שהייתה שמה חבר?האתר הזה ברמה ירודה מאוד, החל מההנהלה, וכלה כמשתמשיו , ובנוסף לזה הוא שומם כמו מדבר סהרה...
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אין לי כלום נגד PCA, הייתי שם בהתחלה, צברתי ידע ועברתי לפה אבל באמת, הפורום שומם, עמוד 2 של איזה פורום ההודעות מלפני חודש התקשרתי למישהו שראיתי בפורום מכירה בעמוד 3 והוא אמר שההודעה לא רלוונטית מלפני חצי שנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.