עבור לתוכן

איך המיני דיסק הזה?

Featured Replies

פורסם

שלום,במהלך סיורי באינטרנט היום ,ראיתי בכמה אתרי מכירות מיני דיסק של סוני דגם MZ-NE410,במחיר ממוצע של 500 ש"ח,אכן מחיר זול מאוד ומפתה,למכשיר יחסית תכונות מאוד טובות  למיני דיסק-

-כניסת USB

-תמיכה בפורמט MP3

-מהירות העברה של 32X

-מקליט

-הכפלת זמן הקלטה

-אנטי שוק 160 שניות

אני חובב מוזיקה,אבל אני לא מוריד מוזיקה בכמויות שאני יכול למלא איפוד 15 ג'יגה,ונפח איכסון של מיני דיסק מתאים לי בול,עד היום נרתעתי ממנו בגלל מחירו המוגזם.

שאלתי אלייכם האם המיני דיסק הזה שווה קניה?האם הוא נחשב טוב יחסית לשוק המיני דיסקים? איך המחיר?

אשמח עם בעלי מיני דיסקים יוכלו להמליץ,לתת חוות דעת,לא דווקא רק לדגם הזה

תודה מראש,אופק

פורסם

דבר ראשון אין לו תמיכה ב MP3, יש לו תמיכה בלהפוך MP3 לפורמט שלהם ATRAC 3 (שאם כל הכבוד בדחיסות LP2/3/4 לא מתקרב ל MP3)....

הכפלת זמן הקלטה.. מוריד איכות.....

אולי עדיף לך ללכת על נגן 5GB כמו RIO CARBON, CREATIVE ZEN MICRO, או במחיר 500 ש"ח אפשר היום נראה לי להשיג נגני FLASH של 512MB....

מינידיסק זה טוב אם אתה יודע למה אתה נכנס (להסתובב עם דיסקים, תמיכה רק בפורמט שלהם, לא ניתן להעתיק דברים אחרים וכו')....

פורסם
  • מחבר

תודה אני יקח נקודות אלה לתצומת ליבי,ואני מעדיף מיני דיסק ולא נגן פלאש MP3....

ואשמח לשמוע עוד תגובות בנושא תודה...

נ.ב. עם אני לא טועה כל הנגנים של סוני דורשים המרה לפורמט שלהם,אז זה לא ממש משנה

פורסם

כבעלים של מינידיסק...

המינידיסק הנ"ל הוא מה שנקרא בן כלאיים לקחו תכונות של מינידיסק X ומינידיסק Y ויצרו איזהשהיא מפלצת.....

אם אתה רוצה מינידיסק טוב.....קח איזה MZN-משהו......או את החדשים MZN-H-משהו..........

*משהוא=מספר כלשהו.....

אם אתה רוצה דבר איתי באייסי.........אני מכיר מישהו שרוצה למכור אחד כמו חדש מהסדרה המפוארת(כל אלא שמסתיימים ב1).....

164-429-161

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים