פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אני יודע שדיברו על הנושא הזה בעבר, אבל חיפשתי ולא ממש מצאתי נושאים שקשורים.חבר שלי רוצה לקנות מחשב רגיל (בלי שום דבר מוזר או מיוחד P:) שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט.הסתכלתי בכמה אתרים אבל לא היה להם את החלקים שהוא רוצה, כמו למשל לוגי'ק פיסי ופנדה.גם ניסינו להתקשר לחנות אבל כמו שאמרתי, באתר לא היה כתוב שיש, וגם בחנות.על איזה חנויות עם שירות טוב כמובן אתם מומלצים? וכמובן שלא יהיו יקרים...תודה לעונים.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אני קניתי את החשב שלי מחנות שכבר ניסגרה :'(עכשיו אני כבר קונה הכל בwww.slg.co.il אחלה שרות ואחלה מחיריםתנסה
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים נועה מחשביםהחנות אמנם בחיפהאבל עושים משלוחיםשירות מעולה ונציגים אדיביםאחריות מעולהוהכי חשובחנות מעולה מכל בחינה שתחשבו עליהלינק:http://www.noacomp.co.il/
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים מחבר p4 2400 800 busasus p4p800-vm512mb 400wd 40gb 7200rpm 8mb bufferlite on 52x 32x 52xlite on 52xשום דבר מיוחד...אני זוכר שהיו כמה חנויות שהתעלו מהשאר והרבה אנשים היו מרוצים מהן, ולצערי עדיין לא רשמו אותן. ;[תודה לעוזרים.
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים אני לא חושב שתמצא 2.8 רגיל עם אחריות נורמלית .... לנציגות הרשמית ולמפיצים הנורמליים כבר מזמן את המעבדים האלה , תצטרך לקחת פרסקוט הכי איטי שתמצא .
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים בדרן... למה בדרן? אני הזמנתי מהם לפני שבוע ועומד לקבל את ההזמנה - בינתיים זה נראה בסדר, נכון - לא כמו Newegg ששולחים לך את זה למחרת אבל.... מה אני מפספס?
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים לך לאלוף מחשבים בראשון לציוןיש לך שם גם את מידי-קום,מור לוי,ספרינט,אסטקוניקס וכו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.