עבור לתוכן

איריבר H340 - התפגר

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני קניתי H340 בקניה המוקדמת בארקדיה יעני לפני שלושה חודשיים בערך....

ביום חמישי הבאתי לחבר שלי אותו כדי שהוא יעביר לי משחק

אז קיצר...

מתי שהוא הגיע הביתה הוא חיבר את הH340 למחשב שלו העביר משהו ועוד איזה שני שירים כדי לראות איזה איכות סאונד יש לאיריבר ואז הוא ניתק אותו הפעיל אותו וזה הציג לו את השירים שיש ואז ישר לבד עשה מסך CONNECTED יעני הוא מחובר למחשב בזמן שהוא לא מחובר

ולא משנה מה זה נשאר ככה הוא כיבה אותו הדליק נשאר על CONNECTED....

גם קיסט לא עזר

אז הוא הטעין אותו ומתי שזה סיים זה הראה COMPLETE יעני סיים להטעין אז הוא ניתק אותו מחהשמל הדליק וזה הראה LOW בטריה ואז עשה CONNECTED

היום בבוקר הוא הביא לי אותו ועכשיו זה בכלל לא נדלק... ריסט לא עוזר כלום

גם חיברתי למשחב זה לא מזהה את זה אפילו...

שום דבר לא עוזר עכשיו הוא לגמרי מת

התקנתי לפני פחות משבוע את העידכון 1.2 הקורינאני אבל לא נראה לי זה קשור כי המון עשו את זה ולא שמעתי על שום בעיה דומה וגם זה קרה כמה ימים אחרי...

נראה לי שהבטריה שלו הלכה...

אני דיברתי עם ארקדיה הם אמרו שאני אביא להם את זה עם פרטים והכל אבל זה לוקח חודש!! כי צריך לשלוח להונג קונג!

חודש!!

מה אני אעשה חודש בלעדיו?!

אני לאדע מה הבעיה אבל לא נראה לי שזה באג עולמי נראה לי בעיה ספציפית במכשיר שלי אני סבור שזאת הבטריה אבל אולי זה העידכון...

:( :( :( :( :(

אני צריך לשבת עליו שבעה או משהו

פורסם

קדיש.

פורסם

אם אתה שואל אותי חבר שלך עשה עליו ניסוייםת מכשירים לא נהרסים סתם כך.

פורסם
  • מחבר

תראה אם הוא הפעיל שירים לפני שהוא חיבר למחשב וזה נהרס אז זה כנראה נהרס אצלו אבל אני די בטוח שלא הפעלתי אותו יום לפני שהבאתי לו אותו

וגם זה חבר די טוב אז מאמין לו שהוא לא עשה לזה שום דבר מיוחד

פורסם

לדעתי הוא עשה את הדבר הכי רע - ניתק אותו מהמחשב בזמן שהארדיסק עובד ::)

יכול להיות שהוא לא שם לב, קורה... למרות שזה באמת נשמע כמו בעיית בטריה ולא הארדיסק, קצת נראה לי מוזר שככה סתם הבטריה נדפקת.

הארדיסק זה דבר שדי פשוט לדפוק. בטריה לא נהרסת כ"כ בקלות... תנסה לשאול בmisticriver, אולי יהיה שם מישהו יותר יצירתי.

פורסם
  • מחבר

אני ניתקתי אותו פעם בזמן שהוא ניגן לי שיר במחשב!

ולא קרה כלום

אז לא נראה לי שזה זה

פורסם

:'(

פעם הבאה ננסה להמנע מלהתקין עדכונים מפגרים בקוריאנית שלא עושים כלום :P

פורסם

לא עשיתי שום דבר שיכול לפגוע במכשיר

הגעתי הביתה חיברתי אותו למחשב העברתי קבצים אחרי שזה סיים ניתקתי מהמחשב, לחצתי פליי כדי להפעיל תאייריבר כדי לשמוע קצת. הוא נדלק עשה LOADING ואחרי שניה הופיע לי מסך CONNECTED

לא עשיתי משו שיכל להרוס תנגן

פורסם
  • מחבר

יאללה תעשו לו באןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חח סתם

נראה לי שזה בעיה של המכשיר כי זה לא יכול לקרות ממשהו שאני יכול לחשוב עליו....

אני ניתקתי בעצמי אות פעם שהוא פעל ולא קרה לו כלום מה לא עשיתי לא קרה כלום

זה בטח בעיה שיש למכשיר או העידכון

פורסם

לי יש אומנם את ה RIO CARBON, אבל בחוברת ההפעלה מצוין בפירוש שאסור לנתק את ה USB לפני שעשית DISCONNECT דרך הוינדוס, אחרת צריך לעשות ריסט וכו... למרות שלא בטוח שזה הבעיה שלך....

פורסם

אם ניתקת בזמן שהוא ניגן שיר, זה לא אומר בהכרח שהHD עבד. יכול להיות שהוא ניגן מהבאפר. כמובן שזה לא 100% הורס את הנגן אם אתה מנתק בזמן פעולת HD.

ובעיקרון באמת אמורים לנתק רק אחרי שעושים dissconnect דרך הXP, אבל זה ממש לא חובה... לא קורה כלום אם אתה מנתק סתם ככה כשהHD לא בזמן פעולה.

ואם אתה בטוח שלא עשית שום דבר כזה, כנראה שהוא סתם החליט להידפק ואין מה לעשות. אחריות יש לך, אז כל מה שנשאר זה להיפרד ממנו לחודש.

בקטע הזה אייריבר מעולים, אפילו במקרים של נזק פיזי לנגן כתוצאה מטעות שלך הם מחליפים לך באחד חדש.

פורסם
  • מחבר

באיריבר לא צריך לעשות DISCONNECT דרך הווינדוס

אין בעיה לנתק עם הכבל

זה מופיע לך כעוד כונן לא כו האייפוד שצריך תוכנות ובלהלבלהל

פורסם

בעיה ידועה כתוצאה מניתוק הנגן מהמחשב ללא הסרה בטוחה (וכנראה שהמחשב ניגש אליו - קרא/כתב מה- HD שלו).

יכול להיות שמספר פעמים עשית כך ולא קרה כלום, אבל נגמר לך המזל...

אין שום קשר ל- firmware הקוראני.

למי שקרה את זה נתקל בשני מצבים:

1. היה צריך לעשות FORMAT דרך WIN (אם זה XP אתה צריך תוכנת צד שלישי, ולא לשכוח ב- FAT32).

2. הנגן התפגר והיה צורך לתקנו דרך iRiver.

כנראה שלך היה פחות מזל...

פורסם
  • מחבר

מה זה תוכנת צד שלישי?

פורסם

מה זה תוכנת צד שלישי?

תוכנת שאתה מתקין על מערכת ההפעלה (כל תוכנה מעבר ל- WIN XP), אתה צריך תוכנת פירמוט ב- WIN XP הפירמוט מוגבל ואי אפשר לפרמט HD גדול (מעל 30 ומשהו GB למיטב זכרוני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים