פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר תודהאבל...זה לא ממש טוב כי כל מורה מכיר את האתר הזהאני מחפש אתר באנגלית
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים אתה יכול למצוא בוק ריפורט על הדף שתכתוב אותו עליו. אנשים בלי לב תאמין לי הילד החמוד כולה ביקש מקום שיש שם בוקס ריפורטס אני מתפלא שאתה לא סוגר תת'רד הזה ... הוא הרי ביקש משהו לא חוקי... הוא ביקש להעתיק BOOK REPORT של מישהו אחר(אוי וויזמיר) :nono: אני אומר לתת לו באן :nono: :pissed: :bash: :s05: הוא לא ביקש משחק פרוץ(חס וחלילה שיהיה פה ווארז) כולה בוק ריפורט ואתה אומר לו שהוא יכול למצוא בוק ריפורט על הדף שהוא יכתוב אותו עליו.... חוצפה.... אחי הייתי עוזר לך בכיף ..... אבל אין לי מושג איפה אתה יכול למצוא לך ל GOOGLE וחפש... בהצלחה
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים בחטיבה ובתיכון היו משלמים לי כסף טוב בשביל שאני אעשה בוק רפורט לאנשים. מעוניין? ;D
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים דבר ... מה השאלות ??מעוניין בבוק ריפורט של התפוז המכני....(מדריה....זכור לך ?!?!?).....
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים בחטיבה ובתיכון היו משלמים לי כסף טוב בשביל שאני אעשה בוק רפורט לאנשים. מעוניין? ;Dכמה??? אני מעדיף לשלם 10שקל לבוק רפורט מאשר לקרוא 120 עמודים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.