פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים אני ראיתי אותם רק החל מ 100 שקלים.... איפה יש בסביבות ה 50 ופחות? (עדיין לא הבנתי מה עולה שם 100 שקל...) http://www.gimmick.co.il/Item.asp?id=970 יש בקניון בהרצלייה איזה חנות שמוכרת כאלה (דגם שונה קצת פחות טוב) ב 10 שקל
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים לא , לפי התמונה זה אוו'נטה כדי שתחשוב ואוו כמה זה מגניב ... למרות שלקחתי את זה פעם למסיבה על החוף בליילה וכיוונתי את זה שזה ידלוק כל הזמן וסתם שיחקתי עם זה ... סובבתי את זה וזרקתי גבוה למעלה : וכולם התלהבו מזה ... נו טוב הם היו רובם שתויים
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים BOSEמצטער לבאס אותך אבל מה שאתה קנית זה בדיוק מה שמוכרים בכל האתרים באינטרנט ב300 שקל ל256MB.הרבה חברות קונות את הנגנים האלה ופשוט שמות סטיקר עם השם שלהן.
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים כוסעמק התראד הזה כבר שבוע נמשך!תגיד לו מזל טוב וזהו!!הייתי חייב להגיד את זה כבר שיו....מצטער....תקנה סתם משהו פשוט מה זה משנה בכלל
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים יש לך מושג מה שם החנות בהרצליה (שבעת הכוכבים אני מניח)? בריקושט זה עולה 100 איזה הגזמה. אבא שלי קנה את זה פעם ב 100 וממש כעסתי.
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים לא זוכר... היתי שם רק פעם אחת בגלל הקרטינג למטה... (משהו מטורף איזה זריקות תחת ומלחות עשיתי שם ) זה חנות של כל מיני שטויות כמו ג'נטלמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.