עבור לתוכן

אח שלי בן 20 אני רוצה לקנות לו מתנה

Featured Replies

פורסם

גמני קניתי לאחי 256 מגה, עוד לא קיבלתי אבל הוא ישמח בטוח (בן 23). הוא נאלץ לשמוע במינידיסק ענקי על האופנוע...

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את זה וזה מצא חן בעיניי אבל:

ראשית אין לי כרטיס אשראי.

שנית ההורים שלי בחיים לא יביאו כרטיס אשראי לאינטרנט ניסיתי לכנע אותם עשרות פעמים וגם אם יכולתי 14 יום זה יותר מדיי.

בדרך כלל זה מגיע הרבה לפני 14 יום, בדרך כלל תוך 4-5 ימי עבודה.

אין לך מישהו אחר שיש לו כ.א? חבל, החנויות הרגילות גונבות.

פורסם

שהם רושמים תוך 14 יום אז הם מתכוונים לזה, ואתה יכול לשכוח מלקבל את זה לפני (מנסיון).

ויש בוואלה אותו נגן באותו מחיר ששם הם מספקים את זה תוך 72 שעות.

פורסם
מגזין של בלייזר

:xyxthumbs: :xyxthumbs: שמעתי שזה מציל חיים של חילים משועממים בבסיס, תעשה לו מנוי זה שווה מיליונים ועולה אפילו פחות מ 400 שקל אני חושב.

פורסם

כמה שזה נכון... כמה בלייזר היינו קוראים בבסיס... ואני אפילו לא הייתי עושה שמירות וכאלה... זה באמת מגזין ששווה את משקלו בזהב, אחלה רעיון דווקא.

overload שיחקת אותה! :xyxthumbs: Bose זה דווקא באמת רעיון טוב, שווה לך לחשוב על זה. השאלה איך תשלם על זה אם אין לך כרטיס אשראי. אם כן יש לך חשבון בנק אתה יכול לעשות הוראת קבע או משהו או שלזה ההורים כן יסכימו לתת מס' כרטיס אשראי.

מה קרה לפשטות של להזמין חפשנית? איזה lap dance במועדון? מה כל הבולשיט הזה? :kopfpatsch:

זה בגיל 18... ;)
פורסם

זיפו זאת באמת מתנה ממש טובה

אח שלי קיבל אחד כזה לפני כמה זמן

ואני גם מתכנן לקנות למישהי זיפו (בעקבות בקשה שלה)

אבל למה להוציא על זה 400 ש"ח?

זה קצת הרבה...

אני מתכנן לקנות אחד בבערך 150 ש"ח ככה,לא צריך להגזים

(אלא אם כן אתה טחון ואין לך מה לעשות עם הכסף [תקנה איזה 6800])

פורסם
  • מחבר

הוא לא מעשן וטוב שכך, אם הוא היה מעשן הוא היה אוכל ממני הרבה מכות.

נראה לי שאני סגור על נגן MP3 בתקווה ל256 MB.

תודה לכולם.

פורסם

צודק , הכי טוב זה להזריק ... לדלג על כל שלבי הביניים :xyxthumbs:

ד"א יש את הפנסים הקטנים האלה עם הלד... המחיר שלהם נע בין 10 ל 150 שקל ... מאוד שימושי אם אין לו אחד כזה אז אתה יכול אפילו להוסיף למה שתקנה

פורסם

הוא צודק בקשר לפנסים עם הלדים.

יש לי אחד, שיש בו לד אחד (זה דבר קטן משהו כמו שקע רגיל של מערכת או משהו), והוא עושה יותר אור מפנס פי 10 יותר גדול ממנו.

שימושי מאוד, במיוד אם הוא בצבא!

פורסם

אחי כבר קנית אז אני לא רוצה לבאס אותך.

יאבל בכל זאת

יש נגן כזה עם 256MB בוואלה והוא עולה פחות.

פורסם

צודק , הכי טוב זה להזריק ... לדלג על כל שלבי הביניים  :xyxthumbs:

ד"א יש את הפנסים הקטנים האלה עם הלד... המחיר שלהם נע בין 10 ל 150 שקל ... מאוד שימושי אם אין לו אחד כזה אז אתה יכול אפילו להוסיף למה שתקנה 

אני ראיתי אותם רק החל מ 100 שקלים.... איפה יש בסביבות ה 50 ופחות? (עדיין לא הבנתי מה עולה שם 100 שקל...)

פורסם
  • מחבר

אחי כבר קנית אז אני לא רוצה לבאס אותך.

יאבל בכל זאת

יש נגן כזה עם 256MB בוואלה והוא עולה פחות.

ראשית קניתי את המוצר ב-350 שח.

וכאילו שלא ידעתי שיש 256 באותו מחיר אבל הבעיה שההורים שלי לא נותנים את המספר כרטיס אשראי שלהם לאינטרנט ובכלל אני לא רוצה לחכות כל כך הרבה זמן, גם ככה עם המשלוח זה יעלה אותו דבר.

חיפשתי ב-4 חנויות מוזיקה ומחשבים ורק OMC מכרו אז 128 זה מה שיכלתי לקנות מכיוון שהיה לי רק 380 שח.

ונראה לי שאם הייתי קונה 256 באותו מחיר הוא היה זבל, כי מה שאני קניתי ממש משוכלל, יש בו רדיו, טייפ מנהלים, צג LCD מאוד ברור עם תאורה כחולה, ספר טלפונים ועוד מלא פנקציות שלא היה לי כוח לבדוק.

פורסם

אני מכיר את זה, ו-256 הזה הוא לא סתם חרא הוא בדיוק אותו הדבר, יש אותו לחבר שלי

אבל לא משנה!

תתחדש, ושיהיה לאחיך מזל טוב, ושיהנה איתו כמה שאפשר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים