עבור לתוכן

למה לא כדאי לי לקנות את הדיסקמנים שעולים 150 שקל?

Featured Replies

פורסם

אני ראיתי מלא מודעות של חנויות למכירת דיסקמנים שעולים 150 שקל, ורציתי לדעת למה לא כדאי לי לקנות את הדיסקמנים האלה? כי הרבה אנשים לא ממליצים לי לקנות אותם אבל לא נותנים לי סיבה לזה.

פורסם

תחשוב לבד למה לא ממליצים עליהם... דיסקמן שבארץ עולה 150 שקל בסין שבו ייצרו אותו עולה לייצר אותו אולי 50 שקל..+-

בסכום כזה קשה לי להאמין שאפשר לייצר משהו שיחזיק מעמד יותר מ3 שבועות וגם זה בהגבלה.

תשקיע 300 שקל ותקבל משהו שיחזיק לך כמה שנים ותהנה ... לא כמו דיסקמן של סובי.

פורסם

אני ראיתי מלא מודעות של חנויות למכירת דיסקמנים שעולים 150 שקל, ורציתי לדעת למה לא כדאי לי לקנות את הדיסקמנים האלה? כי הרבה אנשים לא ממליצים לי לקנות אותם אבל לא נותנים לי סיבה לזה.

למה לא באמת?

אם אין לך דרישות כמו mp3, ואתה לא צריך משהו סופר איכותי,

אז למה לא באמת?

פורסם

כדי שהדיסקמן לא יתפרק אחרי 3 שבועות

"אווויי נפל לי המכסה " :-\

עדיף לקנות משהו נורמלי שיחזיק לשנתיים - 3

ולא 3 שבועות ...

פורסם

שום דיסק מן בחרישה עצבנית לא מחזיק שנתיים ובטח שלא שלוש.

אם אתה חורש כבד על דיסקן שך חפש לך דיסק מן ב150 שקל עם אחריות לשנה וכל פעם שהוא ידפק תממש תאחריות.

פורסם
  • מחבר

מישהו פה פעם קנה דיסקמן בזול וזה התפרק לו, או שאתם לא מדברים מנסיון ואומרים שהדיסקמן יתפרק רק בגלל שהוא זול?

פורסם

עם יצרו אותו בסין אז שם הוא עולה לא יותר מ 1.5 מדבר מניסיון הייתי שם הוא לא עולה שם יותר משקל וחצי

פורסם

אני לא יודע בקשר לכל אלה שאמרו שהדיסקמן יתפרק, אבל חבר שלי קנה דיסקמן אמפי3 של פאנאסוניק ב200 שקל. אז ככה, האנטישוק שלו היה עלוב ביותר, הוא טחן את הבטריות בפחות מעשר שעות (כשהיום יש דיסקמנים שעובדים 40 שעות ויותר עם 2 בטריות aa), ועוצמת הסאונד הייתה חלשה מאד.

אני מניח שזה מה שאתה אמור לצפות מדיסקמן ב150 שקל. מכשיר שאמנם ינגן, אבל יהרוס לך את חוויית המוזיקה שלך.

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי. נדמה לי אני אלך בסוף על דיסקמן שעולה 300 (של I-RIVER), כי הבאתם פה רק חסרונות של אלה הזולים אז אני משער שהם "מעפנים".

פורסם

טוב הבנתי. נדמה לי אני אלך בסוף על דיסקמן שעולה 300 (של I-RIVER), כי הבאתם פה רק חסרונות של אלה הזולים אז אני משער שהם "מעפנים".

למה לא להשקיע עוד קצת ולקנות איזה mp3 פלאש נחמד?

פורסם
  • מחבר

כי הם עולים 500 ש"ח. היה אחד שעלה רק 350 ש"ח אבל הוא כבר לא במלאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים