עבור לתוכן

eBuy, פשוט בדיחה

Featured Replies

פורסם

הזמנתי לפני 10 ימים נגן Mp3 מהחנות הזאת, לכבוד יומולדת של אחי.

בינתיים לא רק שהם לא שלחו, אפילו לא ירד הכסף מהחשבון שלי!!

ראיתי שהם ממוקמים בירושלים, ואפילו קרוב למרבה הפלא, אז כבר חשבתי ללכת לאסוף את המוצר וזהו אבל כנראה שהם חושבים אחרת...

התקשרתי ביום חמישי שעבר לשם והמוכר אמר שאיסוף אפשרי רק בימי חמישי. לאחר שציינתי בפניו את העובדה שזה יום חמישי היה, הוא שינה ליום רביעי.

אז אחרי כמה ימים התקשרתי ביום שלישי כדי לתאם את האיסוף. ענה לי אותו בנאדם שאמר לי שאיסופים מתבצעים בימי שישי בכלל בין 9 ל 14:00. :s05:

יום שישי (היום) הגיע ותיכננתי לי ללכת לשם לקחת את הדבר המזורגג הזה כבר, אבל מהניסיון איתם הייתי בטוח שהם לא רציניים... נתתי שוב צלצול ולמרבה הפלא אותו מוכר מבולבל ענה לי ואמר לי שאיסופים מתבצעים ב..... ימי רביעי, כן כן.... :screwy: אחרי קצת צעקות הוא רשם את השם שלי ואמר לי לבוא ביום שני אבל להתקשר לפני...

מה שבטוח שמשם אני לא יקנה שוב :nono:, וחבל שרכטמן לא מחזיקים יותר דברים במלאי כי בניגוד ל eBuy תוך יומיים מרגע ההזמנה הגיע הנגן שלי, פשוט תענוג. :xyxthumbs:

זהו, סוף השפיכת לב ועצבים שלי.

מוזמנים להגיב.

פורסם

[ltr]so did you get it eventually? or you still haven't. and what are you going to do?[/ltr]

פורסם
  • מחבר

עוד לא קיבלתי

אני הולך לשם ביום שני, אם הם עושים לי בעיות אני מחכה יומיים ומבטל ת'עיסקה כמו שמגיע לי בחוק, מעיף אותם לאלף עזאזל ומזמין מ MasterPC את הנגן, חנות שהיה לי איתה ניסיון טוב.

פורסם

אם הם לא חייבו אז לא צריך להיות לך תלונות פשוט תקנה ממישהוא אחר (כמו שעשית לבסוף)

פורסם

מאסטר נרגילה לא רק אתה סובל מהחנות הזאת. גם אני גר בירושלים והלכתי עם חבר שלי לקנות נגן מהם .הוא קנה אחרי שלושה חודשים התקלל הוא שלח לתיקון והמוכר אמר לו בגלל שזה נזק בלתי הפיך(לא שצויין משהו לגבי זה בתעודת אחריות)אתה צריך לשלם 90 שקל לקבלת נגן חדש ובתעודת אחריות רשום. רק האחריות מלאה מי התאריך שהוא קנה למשך שנה

לכן אם לא קנית מהם  עדיין ולא חייבו אותך אל תקנה תעשה לעצמך טובה :nono:

פורסם
  • מחבר

אם הם לא חייבו אז לא צריך להיות לך תלונות פשוט תקנה ממישהוא אחר (כמו שעשית לבסוף)

עוד לא עשיתי, קניתי 2 נגנים, אחד לי ואחד לאחי, כל אחד ממקום ובזמן אחר.

את שלי קניתי מרכטמן והוא הגיע והכל סבבה.

את שלו מ eBuy ועדיין בעיות.

ואם אני יבטל עכשיו אז עוד לא יעברו 14 ימים ואני יחוייב בדמי ביטול (תראה באתר שלהם).

מאסטר נרגילה לא רק אתה סובל מהחנות הזאת. גם אני גר בירושלים והלכתי עם חבר שלי לקנות נגן מהם .הוא קנה אחרי שלושה חודשים התקלל הוא שלח לתיקון והמוכר אמר לו בגלל שזה נזק בלתי הפיך(לא שצויין משהו לגבי זה בתעודת אחריות)אתה צריך לשלם 90 שקל לקבלת נגן חדש ובתעודת אחריות רשום. רק האחריות מלאה מי התאריך שהוא קנה למשך שנה

לכן אם לא קנית מהם עדיין ולא חייבו אותך אל תקנה תעשה לעצמך טובה :nono:

לא הבנתי כ"כ את החלק המודגש, אם האחריות היא שנה אז למה הם עושים בעיות?

פורסם

ואם אני יבטל עכשיו אז עוד לא יעברו 14 ימים ואני יחוייב בדמי ביטול (תראה באתר שלהם).

[ltr]the new law which regards remote buying via phone or internet stats that you can return any product for no reason up to 14 days upon delivery for a full refund minus 100 nis or 10% of the product price (the lower of the two).[/ltr]

פורסם

הם עושים בעיות כי הנגנים שלהם מיובאים מסוחר סיני. ונגן שנהרס לגמרי חייבים להחליפו בחדש. ובגלל שזה מיובא ולא מגיע מיבואן הראשי אם יש לנגנים האלה יבואן ???.אז אין מי שיקח תיקון על המכשיר ולכן זה הפסד בשבילם לתת לך חדש חינם אז מסבנים אותך ורוצים90 שקל לעצמם

פורסם
  • מחבר

[ltr]the new law which regards remote buying via phone or internet stats that you can return any product for no reason up to 14 days upon delivery for a full refund minus 100 nis or 10% of the product price (the lower of the two).[/ltr]

נכון, אבל אני לא רוצה לשלם את זה

אז אם ביום שני אני לא יקבל את זה, ביום רביעי אני יבטל

פורסם

עוד לא קיבלתי

אני הולך לשם ביום שני, אם הם עושים לי בעיות אני מחכה יומיים ומבטל ת'עיסקה כמו שמגיע לי בחוק, מעיף אותם לאלף עזאזל ומזמין מ MasterPC את הנגן, חנות שהיה לי איתה ניסיון טוב.

איפה המסטר PC האלה ממוקמים ?

פורסם

היכן אנו נמצאים ?

בפודים 38 ברמת גן

איך יוצרים איתנו קשר ?

בטלפון : 03-6122722

פקס : 03-7520227

אימייל : Sales@masterpc.co.il

פורסם

ebay

יכולים לתבוע אותם.

מי רוצה להלשין? ;D

פורסם

מה הכתובת של EBUY?

ניסיתי כמה דברים אבל האתרים פשוט מסריחים ואי אפשר לחפש דברים כמו שצריך...

פורסם
  • מחבר
פורסם

מי זה\מה\מו רכטמן???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים