פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים יש חנויות שאפשר לקנות בהם נגני mp3 באילת ? משהו בסגנון באג.אני יודע שיש בקניון שבסוף הטיילת חנות מחשבים קטנה. יש שם משהו?ואגב - שווה לקנות שם משהו כזה ? או שהמחיר שלהם גבוה ב-20 אחוז ואז הם מורידים 17...?
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים יש באג בקניון..... קניו "מול הים"ולפי מה שאני זוכר יש שם דיי הרבה סוגים של נגני mp3
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר הסתכלתי ברשימת הסניפים של באג, ואין שם אילת. אני טועה?ואם יש, המחיר שם יהיה קטן ב-17 אחוז מהמחיר באתר?
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים יש שם חנות של ניורון חנות צילום שיש בה נגנים עוד חנות אלקטרוניקה שמוכרת טלויזיות ובין היתר גם נגנים ובאג בהחלט אין שם לפחות בקניון
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים אני הולך במסגרת הטיול השנתי לאילת בעוד שבועיים. אתם ממליצים משם לקנות דיסקמן או שההבדל במחיר לא כל כך גדול?
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים דיסקמנים ומכשירים כאלה נוהגים להתקלקל מדי פעם..אם זה חברה/רשת ולמוצר שלך תהיה אחריות גם באיזור שלך, לך על זה..אני חושב שמחיר תיקון של השקע-אוזניות שמרבה להתקלקל אצל הרבה אנשים מכסה את ההפרש בין המחירים..
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים תברר מחירים באינטרנט לפני שאתה הולך לקנות משם משהו גם אני הייתי שם בטיול שנתי השבוע ולמשל מינידיסק שעלה לי 1400 שקל לפני יותר מחצי שנה שם עולה 1800 שקל כך שלא הכל זול
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים אין מציאות באילת. יש לך שבועיים לעשות סקר שוק, לבדוק בזאפ ולהשוות לחנויות באילת.משוכנע שתדחה קנייתך ותקנה בסוף באינטרנט.אל תשכח שבאתרים מסויימים יש לך בין 5 ל 12 תשלומים ללא ריבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.