עבור לתוכן

המלצה על הדיסק החדש של אמינם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הטעות הכי גדולה של דרה הייתה להחתים את אמינם.. הבנאדם הזה משפיע קשות על מוזיקת הראפ בצד המערבי, וכמו שזה נראה נכון להיום אין יותר מאמן או שניים רציניים במערב...

לפחות נשאר לנו את המזרח 8)

אמינם מדטרואיט...

• תגובות 34
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים אין לכם מושג מה אתם מדברים... אמינם הוא אחד הפחות ממוסחרים.

אנשים פשוט מקנאים בהצלחה שלו.. הבן אדם באמת כישרוני... והצליח רק בגלל הכישרון שלו... בלי כישרון אי אפשר להגיע לרמות כאלה!

KRS1 כניראה שדרה היה צריך להחתים אותך... אולי הייתים מצליחים יותר :smile1:

ENCORE אלבום פשוט טוב.. אולי לא יותר טוב מהאמינם שואו אבל עדיין הוא ממש טוב..

דגש על השירים

Mokingbird

Crazy in love

Ass like that שפשוט קורע...

ובכלל כל האלבום ב"ז!

פורסם
link=topic=93501.msg792295#msg792295 date=1100196697]

אנשים פשוט מקנאים בהצלחה שלו.. הבן אדם באמת כישרוני... והצליח רק בגלל הכישרון שלו... בלי כישרון אי אפשר להגיע לרמות כאלה!

דגש על השירים

Mokingbird

Crazy in love

ובכלל כל האלבום ב"ז!

במה הוא כשרוני? כשרוני בלדבר דברים שהוא לא יודע מה הם בכלל? כשרוני בלומר את כל החרא שלו בשנייה? כשרוני בלכתוב מילים כלכך עמוקות? כישרוני בלהיות Wannabe nigger.

פורסם

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?P=amg&sql=Eminem&opt1=1

אז ככה, הסיבה לפי דעתי ש EMINEM מצליח, מעבר לכך שהוא הדמות של ה RAP הפופלרי של שנות ה 2000, מאז האלבום השני שלו (שזכה לתואר אחד מהאלבומים הטובים ביותר של VH-1) הוא פשוט נמצא בעליה מטאורית והשטיקים שלו (בשירים, בסרטים, בחיי היום יום) גורמים לו להישאר בתודעה.

אני אישית מתחבר יותר לשירים היותר אפלים מהאלבומים שלו, שמדברים על הדברים האישיים ועל הבעיות שיש בעולם, פחות לשירים השיטיקים. אבל התכונה האמתית שלו שבגללה הוא מוכר היא היכולת המעולה לחרוז שירים ולשלב כל מני דברים בכל מני רמות (הפקה מעולה של דרה, מקצבים מעולים ומילים מתחכמות).

השיר שהיא נתפס לי שלו הוא CRIMINAL (טרק אחרון מהאלבום THE MARHSAL MATHERS LP), לא יודע למה...

לפי דעתי מהאלבומים שלו ששמעתי, הכי טובים לפי הסדר:

The Marshall Mathers LP (אלבום מעולה !)

The Eminem Show

The Slim Shady LP

לא ממש התחברתי ל ENCORE אלבום מאוד ירוד לעומת הקודמים (לפחות החצי הראשון שלו ששמעתי)...

פורסם
  • מחבר

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?P=amg&sql=Eminem&opt1=1

אז ככה, הסיבה לפי דעתי ש EMINEM מצליח, מעבר לכך שהוא הדמות של ה RAP הפופלרי של שנות ה 2000, מאז האלבום השני שלו (שזכה לתואר אחד מהאלבומים הטובים ביותר של VH-1) הוא פשוט נמצא בעליה מטאורית והשטיקים שלו (בשירים, בסרטים, בחיי היום יום) גורמים לו להישאר בתודעה.

אני אישית מתחבר יותר לשירים היותר אפלים מהאלבומים שלו, שמדברים על הדברים האישיים ועל הבעיות שיש בעולם, פחות לשירים השיטיקים. אבל התכונה האמתית שלו שבגללה הוא מוכר היא היכולת המעולה לחרוז שירים ולשלב כל מני דברים בכל מני רמות (הפקה מעולה של דרה, מקצבים מעולים ומילים מתחכמות).

השיר שהיא נתפס לי שלו הוא CRIMINAL (טרק אחרון מהאלבום THE MARHSAL MATHERS LP), לא יודע למה...

לפי דעתי מהאלבומים שלו ששמעתי, הכי טובים לפי הסדר:

The Marshall Mathers LP (אלבום מעולה !)

The Eminem Show

The Slim Shady LP

לא ממש התחברתי ל ENCORE אלבום מאוד ירוד לעומת הקודמים (לפחות החצי הראשון שלו ששמעתי)...

החצי השני יותר טוב. לא יודע עד כמה זה משמעותי אם לא אהבת תראשון אבל רוב השירים הטובים מגיעים אחרי הסקיט מספר 12...

וגם אני חושב שמארשל מטרס היה הכי טוב שלו.

פורסם

דיסק ממש מאכזב, משעמם! וממוסחר בכלל לא אהבתי את הדיסק!!

אמינם נהרס הפך לממוסחר כמו כולם אין בכלל מה להשוות לדיסקים הראשונים שלו

כמו כולם...ואני מתגעגע לימים של 2pac שכנראה שלא יחזרו

פורסם

די עם הטענות המגוחכות האלה על "ממוסחר" או לא.

כל אמן שמצליח קוראים לו ממוסחר, ותגידו לי שאני טועה.

ומה זה בכלל "ממוסחר"? יענו שהוא הפסיק לעשות שירי "אנדרגראונד" ועכשיו הוא פונה לקהל הרחב, אז הוא ממוסחר?

לכל אמן מצליח, מאחוריו יש חברת תקליטים שרוצה בהמשך ההצלחה, ולכן צריך להמשיך ולספק את הקהל. ואז צצים בכל פעם מחדש הטיעונים על זה שהזה ממוסחר וההוא לא.

מה DMX לא ממוסחר? ממוסחר ברמות. נלי לא ממוסחר? ד"ר דרה לא ממוסחר. פי דידי (מה זה השם המעפן הזה, מה רע בפאף דדי) לא ממסוחר? כולם ממסוחרים, אין כזה דבר לא ממסוחר. יש מצליח יותר ויש מצליח פחות, נקודה.

ואני בכלל לא מדבר ספציפית על ראפ או היפ-הופ. כנ"ל לגבי טראנס, מטאל, רוק וכו'.

פורסם

הוא תמיד היה ממוסחר, פשוט עכשיו הוא גם הוציא דיסק ממש גרוע.... (בלי קשר להתמסחרות..)

פעם הוא היה שר על דברים מעניינים, היום הוא סתם שר שטיקים חסרי פשר...

הבנתי שבימים אלו הוא עובד על דיסק חדש של 2PAC שהוא המפיק שלו, ביחד עם חבריו 50 ובנקס וחברים...

פורסם

בשבוע הבא בעסק שחור, יש ספישל על הדיסק החדש של אמינם, ויהיה רעיון עם אמינם בטלפון.

אני אישית מהדיסק הראשון לא סבלתי אותו.

פורסם

די עם הטענות המגוחכות האלה על "ממוסחר" או לא.

כל אמן שמצליח קוראים לו ממוסחר, ותגידו לי שאני טועה.

ומה זה בכלל "ממוסחר"? יענו שהוא הפסיק לעשות שירי "אנדרגראונד" ועכשיו הוא פונה לקהל הרחב, אז הוא ממוסחר?

לכל אמן מצליח, מאחוריו יש חברת תקליטים שרוצה בהמשך ההצלחה, ולכן צריך להמשיך ולספק את הקהל. ואז צצים בכל פעם מחדש הטיעונים על זה שהזה ממוסחר וההוא לא.

מה DMX לא ממוסחר? ממוסחר ברמות. נלי לא ממוסחר? ד"ר דרה לא ממוסחר. פי דידי (מה זה השם המעפן הזה, מה רע בפאף דדי) לא ממסוחר? כולם ממסוחרים, אין כזה דבר לא ממסוחר. יש מצליח יותר ויש מצליח פחות, נקודה.

ואני בכלל לא מדבר ספציפית על ראפ או היפ-הופ. כנ"ל לגבי טראנס, מטאל, רוק וכו'.

לא, אין שום קשר.

התמסחרות מהבחינה שהאמן\להקה מוציאה דיסק שבוע אחר שבוע רק בשביל להרוויח עוד כסף. לא ממש איכפת לי שכל זה תוך שבוע, אבל איך אפשר להוציא דיסק איכותי בכזה זמן.

מטאליקה רצו לחזור, עשו דיסק עלוב וממוסחר (st.anger). אנשים שומעים רק את הדיסקים הקודמים שלהם.

פורסם
  • מחבר

הוא תמיד היה ממוסחר, פשוט עכשיו הוא גם הוציא דיסק ממש גרוע.... (בלי קשר להתמסחרות..)

פעם הוא היה שר על דברים מעניינים, היום הוא סתם שר שטיקים חסרי פשר...

הבנתי שבימים אלו הוא עובד על דיסק חדש של 2PAC שהוא המפיק שלו, ביחד עם חבריו 50 ובנקס וחברים...

תן לי נושא אחד שהוא שר עליו פעם שעכשיו הואלא שר עליו, וההפך.

ולהודעה האחרונה, דיסק כל שבוע? הדיסק האחרון שלו יצא לפני יותר מ4 שנים.

מאז הוא היה עסוק בלהפיק להרבה צעירים ולגלות ראפרים אחרים.

ואל תגיד שהדיסק שלו עם d-12 זה הדיסק שיוצא שבוע אחרי זה שבוע. כי זה לא.

אני מסכים שאמינם ממוסחר (כמו כולם), אבל לומר שהוא ממוסחר כי הוא מוצא דיסקים שבוע אחרי שבוע? זה כבר עצוב ומוגזם.

פורסם

הדיסק הלפני אחרון שלו (THE EMINEM SHOW) היה מ 2002 לא מ2000......

אכן, הוא מפיק כמה אומנים כמו 50 תחת SHADY RECORDS.

ב2000 הוא הוציא THE MARSHAL MATHERS LP

ב2001 הוא הוציא DEVILS NIGHT עם D12

ב2002 הוא הוציא THE EMINEM SHOW

ב2004 הוא הוציא D12 WORLD עם D12

ועכשיו את ENCORE (כמובן שהיו לו עוד דברים לפני 2000)

....

חוץ מזה, יש כאלה שמוצאים דיסקים כל שנה ומצליחים.. זה תלוי בכמות החומר....

לגבי הנושאים.. אני יחזור אליך

פורסם
link=topic=93501.msg792295#msg792295 date=1100196697]

דגש על השירים

Mokingbird

Crazy in love

ובכלל כל האלבום ב"ז!

אתה פשוט לא קולט אהה?! הקטע פה זה לא הצלחה או למכור כמה שיותר דיסקים -כי בקטע הזה אין ויכוח אמינם מוכר את הדיסקים שלו בכמויות. אבל איכות המוזיקה שלו לא שווה יותר מדי... לא שאני מאשים רק את אמינם, רוב אמני הראפ היום הם פחות או יותר אותו דבר....

אני מתגעגע לתקופות של n.w.a ולתקופות של טופאק שכנראה לא יחזרו...

פורסם

לא, אין שום קשר.

התמסחרות מהבחינה שהאמן\להקה מוציאה דיסק שבוע אחר שבוע רק בשביל להרוויח עוד כסף. לא ממש איכפת לי שכל זה תוך שבוע, אבל איך אפשר להוציא דיסק איכותי בכזה זמן.

מטאליקה רצו לחזור, עשו דיסק עלוב וממוסחר (st.anger). אנשים שומעים רק את הדיסקים הקודמים שלהם.

הנה הבאת לי דוגמא מצויינת. אני מסכים שהדיסק האחרון של מטליקה על הפנים (שונא את הסטייל החדש עם הבאס המרגיז) אבל מה קשור ממוסחר? מה המילה "ממוסחר" קשורה למשפט הזה?

נדמה לי ש"פופולרי שעבר זמנו" + "דיסק חדש" = "ממוסחר", הלא כן?

פורסם

הנה הבאת לי דוגמא מצויינת. אני מסכים שהדיסק האחרון של מטליקה על הפנים (שונא את הסטייל החדש עם הבאס המרגיז) אבל מה קשור ממוסחר? מה המילה "ממוסחר" קשורה למשפט הזה?

נדמה לי ש"פופולרי שעבר זמנו" + "דיסק חדש" = "ממוסחר", הלא כן?

קשורה מאוד. הם הוציאו את הדיסק הזה רק בשביל למלאות את חשבון הבנק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים