פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...).שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_oאני ממליץ לכולם.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים טריומף קטל את העבריין צעצוע הזה...אני אישיתלא רואה בו יותר מבריטני ספירס של עולם ההיפ-הופהכביכול מחתרתי אבל בעצם יותר פופ ממנו, אין.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר טריומף קטל את העבריין צעצוע הזה...אני אישיתלא רואה בו יותר מבריטני ספירס של עולם ההיפ-הופהכביכול מחתרתי אבל בעצם יותר פופ ממנו, אין.זה בסדר. תמיד כשמישהו מצליח בצורה יוצאת דופן יש את אלה שחייבים למצוא לו כל מני דברים.אתה כנראה אחד מאלה.לא נורא.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מה השיר שאתם הכי אוהבים באלבום?אני אהבתי את mosh!חחח איך הוא יודר על בוש.... They aint gon stop us - they can'tWe're stronger now, more then everThey tell us "No", we say "Yeah"They tell us "Stop", we say "Go"Rebel with a rebel yellRaise hell - we gon let em knowStomp, push, shove, mush..Fuck Bush !מישהו יודע מה זה אומר encore? חיפשתי במילון ומצאתי "הדרן"... אין לי מושג מזה.... מישהו יכול להסביר?
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מה זה שיר 14? אצלי זה Ass Like THat אגב הקליפ של MOSH שולט! ובמילון תחפש הדרן..
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים זה בסדר. תמיד כשמישהו מצליח בצורה יוצאת דופן יש את אלה שחייבים למצוא לו כל מני דברים.אתה כנראה אחד מאלה.לא נורא.אני לא חייב למצוא שום דבר...זה פשוט נמצא שם.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים כן הוא באמת דיי (הרבה) ממוסחר.. אבל אין מה לעשות, המוסיקה שעושים היום זה רק פוזה ויחסי ציבור של ה"אמן" כביכול. חבל שהמוסיקה של היום היא כ"כ ממוסחרת... חבל :'(
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר הדרן זה כשההופעה נגמרת כל הקהל צועק יא יאיא בלאגנים והלהקה\אמן עולים שוב לעוד שיר שניים שלושה.אמנים ממסוחר? אם הוא ממסוחר אז מי לא ממוסחר?ורק בשביל זה שהוא מפיק כל כך הרבה אמנים צעירים ומעלה אותם להצלחה מגיע לו כבוד.השיר הכי טוב? יש שם הרבה..... אני חושב ש15 sped some time או אולי 16.... גם 17 מעולה ו18...... יש שם הרבה מעולים אני לא יודע...גם 2 3 ו4 מאד טובים..... ויש שם עוד.. גם הפעם הסקיטים שלו לא רעים בכלל.וכן זה שיר 14 ass like that מה לא בסדר?
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים כן הוא באמת דיי (הרבה) ממוסחר.. אבל אין מה לעשות, המוסיקה שעושים היום זה רק פוזה ויחסי ציבור של ה"אמן" כביכול. חבל שהמוסיקה של היום היא כ"כ ממוסחרת... חבל :'( who give's this shit?!כיאילו מה אכפת לך אם זה רק פוזות (למרות שלא הכל)? עדיין מוזיקה יפה? אתה נהנה מלשמוע אותה? אז מה אכפת שהיא ממוסחרת? ואתה עוד עושה לי פרצוף מבואס ( :'() פחחחחח.....
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים היפ הופ זה יותר שירה מאשר מוזיקה ובשבילי ועוד הרבה אנשים זה פשוט לא מספיק.מוקי למשל עושה את שניהם... וזה יוצא איכותי.כל סצינת ההיפ הופ מצליחה בגלל שבכל קליפ הם מראים כמה שהם סרסורים וכמה כוסיות רוקדות להם על הביצים.יש באמת פה ושם שירים מצחיקים וטובים או כל מיני יציאות חד פעמיות אבל בגדול לשמוע לופים של מוזיקה זה מעצבן.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים הדיסקים הראשונים שלו היו טובים מאוד, היה להם עומק ועוצמה יחסית,והמוזיקה מעולה.אחר כך הוא הידרדר לזבל של D12, זה סתם ראפ גרוע.עכשיו הוא ובריטני יכולים לצאת לסיבוב הופעות בדיסני לנד, סתם פופ טיפשי שמנסה להצחיק.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים הדיסקים הראשונים שלו היו טובים מאוד, היה להם עומק ועוצמה יחסית,והמוזיקה מעולה.אחר כך הוא הידרדר לזבל של D12, זה סתם ראפ גרוע.עכשיו הוא ובריטני יכולים לצאת לסיבוב הופעות בדיסני לנד, סתם פופ טיפשי שמנסה להצחיק.צדיק בסדום...
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים הטעות הכי גדולה של דרה הייתה להחתים את אמינם.. הבנאדם הזה משפיע קשות על מוזיקת הראפ בצד המערבי, וכמו שזה נראה נכון להיום אין יותר מאמן או שניים רציניים במערב...לפחות נשאר לנו את המזרח 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.