עבור לתוכן

לכבוד HL2 הקרב ובא החלטתי לקנות מחשב, אבל השאלה היא איזו חנות מחשבים היא הכי

Featured Replies

פורסם

טובה מבחינת שירות\אמינות\אחריות.

KSP היום יצאה לי מהרשימה מכיוון שאין לה את החלקים הדרושים לי (אני צריך את החלקים מהר לפני ש- hl2 יצא) + האחריות לא מספקת - שנה אחריות לכרטיס מסך של 2500+ ש"ח.

אז חשבתי אולי על נועה מחשבים אולי או על זיגזג, אבל אני צריך שישרתו אותי טוב ושהאחריות תתממש בלי בעיות מהבית (אני גר בירושלים). זה מאדו חשוב לי!

דבר שני אני מעדיף חנות שיש לה את מעבדים 3000+ 4 Bit ל- s939 וגם שיש להם 6800GT.

אני מאוד מצטער אם זה הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה להשים את זה.

תודה!

פורסם

פנדה עם מחירים טובים מאוד, הרבה אומרים שהשירות שלהם לא משהו למרות שלי לא היו בעיות איתם. זיגזג שירות פשוט מעולה, יצא לי לקנות משם והם אחלה אנשים אבל המחירים יותר גבוהים מבפנדה. לא יודע לגבי החנויות האחרות.

פורסם

נועה מחשבים יורדים מהפרק בגלל המחירים האסטרונומיים שלהם (לפעמים יש להם יציאות טובות אבל בכללי הם יקרים גם מול זיגזג)

זיגזג כמו שאמרו זה אם אתה צריך שירות טוב ובית טוב לאחריות שלך

פנדה זה שילוב של יחס נורמלי, הרבה חלקים (לא כולם זמינים אבל הכל אפשר להזמין) ומחירים נורמליים

פיסילוג'יק שמעתי מפה ועד קפריסין תלונות ולכן אני כנראה אשמור מרחק מהם בזמן הקרוב (קח בחשבון שאני לא מביא תגובה ממקור ראשון רק ממה שסיפרו לי)

למיר וכל השמאטס לא מביאים מבחר גדול של מוצרים

בקיצור לדעתי פנדה נותנים קצת מכל דבר ולכן הם הכי מומלצים במידה ואתה רוצה מגוון חלקים במחירים סבירים.

פורסם

פנדה ממש ממש אבל ממש לא מומלצים! שמעתי המון אבל המון תלונות עליהם! כמו שהזמנה פשוטה מאוד של חלק או שניים התעכבה חודש ואין לך אל מי לבוא בטענות, גם עם פיסילוג'יק היו לי אישית בעיות, אני לא אומר שלא!

תנסה לדעתי את com4u או את starcom הם יחסית זולים, על סטארקום הייתה ביקורת מצויינת במעריב, ובכלל הם לא חנויות המוניות עם יחס חרא בגלל שיש להם עוד אלף כמוך.

אגב על זיגזג שמעתי רק דברים טובים, אם המחירים והמוצרים מתאימים לך , לך עליהם!

פורסם
  • מחבר

על פנדה שמעתי זוועות גם מפה וגם מחברים שלי שניסו להמזין משם.

אז כנראה שאני באמת אנסה את זיגזאג.

ואיך זה בדיוק פועל כל הקטע עם האחריות? אני אצטרך ללכת לחנות או שאני אוכל לשלוח להם את החלקים בדואר או ללכת לסניף קרוב יותר?

כי אם יתקלקל לי איזהשהו חלק ממש אין לי כוח לסוע עד לבאר-שבע מירושלים.

פורסם

דרור , אין לך במקרה 9800פרו!?!?

פורסם
  • מחבר

יש לי אבל הוא של האח הקטן שלי. הוא הולך לקבל את המחשב שלי + r9800pro שלו שהוא קנה מ- KSP והמחשב שלי הולך להיות חדש יותר.

המחשב הנוכחי שלי מהווה צוואר בקבוק, הוא אפילו לא יכול לנצל את המקסימום של 9800pro, פחות מ-30-40 Fps ב- ut2004 1280X1024 no filters Medium, אבל זה עדיין הרבה יותר טוב מ- gf4 ti 4200. אבל משום מה משחקים אחרים שלא מבוססים על המנוע של אנריל פועלים הרבה יותר טוב.

בכל מקרה - Back To topic

פורסם

נועה מחשבים יורדים מהפרק בגלל המחירים האסטרונומיים שלהם (לפעמים יש להם יציאות טובות אבל בכללי הם יקרים גם מול זיגזג)

בתור אחד שממליץ על פנדה אני לא ממש מתייחס לדעתך, אבל בגלל שאתה "איש צוות" אנשים יחשבו שאתה יודע על מה אתה מדבר. תיצור מפרט מחשב בנועה ומפרט זהה בזיגזג ותוכיח את הטענה המגוכחת שלך בבקשה או שפשוט תחזור בך מהאי דיוקים שלך.

פורסם
  • מחבר

דיברתי היום עם נעה מחשבים, בהתרשמות ראשונית הם נשמעו לי מקצועיים ואמינים מבחינת אחריות ושירות.

אהבתי את הקטע של האחריות ושליחת המחשב שפועלת דרך חברות משלוח כמו UPS.

אז כנראה שאני אזמין את המחשב כבר ביום ראשון.

תודה! :)

פורסם

אני ממליץ על לוג'יק PC מכיוון שהשירות שם מצויין והמחירים שם הם הזולים ביותר, אבל נכון לעכשיו אין להם סוקט 939.

פורסם
  • מחבר

Bose, אז כנראה באמת שאני לא אצטרך לסוע עד חיפה בשביל לקנות את המחשב או בשביל האחריות.

אני פשוט אשתמש בשירותי הובלה כמו UPS או חברה אחרת בכדי לממש את האחריות, ככה המוכר שם הסביר לי שהם עושים ברוב הפעמים שיש צורך במימוש אחריות או במשלוח מחשב.

פורסם

שמע אל תקנה מנועה קבל הבדלי מחירים עצומים!!!

קח למשל מפרט מאולתר שימושי לכל דבר שעם חלקים אלה משתמשים הרבה במפרטי המחשב בפורום.

זה מנועה

AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1030

GIGABYTE GA-K8NS 555

SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 580

WD 80/7200 SATA 8MB 430

ALBATRON 6800 128MB 1795

NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 500

COMPUCASE CI-6920 BLUE 600

הרכבת מחשב חדש 170

סה"כ 5660

זה מלוג'יק

AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 1059.72 ¤

Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard 530.00 ¤

DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤

Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card 1799.00 ¤

Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00

NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 449.00 ¤

Compucase 6920 (Hec 400LDT) Full ATX Case 551.98 ¤

Computer Assembly 160.00 ¤

סה"כ 5474.7

הפרש של 185 שח שזה הפרש עצום בזמן שהשתמשתי בבדיוק באותם חלקים!

פורסם
  • מחבר

185 שקל זה לא כל כך הרבה כסף.

חשוב לי שהחלקים שאני מריך כמו s939 ו- geforce 6800gt יהיו במלאי, ושהאחריות והשירות יהיו טובים.

בעיקרון המחשב שאני קונה שם יוצא משהו כמו- 7500-7900 ש"ח.

פורסם

הלף לייף 2 .... ירוץ טוב מאוד גם על xp1800 ו--9600 פרו.....

לא צריך להגזים :screwy:

פורסם

למה לא לנסות את KSP -הייתי שם יש להם שרות מאד טוב מחירים הכי זולים שאני ראיתי..

והכל במלאי

אז תחשוב על זה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים