עבור לתוכן

איך מכוונים סאב אקטיבי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ערב טוב לכולם

[glow=red,2,300]קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שעזר והציע לי בנושא הזה[/glow]

סוף סוף הבעיה נפתרה,אני לא מאמין שנשארתי עם הסאב הזה כל כך הרבה זמן ולא ידעתי שיש בעיה אלקטרומכנית בתוכו

ולאחר כל כך הרבה תלאות החבר סדר לי את הממברנה וצחק עליי איך נשארתי ככה[בטח,חכם לאחר מעשה] וכיוון לי אתהמערכת בצורה הכי אופטימלית שאפשר,והתוצאה????.

טוב לא משנה, מה שרציתי לומר הוא שכל כך הרבה סרטים ראיתי בבתי הקולנוע,אבל עכשיו סיימתי לראות סרט אקשן אצלי בבית ,ההבדל שמים וארץ,שיקפצו לי כל הבתי קולנוע,הם והסאונד "האנמי" שלהם,במילה אחת אני אגדיר את החוויה שחוויתי כרגע וווווווווואוו,אלפי שקלים השקעתי על מערכת,וכעת אני מקבל תמורה של מיליון דולר אני פשוט המוווווווום מהאיכות של הסאונד ,בחיי לא נתקלתי בסאונד כזה ,פשוט תענוג לאוזן ,הרגשתי את הסאב "kickass" חבל על הזמן

[glow=red,2,300]אני פשוט רוצה לשוב ולהודות לכל מי שתמך עזר והציע לי לכל אורך הדרך,אתם ממש חבר'ה לעניין[/glow]

שיהיה לכם ערב מהנה ושוב תודה

פורסם

טוב לשמוע , משחק מילים משעשע ...

מתיי אתה עושה הקרנה לכל אלה שעזרו לך ?? :P

פורסם
  • מחבר

בשביל כל אלה שעזרו לי ,אני צריך להשכיר אולם הקרנה לא יספיק לי הבית ;)

פורסם

איפה קנית את הסאב ?? כמה הוא עלה לך ? יש לי בבית גם דגם בן שלוש שנים של אונקיו , לא נפרד ממנו בחיים , וגם כן שני B&W 601 קדמיים . רק חסר איזה באס עמוק .

פורסם
  • מחבר

רשמתי שקניתי אותו ישירות מאנגליה

אך תדע לך דבר מאד חשוב:מוצרים שאתה רוכש בחו"ל אין להם אחריות בארץ,כך שאם מתקלקל לך משהו אין לך לאן לפנות.

ולגבי האונקיו שיש לי,שמעתי את 989 ולא התרשמתי ממנו [חוץ ממראהו החיצוני] אני לא אחליף את הרסיבר שלי

ושילמתי על הסאב כולל מיסים 13000 ש"ח,ואין סיכוי שלאחר שפתרתי את הבעיה שלו שאני אמכור אותו,הוא באמת סאב:kickass

פורסם

זה בסדר חצי מהדברים שלי זה מארה"ב . וואו זה המון כסף רק לסאב , then again , אחלה של דבר .13,000 אני לא מתכוון להשקיע בסאב אבל חשוב לי לקנות משהו רציני , אני כבר יחשוב על משהו .

פורסם
  • מחבר

http://www.lasercity.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=40

כנס לחנות הזו,היא החנות הכי מקצועית שאני מכיר ,ברמה מאד גבוהה,בטוחני שתמצא סאב לפי טעמך ותקציבך

עדכן אותי אם ראית משהו נחמד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים