פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים דודים שלי מגיעים מחול וביקשתי בתור מתנה להביא לי אחד מאלו ... מקווה שזה יהיה האייריבר אחרי שהוא יגיע אני יביא תמונות ו דעה אישית
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים למה אתה מעדיף דווקא את האייריבר?האיפוד יש לו עיצוב יותר יפה ונראה לי יותר נוח לשימוש(אפילו שאין בו רדיו FM למשל [נראה לי] ועוד דברים שיש באיריבר)
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים למה בדיוק לפתוח פוסט על זה ? ולמה צריך תמונות ? יש כבר אלף תמונות באתר של שני הדגמים וגם ביקורות...ולמה לשאול למה זה ולא זה, ברור שלכל אחד יש את היתרונות שלו, ובסוף זה תלוי בטעם האישי שלך....
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר תמונות נוספות תמיד נחמד ודעה של עוד אנשים גם טוב... אולי יש כאלו שמתלבטים ואני יכול לעזור להם? ונגיד אני יתן ביקורת אישית וקצת תמונות וזה יתן להם עוד כיוון. למה סתם לשלול. אני לדוגמא הייתי רוצה שאנשים שקנו פה נגנים יתנו ביקורות קצרות ואישיות על הנגן שהם קנו.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר קיבלתי אותו אתמול! וואייי אין מילים מדהים. הנגן נקנה ברוסיה , חשבתי שזה יהיה יותר זול , אבל הוא עלה 500 דולר!! מסכנים הדודים שלי : וואייייי הוא יותר מושלם ממה שאני חשבתי יש בו הכל!! קשה לכתוב עליו ...כי אני לא יודע איפה להתחיל ואיפה להסיים... ראיתי כבר אייפודים וזה אוכל אותו ...פי כמה רמות עם יש לכם שאלות , אתם מטלבטים וצריכים עזרה .. אני ינסה לענות ולעזור.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים 500 $ יפה.. כמו ה IPOD PHOTO 40GB תתחדש (ותעדכן לFIRMWARE של סרטים)... יש לך את ה USB HOST (או USB TO GO ?)
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר חחחח מה יעזור לי firmware של סרטים??יש לי את ה 120ihpולא ה h300.עם הייתי יודע שזה 500 דולראז לא הייתי מבקש או הייתי מבקש משהו אחר :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.