עבור לתוכן

שיפשוף ג'ינס ישן ?

Featured Replies

פורסם

אני כל כך שונא ג'ינסים עם סימנים... :kopfpatsch:

יש את אלה של הערסים שבכלל כל הג'ינס עבר שתי מלחמות עולם ושני גדודים של נמרים עברו עליהם ואחרי כל זה עשרים אלף ציירים השתמשו בו כסינור ורק אז שולחים אותו לחנות.

ג'ינס זה דבר קלאסי... אין פה מקום לשינוי.

פורסם

באותו נושא אבא שלי הביא מאיטליה ג'ינס של דיזל רק מה הוא שחור!!!! בעעע אז השאלה שלי איך אפשר להפוך אותו לכחול איכשהוא? חחח או ללבן אבל שיהיה יפה לא לבן לגמרי שיראה כמו ג'יפה יש רעיונות למה זה דיזל סוג א' לא סתם  ;)

יש למישהו רעיון?

פורסם

תקנה ספריי ותצבע איתו

פורסם

לזה עם הגינס השחור.. אולי פשוט תשים אותו באמבטיה ותשפוך באבטיה קצת אקונומיקה ותשרה בו תגינס.. זה אמור להלבין אותו קצת.

פורסם

אתם יודעים, לא תמיד חייבים ללכת עם מה שכולם הולכים.

זה שבא עם ג'ינס שחור של דיזל, מה הבעיה עם ג'ינס שחור?

פורסם

באמת מה הבעיה עם ג'ינס שחור,

זה אפילו יותר יפה....

פורסם

אני לא בטוח עד כמה אקונומיקה תביא תוצאות טובות..

קצת קשה לשלוט על זה, אני מניח.

קח נייר זכוכית, כמה שיותר עדין יותר טוב (אבל לא יותר מדי ככה שכמעט ולא משתפשף).

מנסיון עם קלמר ג'ינס יצא אחלה (נו משעמם בשיעורים ומצאתי בבית נייר זכוכית שאבא שלי עמד לזרוק).

רק אל תעשה את זה עמוק מדי, כי אז זה יקרע... תעשה שיוף קל, רק כדי להוריד את הסיבים הכחולים.

ולזה שאמר שיש לו מכנס שחור:

פאק.. אז תלך עם שחור.

או שתשתמש באקונומיקה.. אתה לא צריך דיוק, אתה רוצה להלבין את כולו ולא רק אזורים...

אחרי זה תתבול את החלקים החיצוניים של הגינס באמבטיה עם צבע.

לא יודע איזה צבע יתפוס טוב לדי הרבה זמן. לך לחנות אומנות, ותשאל אותם משהו בערך כזה.

בהצלחה לך, למרות שאני הייתי נשאר עם השחור...

פורסם

תודה אבל אני שונא ג'ינסים שחורים הוא נראה כמו מכנסיים רגילות ככה!!

וגם גיליתי שהדימה שלו ענקית עליי 36 ואני צריך 30 32 ככה

פורסם

אני פעם קניתי גינס מה זה יפות לבנות , והיו סימנים כחולים בכיסים בסוף גיליתי שהם גינס מולבנות.........

אני מציע לך להלבין אותם לגמרי !!! :coolman: :2gunsfiring:

פורסם

כן אבל אז זה יראה לא יפה כי יש למשל ג'ינסים שמוכרים נגיד בlee cooper שעולים 350 שקל שהם לבנים אבל יש להם מין גוון מיוחד כזה שנראה יפה אם אני מלבין אותו עם אקונומיקה זה נראה לי לא יצא יפה זה יראה כמו סיד לפי דעתי וזה יהיה מגעיל מה אתם חושבים? ואיך אפשר להקטין את המידה של הג'ינס? חחח נראה לי בסוף כל זה יעלה כמו לקנות אחד חדש וזהו

פורסם

יופי חכמים אקונומיקה תעשה לו סימן לבן זונה לא נראה לי מה שהוא רוצה

MOSH לא יפה איך שאתה מדבר.

פורסם

יואו איזה אנשים קמצנים.. לכו קנו ג'ינס יפה יש גם ב-200... לפני כמה ימים הלכתי לחנות של לי קופר וראיתי ג'ינס אחד ב400 שקל ואחד ב200 שקל וקניתי את שניהם אבל דוגרי זה שב200 שקל יותר יפה...

לזה עם השחור - פיי נדפקת.. קח אקונומיקה או משהו מלבין ותפרוס את הג'ינס כזה על שולחן או משהו כזה ושפוך בצורות את האקונומיקה [שפוך את זה עם שקית מים תשפריץ או עם רובה מים או אם אתה רוצה לקרא לזה אז רובה אקונומיקה] שפוך את זה כזה מלמעלה עד למטה אבל שזה יהיה מהאמצע של הג'ינס באלכסון למטה - מהאמצ לצד ימין ומהאמצע לצד שמאל ושזה יהיה נגיד עד האמצע של הרגליים של הג'ינס...

אחר כך תשים קצת ביד ותשפריץ כזה כמו שאחרי שטיפת ידיים אתה משפריץ מים אז תעשה ככה רק כאילו לא ממוקד כזה בקיצור תשפריץ קצת ע הידיים על סתם מקומות...

את הכיסים תשאיר בלי אקונומיקה!

נ.ב.

אל תקח אותי במילה שזה יצא יפה אבל לדעתי זה יצא נחמד.. לא יודע איזה צבע האקונומיקה תעשה אבל ... בקיצור אל תקח אותי המילה!

פורסם

יואו איזה אנשים קמצנים.. לכו קנו ג'ינס יפה יש גם ב-200... לפני כמה ימים הלכתי לחנות של לי קופר וראיתי ג'ינס אחד ב400 שקל ואחד ב200 שקל וקניתי את שניהם אבל דוגרי זה שב200 שקל יותר יפה...

אז אתה כלי!!!

ושמע לא לכל אחד יש 200 שקל לג'ינס. לדעתי 200 שקל לג'נס זה יקר מאוד.

הכי טוב במקום לקנות מותגים לקנות ג'ינסים זולים ואיכותיים מהשוק. אז תוותר על המותג אבל תוכל לצאת עם 8 ג'ינסים יפים עם שפשופים ולא 1 עם מותג.

פורסם

אני רואה אנשים כאן יודעים איך לשפשף :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים