עבור לתוכן

נגן Mp3 ספורטיבי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן Flashי ספורטיבי, כזה שיחזיק מעמד תחת פעילות מאמץ וכושר.

נדלקתי על ה-Iriver IFP190 אבל הנפח (256 מגה בלבד) קצת מאכזב.

האם מישהו התנסה עם הנ"ל ו/או יכול להמליץ על נגן דומה בתקציב של ~ 1000 ש"ח?

הדרישות האופטימליות מבחינתי:

עיצוב ספורטיבי עם אפשרות רצועה, 256 מגה לפחות, רדיו FM וסוללה נטענת. אופציית הקלטה אינה חיונית.

תודה ולהת',

מיכאל

פורסם

אם אתה רוצה גם ל RIO יש סדרת נגני MP3 מיוחדים לספורט:

http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/item_accessories.asp?model=266

תסתכל בצד יש כמה דגמים (FORGE, CALI, CHIBA), למרות שגם הם יקרים...

אתה יכול לחפש בערך בכל חנות אונליין או אתר מכרזים יש נגנים פשוטים כאלו של 512MB ב כמה מאות שקלים..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

בדקתי היום את שלושת הדגמים מ-RIO. החיסרון המשמעותי בהם היא סוללת ה-AAA. לפי הביקורות שקראתי הסוללה נגמרת מהר מדי והאמינות הכללית של המכשירים נמוכה.

אם מישהו חושב אחרת על נגני הפלאש של RIO אשמח לשמוע.

אני בכל אופן ממשיך לבדוק.

תודה!

פורסם

בעיתון ממון של סופ"ש הקודם (או זה שלפני) היה ביקורת של ה RIO CALI אם או ה CHIBA לא זוכר.. דווקא נתנו לזה ביקורת של 8.5 מתוך 10 ואמרו שהבעיה המרכזית היא המחיר ולא דברים אחרים...

ב RIO שלי (RIO CARBON שפחות מתאים לפעילות ספורטיבית) יש זמן בטריה מעולה של 20 שעות (עבר יותר משבוע מפעם אחרונה שהטענתי אותו...)

פורסם

גבר, תאכלס, כל נגני הפלאש מותאמים לספורט

כיוון שאין בהם חלקים נעים (להפך מנגני הHD) אז אתה יכול ללכת גם על השמות הפחות מוכרים

אני אישית קניתי נגן שהוא גם DISK ON KEY אמנם הוא פועל על AAA אבל הם מחזיקות יפה (עד 7 שעות סוללה אחת!)

ככה שזה יחסית חסכוני, האיכות סאונד טובה (יש גם רדיו אבל הוא לא משהו), ויש אותו בגדלים של 128,256,512 ואפילו 1G אבל הוא קצת יקר.

אם זה רק לספורט אני חושב שחבל להשקיע בקראטיב וRIO וכו... לך על משהו פשוט ;)

הוא נראה כך:

לחץ כאן

אסור לפרסם פה חנויות, אבל חפש באתרי המכירות הפומביות למיניהם ותמצא בטוח.

פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תקנה את הנגן הזה

אני קניתי אותו ואני מצטער על זה עד עכשיו

בנוסף אתמול נשברה לי הזכוכית שלו =\

בכל מקרה הוא ממש לא נוח, כל שניה נכבה לי, הבטריה מחזיקה לי לפחות 3 שעות גג! וזה במקרה הטוב..

העברת תיקיות ממש לא נוחה, תפריט מעצבן ויש עוד מגרעות..

עכשיו מה שטוב בו זה המחיר וזהו!

אהה ושכחתי שאצל מרבית החברים שלי שאני מחבר אותו הוא לא עובד, גם עם הדריבר לפעמים הוא לא עובד :|

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מי מביא את ה-RIO לארץ? מי מייצג אותם?

פורסם

לי אישית אין מושג, את ה RIO CARBON שלי הזמנתי מחו"ל, יצא 200 שקל זול יותר, היום זה כבר הרבה יותר זול (המחיר בחו"ל ירד מ 250$ ל 200$)..

פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תקנה את הנגן הזה

אני קניתי אותו ואני מצטער על זה עד עכשיו

בנוסף אתמול נשברה לי הזכוכית שלו =\

בכל מקרה הוא ממש לא נוח, כל שניה נכבה לי, הבטריה מחזיקה לי לפחות 3 שעות גג! וזה במקרה הטוב..

העברת תיקיות ממש לא נוחה, תפריט מעצבן ויש עוד מגרעות..

עכשיו מה שטוב בו זה המחיר וזהו!

אהה ושכחתי שאצל מרבית החברים שלי שאני מחבר אותו הוא לא עובד, גם עם הדריבר לפעמים הוא לא עובד :|

תראה, לי יש אותו חדשיים ואני מאוד נהנה ממנו.

שלא תבין אותי לא נכון אני לרגע לא משווה אותו לנגנים אחרים, אני אישית הולך לקנות את הZEN MICRO ברגע שיגיע לארץ.

אבל העצה שלי הייתה לפי הצרכים שלו ולפי דעתי חבל להשקיע 1000ש"ח ויותר בשביל נגן אך ורק לפעילות ספורטיבית

כשאפשר לקבל דבר כזה ברבע מחיר.  :xyxthumbs:

וחוץ מזה הוא לא גרוע כמו שהצגת אותו, הוא מצויין בשביל המחיר שלו ! וזה המדד (אם ציפית לקבל I POD ב300 ש"ח אז.... ;) ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים