פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים באתר הקוראני של iRiver פורסמה היום גירסת ה- firmware החדשה והיא תוסיף תמיכה בוידאו. מי שקנה את הנגן בארה"ב (צפון אמריקה, קנדה) לא להתקין את הגירסה הזו. מי שקנה את הנגן מחוץ לאזור שצויין קודם לכן יכול לשדרג באמצעות הגירסה הזו. בכל מקרה על אחריותכם לפרטים נוספים כאן (עם תרגום עילג) - לאתר הקוראני פרטים יותר ברורים כאן (אנגלית) - misticiRiver
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים טריק חביב, למרות שבינתיים כפי הנראה יש בעיות עם האופציה הזו.וגם כמובן שאתם צריכים לקודד כל סרט שאתם רוצים להכניס באיכות חרא, אבל שוב, זה טריק חביב
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים זה RULE THE PCאוקיי התקנתי לאיריבר שלי את הפיירמוור הזה ואני לא רואה שום שום שום שינוי בנגן...אין אופציה להפעלת סרטים...איך אני מפעיל בזה סרטים??!?!
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים תקרא מה שרשום, אתה צריך ללכת ל FILE BROWSER וללחוץ על ה AVI, אבל אתה צריך לשים לב שאם זה לא עובד זה כי לא עשית קידוד מחדש לפי הדרישות (סתכל בלינקים רשום איך)..
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר אין שום בעיה עם הוידאו, רק שהוא לא באיכות גבוהה.ועידכון לבעלי נגנים מארה"ב וכו' - נראה שלמרות ש- iRiveramerica הזהירה לא להתקין את הגירסה הזו ושהם עלולים "למות" הם כן עובדים איתה.לפרטים -התקנת גירסת 1.20K בנגן US
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים טוב העברתי סרט שאיריבר פירסמו באתר שלהם וזה די איכות יחסית לא מקרטע איכות צבעים די טובה המסך רק ממש פיצי אבל זה עדיין איכות למישהו יש מדריך איך מעבירים סרטים לאיכות הזאת כי המדריך שהיה באתר של איירבר נפל..... ד"א קניתי בארקדיה זה US או EU?
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר יש כאן מדריך שנכתב ל- MisticiRiver לחץ כאן הנגן שנמכר בארץ הוא EU אתה יכול לזהות עפ"י הכתוב ביציאות שלו למטה: בנגן US יהיה כתוב מתחת ליציאות MEDIA ו- DATA והם לא מקבלים את הכבל הקצר של ה- OTG. בנגן EU יהיה כתוב מתחת ליציאות USB 1.1 HOST ו- USB 2.0 DEVICE.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר אה סבבה יש לי EUאבל מה ההבדל בUS בין הDATA לMEDIA?יש תאוריה שבעצם אין כל שוני בין נגן ה-US לבין ה- KOR\EU למעט ה- firmware (אותה החומרה בשניהם).כרגע נושא ה- USB OTG שקיים בנגן ה- EU\KOR ולא (לפי iRiver) בנגן ה- US נבדק, אם התאוריה נכונה אז זה אומר שיהיה אפשר לקנות נגן H3xx בארה"ב (US) בכ- 100$ זול יותר מאחיו הארופאי (EU\KOR), לשדרג אותו ב- Firmware של EU\KOR ולקבל את כל האופציות של ה- EU\KOR.אם זה נכון, אני פשוט לא מבין מה iRiver חשבו לעצמם... (המנכ"ל שלהם ישראלי?!).
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים גם ה IPOD PHOTO החדש יכול לנגן סרטים סתכלו פה: http://www.engadget.com/entry/3756421320807387/ או לראות הדגמה חיה: http://www.engadget.com/common/videos/pt/sw.wmv
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים מחבר אני מציע שתקרא שוב את הכתוב באתר שנתת... ;D אין ספק שזה מוכיח שיש לו את היכולת, אבל... להריץ 1616 תמונות (שהן סרטון של 47 שניות) עם הגלגל... אם יהיה לך סרטון של כמה דקות אז האצבע שלך באמת תיהיה בכושר
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים סתם בשביל הקטע - סרטון של הH320 מנגן סרט של האייפוד "מנגן סרט". <מקווה שהלינק לא ייפול...>קליקי קליקיowned.עריכה: טעות שלי, הלינק תוקן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.