עבור לתוכן

כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני התכוונתי שאומנם הכרטיס ששמתי הוא AGP, אבל לא אמור להיות הבדל במחיר בין PCI-E לAGP כשהPCI-E יצא, אז תחשוב ששמתי את הגרסת PCI-E

אמרתי לך להוסיף 100$ בשביל ההבדל בין הלוחות (למרות שאתה לא יודע מה בדיוק יש בלוח של Alienware)

דוקא אני יודע איזה לוח זה זה זה הלוח של אביט אני לא יודע בדיוק אבל אחד עם הציפ 925X לא החדש עם המערכת אוורור

שנית כמה עולה לי נגיד לקנות מאתר במובן של להביא לארץ? וזה שווה לקנות מחול?

והביטוח איך הולך?

פורסם

ראית איפשהו שכתוב משהו על הלוח? אני לא

לגבי לקנות מחו"ל - אין ספק שהמחירים זולים, אבל יש את האחריות, המשלוח והמע"מ לחשוב עליהם, תעשה חיפוש בפורום כללי, היו על זה מלא דיונים

פורסם
  • מחבר

ואיך המחשבים המוכנים של VOODOO?

פורסם

גם הם די יקרים

ממני לא תקבל המלצה למפרט מורכב מראש, תמיד תוכל למצוא מפרט יותר טוב אם תרכיב בעצמך

פורסם
  • מחבר

גם הם די יקרים

ממני לא תקבל המלצה למפרט מורכב מראש, תמיד תוכל למצוא מפרט יותר טוב אם תרכיב בעצמך

שאלתי כי פשוט ראיתי שיש להם מחשב עם שנימעבדי AMD64

ושאלה יש אתר מפורסם טוב ואמין שאפשר להרכיב בעצמך כמו מה שיש בפמדה לוג'יק וכו'?

פורסם

אם אתה מזמין מחו"ל, פשוט תזמין חלקים נפרדים, אחריות ממילא לא תהיה לך, ואתה יכול לבקש ממישהו שירכיב תמורת 100 שקל

פורסם
  • מחבר

למה לא יהיה אחריות??

ובקשר להרכבה אני יכול להרכיב בעצמי

פורסם

למי תלך עם הרכיבים כשיתקלקל? למעט מאוד יצרנים יש אחריות בינלאומית, בשביל רוב החלקים תצטרך לשלוח אותם לחו"ל בשביל לנצל את האחריות

פורסם
  • מחבר

אהה נו בסדר אז אני פשוט ישלח את זה ויביאו לי חדש לא?

פורסם

זה רק במקרה שהרכיב יימצא פגום, מעבר לזה תחשוב כמה זמן ייקח עד שהוא יעשה סיבובים מסביב לעולם וכמה יעלה המשלוח

אם אתה קונה מחשב בחו"ל, בחשבון הסופי אתה יוצא בלי אחריות, כי אם אתה כן רוצה שתהיה לך אחריות שתוכל לנצל, יותר משתלם ופשוט לקנות בארץ

פורסם
  • מחבר

ועכשיו חזרתי להתחלה כי בארץ יש מחירים יקרים בטירוף ובגלל זה חשבתי לקנות באלינוואר הזה כי עם משהו מתקלקל זה האחריות אחת ואני ישר שולח להם

פורסם

אז קנה מalienware אם אתה רוצה את המחירים של ארה"ב, הם בכל זאת הרבה יותר זולים מהמחירים של הארץ

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובות ועכשיו שאלה אחרונה

מתי יצא בדיוק הSLI??? וכמה הוא יעלה בערך (אני מתכון ללוח)

פורסם

תוך חודש אמורים לצאת הלוחות, וחודש-חודשים אח"כ הם יגיעו לארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים