עבור לתוכן

בעיה בחיבור רסיבר לכרטיס קול ע"י כבל קוואקסיאלי..!!

Featured Replies

פורסם

ברשותי רסיבר מסוג LUXMAN LR-2000 וכרטיס קול במחשב מסוג CRIATIVE AUDIGY 5.1 שכולל את אותה יציאה דיגיטאלית כתומה [sPDIF] בכל אופן נאמר לי כדי להשתמש באופציה הדיגיטאלית לקחת כבל שבצד אחד הוא בננת מונו ובצד שני ע'י אילתור לחבר בננת RCA בודדת שבעצם תשמש לחיבור קווקסיאלי שהוא בעצם יחובר לרסיבר עצמו בכניסה הזו..והבננת מונו תחובר ליציאה הדיגיטאלית בכרטיס..אומנם ניסיתי זאת אך הדבר לא עבד ביעילות רבה ולא התגלה כאפקטיבי כמו שתואר.. לבנתיים אני עובד אם שלושה בננות סטראו מהכרטיס ל6 בננות RCA שמחוברות בתצורת 5.1 ANALOG לרסיבר שלי המטרה שלי שוב איך לעזעזל אני משתמש באותה יציאה דיגיטאלית מהכרטיס קול שלי כמו שצריך ללא בעיות ובאמת שאני אקבל במוצא שמע 5.1 ?????

אשמח אם תעזרו לי.. :xyxthumbs:

פורסם

מה הכוונה ב"לא עבד ביעילות רבה" ?

חוץ מזה, אתה לא חייב להסתבך עם אלתורים. אתה יכול להשתמש בכבל mini-plug -> 2 rca סטריאו רגיל, ולחבר רק את החיבור RCA השמאלי לרסיבר (איך תדע מה זה "השמאלי"? פשוט תנסה את שניהם ותראה באיזה מהם זה עובד..).

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ב"לא עבד ביעילות רבה" ?

חוץ מזה, אתה לא חייב להסתבך עם אלתורים. אתה יכול להשתמש בכבל mini-plug -> 2 rca סטריאו רגיל, ולחבר רק את החיבור RCA השמאלי לרסיבר (איך תדע מה זה "השמאלי"? פשוט תנסה את שניהם ותראה באיזה מהם זה עובד..).

לא עובד ביעילות הכוונה שסראונד לא עובדים ושומעים כזה חלש ...ועוד שאלה..האם נגיד אני מחבר שוב ליציאה SPDIF ולרסיבר בקווקסיאלית שוב ואני שומע בוינאפ MP3 אז אני אמור לשמוע את המוזיקה נניח רק מהקידמיים או שגם מהקידמיים מהסנטר הסאב והסראונד...?ואם לא ..אז יש דרך כלשהי שבא אני יכול לאפשר זאת?

פורסם

ברגע שאתה שומע ממקור סטראו (כמו MP3) הרסיבר מקבל אות סטראו דרך הכניסה הדיגיטלית את האות הזה אתה יכול לפרוס על כל חמשת הרמקולים בעזרת המפענחים של הרסיבר כמו דולבי פרולוג'ק ו 5CH סטראו למיניהם תלוי ברסיבר הספציפי שברשותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים