פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים שלום המחשב החדש שלי מורכב סוף סוף ;Dאבל יש לי בעייה יש לי את המארז צ'נברו עם יציאות לUSB אוזניות ומיקרופון מקדימה אבל אני פשוט לא יודע לאן אני צריך לחבר את זה ללוח (הוא רשום בחתימה )
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים אני לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי מחברים את זה איפה שכתוב F-Panel או Front Panel חפש בחוברת חח או במדריך של המארז ..
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים קודם כל, אני חושב שקצת התבלבלת בפורום...(אל תפתח עוד ת'רד או משהו, כבר יעבירו את הת'רד הזה לפורום המתאים בשבילך).בקשר לנושא - פתח את החוברת שקיבלת עם הלוח אם (או שתחפש את הדגם באתר החברה).אמור להיות שם שרטוט של הלוח במבט מלמעלה כזה, עם ריבועים שבהם שמות של כל רכיב בלוח, כולל החיבורים שאתה מחפש.ובכל מקרה - חפש על הלוח (אמור להיות "למטה", אבל זה משתנה מדגם לדגם) חיבורים כאלה שמתאימים לחיבור שמגיע מהיציאות הקדמיות (פלסטיק שחור קטן ודק כזה).על אחד מהם יהיה כתוב אודיו, על אחר יהיה כתוב USB וכו'. עכשיו פשוט תחבר את הפלסטיק למקום המתאים בלוח.(ויכול להיות גם מה שאינפרנו אמר...)
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר סליחה על הטעות בפורום פשוט ניראה שזה המקום קראתי את כל החלק של החיבורים ויש שם משהו אבל זה רק על מיקרופון ורמקולים או משהו כזה וגם לגבי זה אני לא בטוח אולי יש מישהו שמוכן לעשות לי טובה ולהציץ בחוברת דרך האתר של אפוקס תודה לכל מי שעזר ויעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.