פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים לפי החוק מותר לך ליסוע רק באיזור שדה חקלאי או על כביש רק אם זה לצורך מעבר משדה חקלאי אחד לשניכמובן שאף אחד לא שם על זה וכולם נוסעים איתו על הכביש
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים לפי מה שאני יודע, על טום קאר חוקי אתה יכול ליסוע בכל כביש שהוא לא מהיר....(יעני שאין בו מהירות מינימום 55, כי הוא מורשה ליסוע עד 40)
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים יותר מידי הבנתי שזה עולה בערך 40K... לדעתי זו פשוט עדיף לחסוך ולקנות אוטו
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים גם אפשר לקנות רק יד שנייה.מכון הרישוי\תקנים לא מאשר יותר לטום קארים ליסוע בארץ.אז למרות שהם מיוצרים בארץ, הם מיוצאים בכלל. לא נמכרים בארץ.ומחיר יד שנייה משתנה בהתאם למצב, ליד(שלישית-רביעית) וכו'....ובאמת זה המון כסף, בגלל זה תמצא כאלה רק ברמת אביב ג'....(טום קאר גיל 16, אוטו גיל 17, אופנוע 250 גיל 18, אל תשוו בכלל)
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים קח ריינג'ר 4X4 חדש במחיר של תומכר יד שניהעדיף באמת שעדיף גם אני בונה על אחד
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים בגלל זה תמצא כאלה רק ברמת אביב ג'.... אתה לא יודע כמה אנחנו סובלים בגלל זה כמה רעש החראות הקטנים האלה עושים
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר ממש לא... אופנוע 50 סמק זה הדבר הכי מסריח שיש.. סתם רעש בלי כח ובקושי זז...
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים אתה לא יודע כמה אנחנו סובלים בגלל זה כמה רעש החראות הקטנים האלה עושים גם בהרצליה לא חסר
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים חחחחח אתה מצחיקאופנוע חמישים סמק ממוצע "סוגר" בסיבות ה85 קמש,תיקח אופנוע סטייל דרבי גי פי אר 50, או RMX\SENDA והם גם יסגרו בסיבות ה100לא מדבר על העלויות הזולות בהרבה יותר של האופנוע מכל הבחינות , בכלל גם אם אתה לוקח קטנועאז אתה מדבר על עגלה שאין לה כוח לזוז, לידיעתך ריינגר לא עולה על 70 קמש בערך, וגם זה עם רוח גבית בירידה, ובכלל לפי החוק אם אני לא טועה אסור לו ליסוע מעל 40 קמ"ש,תום קאר עוד דיי רציני יכול להגיע ל80-90 אולי 100 ביום טוב ..מיול הדגם של ה ***3 בכלל לא מגיע ל60הדגם של ה ***5 עוד בסדר עד בערך 70 קמ"ש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.