עבור לתוכן

בעיה של ספיי-וור ופופ אפ

Featured Replies

פורסם

התקנתי מחדש את הwindows XP SP1 התקנתי Kaspersky Avtivirus 5 PRo, הדכנתי את כל הדכוני האבטחה.

ויש לי בעיה מעצבת של spyware, כל פעם שאני מהתחל את המחשב מותקנת לי תוכנה מעצבנת שכויכול חוסמת ספיוור, וכל פעם שאני מוחק את התוכנה, לאחר ההתחול, התוכנה מותכנת בחזרה בלי ידיעתי.

וגם כל דקה בערך קופץ לי פופאפ של בתוכנה לאתר של התוכנה, וגם דף הבית של האקספלור תקוע על דף הבית של התוכנה הזאת.

התקנתי מלא תוכנות שאמורות להתגבר על הבעיה הזאת כמו: ad-aware 6,spy but,past ptrol אבל אף אחת מהתוכנות לא מורידות לי את הדברים שתיארתי למעלה.

למישהו יש תוכנה להמליץ לי?

יכול להיות זה בעיה ברג'סטרי?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם לא מצאת Spyware או Ad-Adware בתוכנות כמו PestPatrol או Spybot או Ad-Aware,

זה בטח פופ אפ של דף הבית שלך,

שנה את דף הבית שלך לאתר מוכר כמו WWW.GOOGLE.CO.IL ,

או שדף הבית שלך מוצף פופאפים או שפשוט אתה לא נות לתוכנות זמן לסרוק את הכל.

תוכנה לחסימת פופאפ, Stopmozilla:

StopMozilla

נסה אותה ולא יעלו לך יותר פופאפים (חוץ מאלו שלא מזוהים כפופ אפ[ממש קצת]).

מקווה שעזרתי.

ברק. (דהן)

פורסם

נסה למצוא בגוגל פתרון לספיוור הספציפי שיש לך.

אם אתה משתמש בwindows internet explorer אז כדיי לחסום popups תתקין את הtoolbar שלgoogle

פורסם

אם דף הבית שלך הוא בסיגנון HOMESEARCH, אז לדעתי אכלת אותה, נתקלתי בו מספר פעמים, עד לפני 3 חודשים, לא מצאתי לו פיתרון.

אם לא מזמן עשית פורמט למחשב, אני ממליץ לעשות כך שוב פעם.

אה ובנוגע לחוסם פופאפים ו כל השאר אני ממליץ על POPUPCOP, מצטער חברה אבל היכולות של GOOGLE ושל תוכנות יעודיות לא מגיעות לקרסוליים של התוכנה הזו.

חוסמת פרסומות FLASH, POPUPS WINDOES RISIZING ועוד.

בתור אחד שמשתמש בה, אני חייב להלל משום הגלישה היא פשוט אחרת!!! כאני גולש במחשב ציבורי או כזה שיש בו תוכנות אחרות למניעת POPUPS אני לא מאמין כמה פירסומות יכולות להיות הדף אחד (מי אמר MSN.CO.IL) !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים