פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץתודה מראש !
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים זה אמור להיות פרויקט אבא בן. לא אבא בן פורום אתה יכול לקנות בEABY... יש לפחות 70 כאלו.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מחבר זה אמור להיות פרויקט אבא בן. לא אבא בן פורום .ו. מה הקשר?!?! אני מבקש עזרה לא רוצה אל תענה ואיפה יש פירוקיות בסביבות הוד השרון כפר סבא 1?!?
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים הממם...בהוד השרון?בחור הנידח הזה אין כלום...אני מציע לך ללכת לאיזה מוסך ולבקש שם עזרה.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים חבוב אתה מתחצף אלי? ואם תקרא את ההמשך תראה שדווקא עניתי על השאלה. ולפי השאלה ששאלתה אני יודע שקראתה אותה,עכשיו פה סגור ועמוד דום.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים חבוב אתה מתחצף אלי? ואם תקרא את ההמשך תראה שדווקא עניתי על השאלה. ולפי השאלה ששאלתה אני יודע שקראתה אותה,עכשיו פה סגור ועמוד דום. אח שלי... יש לי כל זכות לקרוא לחור הנידח הזה חור נידח! אני גר בחור הנידח הזה... לצערי....
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים אחי אם אתה מכפר-סבאלך למוסך של שוקי באיזור תעשיה אני מאמין שהוא ידע לעזור לך יש לו הרבה פרוייקטים כאלהאם זה תירחה כלכך גדולה בשבילך אין לי בעיה אני בכל מקרה אצלו הרבה...www.sdc.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.