עבור לתוכן

איך נכנסים \ נרשמים עם שיא חדש לספר שיאי גינס ?

Featured Replies

פורסם

והאם זה עולה כסף ?

תודה.

פורסם

תיצור קשר עם גיניס ישראל, תברר תטלפון ב144 רק תשים לב שלא יתנו לך תטלפון של הבירה... :lol:

בנוסף יש לך הסבר באתר שלהם - http://www.guinnessworldrecords.com/records2/Checker/Intro1.asp

בהצלחה :xyxthumbs::lol:

פורסם

סתם שאלה:איזה שיא הצלחת לשבור?

איתן

פורסם

חברים שלי עכשיו רוצים לשבור שיא בגלישת רוח (למרחק) ועברו איזה חודשיים עד ששלחו לנו תשובה מהספר הזה, ועוד זה שלא 100% שאתה נכנס לספר, גם אם שברת שיא, אתה מקבל איזו תעודה מסכנה ושום תמיכה כספית/משפטית ותחשוב על העובדה שכדי שלא יגנבו לך את הרעיון אתה צרייך להוציא איזה 3000ש"ח על עו"ד להגנת זכויות יוצר וכו'. אז כן, נתקענו.

פורסם
  • מחבר

זה לא איזה שיא מיוחד , סתם ניסיון לראות אם אני אצליח להיכנס או לא. אין לי מה להפסיד , כסף זה לא עולה.

רשמתי להם שגמרתי יותר מ 155 בקבוקי אוטריווין ;D.

155 שמורים אצלי , מאז שהתחלתי לאסוף , כמה חודשים אחרי השימוש הראשון.

בזבזתי עליהם בערך כ 4500 שקל במצטבר.

גמרתי בקבוק ביומיים , יומיים וחצי גג.

ואני לא חושב שיש עוד מישהו כזה , שמעתי על מכורים כמוני , אבל על אף אחד "כבד" כמוני :).

בכל מקרה זה כבר נהיה יותר מדי יקר , והפסקתי לבד , סבלתי כחודש בערך (אתמול עבר חודש !!!) ועכשיו המצב יותר טוב , אבל לא מזהיר.

אני יודע שהסיכויים קלושים , אבל יחזירו לי הודעה בעוד איזה חודש..

פורסם

לא יקנו את זה

חבל על הזמן שלך :P

פורסם

אני אומרת לך, הסיכוי שתיכנס לספר הוא קלוש, במקרה הטוב הם יתנו לך תעודה.

פורסם

אתה יודע שאומרים שזה ממכר ...

פורסם

אני לא חושב שזה בריא מה שעשית. אפילו מאוד לא בריא.

פורסם

גם אתה מהגאונים שכשהם קראו את האזהרות אמרו "שטויות" על זה שאסור להשתמש יותר מארבע ימים רצוף?

או שבכלל אתה לא קורא את האזהרות על מה שאתה מכניס לגוף?

פורסם
  • מחבר

גם אתה מהגאונים שכשהם קראו את האזהרות אמרו "שטויות" על זה שאסור להשתמש יותר מארבע ימים רצוף?

או שבכלל אתה לא קורא את האזהרות על מה שאתה מכניס לגוף?

אתה לא צריך לקרוא בשביל לדעת , הרוקח אומר את זה לבד.

אבל מה לעשות שגם אחרי שלושה , ארבעה ימים באף שלך כבר נסתם לבד בגלל חוסר אוטריווין וכבר לא בגלל שאתה חולה או משהו.

אז אין לך ברירה ואתה משתמש בזה בשביל לנשום , אחרת זה מטריף לך תשכל ! ואני לא צוחק , תאר לך אף סתום ולא מנזלת , סתם כאילו דחפו לך שם בלוק ואתה לא יכול לעשות כלום , חוץ מהאוטריווין.

נראה אותך עומד בזה..

אבל אחרי שנה וחצי , יצאתי ;D ובכוחות עצמי :).

פורסם

אתה היית יכול לפגוע לעצמך (אם עדיין לא פגעת) בחוש הריח. אתה יכול להיהפך לתתרן !

כשאתה מזריק משהו לאף זה בא במגע עם ה -רצפטוריםOlfactory Bulb:

T041371A.gif

ומשם מגיעים הזרמים החשמליים למוח ש"אומרים" מה בדיוק אתה מריח. קראתי עכשיו כמה מאמרים והבנתי שהספריים האלא קיימים דיי מזמן,

ושהם מכילים כלמיני מתכות כמו אבץ שהורסות את הרצפטורים האלא, וכתוצאה מכך נאבד חוש הריח. כמו כן זה מלווה בכאבי ראש חזקים,

ושלא נדבר מה זה עוד יכול לגרום לך כשזה מגיע למוח. ד"א השימוש בקוקאין גורם לאותה התוצאה. אז Say NO to nasal spray :nono:

הנה קצת מידע על "אוטריבין" : http://www.drugs.com/cons/Otrivin_Nasal_Spray.html

החומר הפעיל באוטריבין נקרא Xylometazoline אפשר לקרוא כאן איך הוא עובד ואיך הוא משפיע על הגוף:

http://encyclopedia.thefreedictionary.com/Xylometazoline

פורסם

הכי טוב, מכונת אדים, או סתם לשים את הראש מעל סיר תפ"א למשל עם מגבת מעל ולנשום את האדים. זה ולאכול הרבה שום או כל דבר חריף - רק לא וואסאבי (העיסה הזאת של היפנים החריפה) כי זה עושה את ההיפך משום מה.

פורסם

הכי טוב, מכונת אדים, או סתם לשים את הראש מעל סיר תפ"א למשל עם מגבת מעל ולנשום את האדים. זה ולאכול הרבה שום או כל דבר חריף - רק לא וואסאבי (העיסה הזאת של היפנים החריפה) כי זה עושה את ההיפך משום מה.

יש לי משהו יותר טוב

חזרת - מהסוג האמיתי! לא הקנוי!

זה יפתח לכם את הסינוסים.... כמו שצריך! :xyxthumbs:

פאק איט... פעם אחת דוד שלי הריח את החזרת שסבא שלי הכין. הוא כמעט מת! ואני לא צוחק! הוא איבד את ההכרה וחיברו אותו למכונת הנשמה! זה פשוט היה חזק מידי...

אז להבא - לא להריח חזרת :-) או רק קצת מהכפית... :hat:

פורסם

סליחה על הבורות אבל מזה אוטריווין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים