פורסם 2002 ביוני 423 שנים שלופ , פירקתי לא ממזן את הספק של המחשב הישן שלי בשביל המאורר והחלטתי כבר לפרק את כל המחשב , לכם הוצאתי גם את הארד דיסק הישןהאם אני יכול לחבר אותו למחשב החדש?הארד דיסק הישן הוא של סיגייט , ונראה לי שהגדם הוא ST33232A (זה מה שכתוב)
פורסם 2002 ביוני 423 שנים אם כבר העלו את העניין יש לי שאלה דומה.מה צריך לעשות כדי להתקין הארד דיסק חדש מספר שני במחשב?אני מתכוון למה לעשות אחרי ההתקנה הפיזית של הארד דיסק.האם צריך לעשות פירמוט ראשוני או משהו מיוחד?תודה! :smoke:
פורסם 2002 ביוני 423 שנים מחבר לא יודע למה לא , אני לא כל כך מבין אבל אולי יש דבר כזה של כונן סלב וכונן מאסטר , אולי ההארד דיסק שיש לי עכשיו(IBM) הוא מאסטר וגם הסיגייט (נראה לי שזה הולך ככה , אני לא כל כך יודע )אז אתה אומר שבכל מקרה אני יוכל לחבר אותו?אז פשוט לחבר את הכבל ATA ללוח אם וזהו?
פורסם 2002 ביוני 423 שנים המצב בכל הארדיסק יכול להיות Master/Slave/Cableואפשר לשנות את זה על ידי ג'מפר מאחורי הכונן עצמו (פיסת פלסטיק לבן שמקצרת)אתה צריך לבדוק איך הג'מפר מסודר אצלךשים אותו על SLAVEותחבר אותו עם אותו כבל ATA כמו ההארדיסק שקיים (יש עוד נקודה בכבל).אואם ההארדיסק איטי משמעותית מההארדיסק הקייםעדיף לצרף אותו לIDE השני (ביחד עם הסידירום)אושהסידירום נמצא עם ההארדיסק באותו כבל (לא כל כך טוב)אם יש לך כוח לשחקתוציא את הסידירום תג'מפר אותו בתור MASTER ושים בכבל נפרדאת ההארדיסק שאתה מעביר תסמן כSLAVE ושים עם ההארדיסק הקיים.קצת סיבוךהכי הרבהשלח הודעה לאיי סי קיו אני אסביר לך
פורסם 2002 ביוני 623 שנים מחבר אוקי , היום היתה לי את המתכנות בהיסטוריה , ועכשיו יש לי זמןמצאתי את הג'מפר הזה שקובע איזה סוג יהיה הארד דיסק , עכשיו כאשר הוא מאסטר , על 2 מתוך ה6 פינים שיש בו יש מעין משהו שחור כזה.(כפי שהסברת)עכישו , איך אני מוציא אותו?אחרי שהוצאתי אותו , לא כל כך הבנתי איפה לחבר אותו , הכסל של הארד דיסק שיש לי עכישו על המחשב מחובר ישירות ללוח אם בלי להתחבר לשום כבל אחר , יש עליו הרבה גידים , אז כנראה שהוא ATA 100 או 66 אם אני לא טועהגם לסידירום ולפלופי יש כבל אחד לכל אחד אבל הכבלים שלהם עם פחות גידים לכן נראה לי שהם יותר איטיים .לאיפה לחבר את הכבל של הארד דיסק שאני רוצה לצרף?תודה
פורסם 2002 ביוני 623 שנים את הג'מפר אתה מוצא עם הציפרניים או עם פיצנטה (צריך להיות לו מן חריץ קטן שמקל על האחיזה)אילו התקני IDE יש לך (CDROM, DVD, צורב, הראד דיסק)?
פורסם 2002 ביוני 723 שנים מחבר אוקי , תודההוצאתי את הפיצ'ר הזה ועכישו הארד דיסק מתאים להיות עבדבמחשב שלי יש הארד דיסק אחד של IBM , כונן פלופי אחד וסידירום אחד אין לי צורב או די וי דיאיך אני מחבר את הארד דיסק למחשב?תודה רבה
פורסם 2002 ביוני 723 שנים תחבר את הסידירום ביחד עם ההארד דיסק הישן (שים אחד מהם על slave ואת השני על master), ואת ההארד דיסק החדש על ערוץ נפרד.
פורסם 2002 ביוני 823 שנים מחבר אוקיתודהאיך אני עושה שהסידירום והארד דיסק הישן יפעלו על אותו ערוץ?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.