פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים הייאני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון.בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון.תודה
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים אתה מודע לעובדה שטיונר לגיטרה דרך המחשב מצריך חיבור של הגיטרה למחשב? אתה לא יכול לעשות כזה דבר עם גיטרה קלאסית.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים תמצא איזה אתר שנותן לך מי נמוך (המיתר העליון בלקאסית...לרוב) ואז תכוון עד שזה ישמע לך אותו דבר... אחרי זה זה תלחץ על סריג חמישי ותן את המיתר שמתחתיו פתוח...צריך להיות אותו צליל..רק באוקטבות שונות....וככה תעשה לכל הגיטרה..רק שבמיתר סול (מיתר שלישי מלמטה) תלחץ על סריג רבעי... והתחלה זה לא יצליח לך כל כך...אבל לאט לאט תפתח את השמיעה וזה יהיה לך כלי קלות אהה ועוד דבר....מיתרים חדשים נוהגים לצאת מכיוון יותר מהר....
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים לא צריך לחבר גיטרה למחשבאפשר גם דרך המיקרופון!anyway אני משתמש ב tune it תערוך לזה חיפוש בגוגלאחלה טיונר!בהצלחה
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים לא צריך לחבר גיטרה למחשבאפשר גם דרך המיקרופון!anyway אני משתמש ב tune it תערוך לזה חיפוש בגוגלאחלה טיונר!בהצלחהרוב המיקרופונים העלובים שלאנשים יש למחשבים שלהם (שום דבר אישי) לא מספיק חדים בשביל כיוון מדויק.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מחבר אתה מודע לעובדה שטיונר לגיטרה דרך המחשב מצריך חיבור של הגיטרה למחשב? אתה לא יכול לעשות כזה דבר עם גיטרה קלאסית. אתם לא מבינים הייתי אצל חבר שלי וראיתי כזה באתר אינטרנט שאתה יענו עומד על המיתר וזה עושה לך את הצליל שאמור להיות לא תוכנות או משהו ... תודה. שווה לקנות טיונר ? אם כן עד כמה ויש המלצות ?
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים טיונר סתם יהרוס לך ת'שמיעה...בהתחלה תמצא אתרים שיש בהם את התווים ותכוון לפי זה (יש גם בגיטר פרו...אם זה אומר לך משהו)
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מחבר רגע אם יש לי מיקרופון מחובר לאוזניות יענו אני יכול לכוון לפי זה לנגן למיק את המיתר ואז הוא יגיד לי אם זה מכוון ?אם כן כדאי ?למה שטיוונר יהרוס לי את השמיעה ?מתישהו אני יפתח יכולת לכיוון הגיטרה לפי שמיעה לבד ?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.