פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים אם יש מצב שיפעלו עליו משחקים ישנים אז תבנה כמו מכונת ארקייד נחמדה אם מריו ועוד שיט..
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים יש פה משהו שמישהו הציע - וזה פשוט הדבר הנכון לעשות. תמכור אותו באיביי ותגיד שהיה שייך למישהו מפורסם. תאמין לי יקנו - ובהרבה. ואם בא לך להעלות עוד את המחיר... תציע לעצמך (במשתמש אחר) ושיתמקחו. אף אחד לא בודק... מותר לך לעשות הכל! :yelclap:
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים כפי שדריה אמרה, אתה יכול להעתיק על המחשב משחקים ישנים ויפים, ב-1GB אפשר להכניס הרבה כאלה.אתה יכול למצוא להורדה הרבה מאד משחקים ישנים ויפים במסע אל העבר.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מתי שעובר ליד הבית שלך אלטיזאחן(או איך שלא כותבים את זה)תגיד לו זה מחשב חדש חדש משהו בן ****הוא-מה הוא מבין מהחיים שלו יצא לך כמה מאותיצאת ברווחתמכור לו תמסך בנפרד ככה תרוויח יותר
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים יש פה משהו שמישהו הציע - וזה פשוט הדבר הנכון לעשות. תמכור אותו באיביי ותגיד שהיה שייך למישהו מפורסם. תאמין לי יקנו - ובהרבה. ואם בא לך להעלות עוד את המחיר... תציע לעצמך (במשתמש אחר) ושיתמקחו. אף אחד לא בודק... מותר לך לעשות הכל! :yelclap: זה נקרא... מממ... תן לי שנייה להזכר... לא רגע... רמאות או אולי גניבה
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים כאילו הבן אדם שאל איך להפטר מהמחשב.. העיקר שעניתם..בכל מקרה, אתה כן יכול לעשות בו שימוש לשרת שיתוף אינטרנט/מדפסות או אפילו להשיג כונן קשיח גדול יותר ולהשתמש בו לשיתוף קבצים (סרטים/שירים/whatever)...או כמו שציינת - אין לך עבר עם לינוקס, זוהי דרך מצויינת להתנסות.מה בדבר לתת לבן דוד קטן שיתחיל את דרכו על מחשב ישן?אם באמת רוצים - יכול להיות לו שימוש.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים זה נקרא... מממ... תן לי שנייה להזכר... לא רגע... רמאות או אולי גניבהרק חבל שכולם עושים את זה.... וזה חוקי.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים תעשה עליו ניסויים תפרק חלקים ותחבר ותפעיל ותפרק ותשבור ותחבר ותדביק ותפעיל משום מה נראה שכמעט כולם מוצאים בזה הנאה רבה
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מחבר תודה רבה על ההצעות ה"מקוריות"... אבל זה לא מה שחיפשתי... רק הבחור הזה קלע למה שחיפשתי: כאילו הבן אדם שאל איך להפטר מהמחשב.. העיקר שעניתם.. בכל מקרה, אתה כן יכול לעשות בו שימוש לשרת שיתוף אינטרנט/מדפסות או אפילו להשיג כונן קשיח גדול יותר ולהשתמש בו לשיתוף קבצים (סרטים/שירים/whatever)... או כמו שציינת - אין לך עבר עם לינוקס, זוהי דרך מצויינת להתנסות. מה בדבר לתת לבן דוד קטן שיתחיל את דרכו על מחשב ישן? אם באמת רוצים - יכול להיות לו שימוש. עכשיו להמשך... המחשב מפורמט... על כל ה3.11 וה E MENU שהיה עליו.. עם מאות משחקים... דום 2,מריו,הוגו ושות' יש לכם עוד הצעות בסגנון ש"ליאור כהן" הציע? לזה התכוונתי... פשוט חבל לזרוק.. ואגב... יש לי גם 286... בסגנון של HTPC אי אפשר לעשות כלום? WIN 98 יעלה עליו? בשביל נוסטלגיות.... :-\ ולגבי שיתוף האינטרנט... האם תוכל/ו לפרט? כאילו להשתמש בו בתור שרת... כי אני שמעתי שעל מחשבים כאלו אי אפשר לעבוד עם אינטרנט מהיר... ובקשר ליצר ההרסנות... אני מספיק מנוסה בדברים כאלו אז אין צורך... תודה רבה.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מחבר יש אפשרות לארגן אותו רק לגלישה באינטרנט.. ICQ וכו'?אני שואל במיוחד על לינוקס במקרה הנ"ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.