פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים נו באמת ! שוקי דרימס קאר בשביל סופית אגזוז עם לדים הוא יצחק עליו. בכל מקרה בשביל שקודם אני יענה לך על התשובה, אמרת ראשון והמרכז אז סתם עליה לי לראש הסדנא הזו http://www.extreme-tuning.net/ הם גרים בראשון ליד המשתיק (אגזוזים) סדנא חביבה מאד. עכשיו בקשר לאגזוז שלך... תקשיב ותקשיב טוב אם זה האגזוז שמגיע עם לדים שזוהרים! ברגע שאתה נוסע על כביש אפילו חנייה וזז מטר עם האוטו שוטר יכול לתת לך דוח ! החוק אומר שאסור לנסוע עם הרכב עם אורות חיצוניים שלא באים עם הגדרות יצררן. יענו אתה יכול שהלדים ידלקו רק שאתה חונה או בעצירה מוחלטת, אבל מכיוון שלרוב לא עושים את זה ופשוט מחברים שיפעל כל הזמן זה לא חוקי. אם זה סתם סופית רגילה חתיכת מתכת וזה לא עושה רעש אימתננני אז אתה סבבה. אם זהעושה הרבה...(הרבה) רעש שוטר יכול לעצור אותך ולבקש אישורים על האגזוז. תנסה להשיג תמונה של האגזוז אני אוכל להגיד לך בוודאות, אם זה האגזוז עם חור באמצע ושפיצים כאלה מסביב עטופים בעיגול כזה וזה האגזוז אז זה חוקי.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים שוקי לא מתעסק עם החרא הזהבמיוחד לא שטויות מאוטו דיפוקח בחשבון שזה לא חוקי ויכולים לעצור אותך על זה (הוספת אור לרכב לא חוקי ושינוי באגזוז)אם אתה באמת רוצה אגזוז תחליף את כל הדוד ותוסיף פילטר פתוח יעלה לך פי כמה וכמה אבל הרבה יותר טוב לאותווהקטע הזה של האור באגזוזממש דפוק מראה ערסי מעפן שלא עוזר בגרושחבל אחי אנשים שמבינים עניין יראו את זה ישפכו מצחוק(כבר ראיתי מצב כזה כמה פעמים)
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים תסלח לי מאוד אבל תשתוק וכמה שיותר מהרמי אתה שתגיד לי לשתוק?!עבריין מקלדת מושתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.