פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים שלום חברים יש לי פורד פוקוס 4 דלתות 2003 לאחרונה ראיתי בסניף של אוטו-דיפו כיסוי לאגזוז מעוצב יפה עם להבות כזה.. משהו יפה במיוחד שכולל גם תאורה. עכשיו למבינים שבינכם , יש למישהו מושג איפה יכולים להתקין לי את הכיסוי וכמובן לארגן אותו לחיבור החשמלי , כמובן כמה זה יעלה ורצוי שיהיה באזור ראשל"צ והמרכז. עריכה: מוסך אוטו-דיפו מסרבים להתקין אותו. תודה!
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים אתה בטוח שהלהבות זה לא רק מדבקות?בכל זאת לך לאיזה מוסך חאפר שירכיב לך תמורת כמה מרשרשים
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים האגזוז לא אמור להיות פתוח??למה שמישהו יכסה אותו??זה מתכון בטוח לחנוק את המנוע
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מחבר לא בדוק הלהבות זה לא מדבקות.. לא שזה משנה משהו העיקר הגודל והיופי של האגזוז בכל אופן אני צריך איזה המלצה לאיזה חאפר שמבין בסביבה ולא לאיזה אחד שידפוק משהו :cool2
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים האגזוז לא אמור להיות פתוח??למה שמישהו יכסה אותו??זה מתכון בטוח לחנוק את המנוערואים שאין לך הרבה ידעזה בסך הכל "כיסוי" מהצדדים ככה שהאגזוז לא יראה "עירום"אני אישית חושב שזה בזבוז של כסףתראה אם זה רק כיסוי לאגזוז אתה בעצמך יכול להרכיב את זהאני לא חושב שזה מסובךאבל אם זה עם אורות לך לאיזה מוסך
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים רואים שאין לך הרבה ידעשיט רק לא זהפוגע בי איפה שזה כואבמה לעשות שאני מעדיף אוטו שמגיע סוס מהמפעל כמו מרצדס,BMW, פראררי,בוגאטי,למבורגיי וכו.. מאשר איזה פיאסטה 88 עם מנוע 5.0 ליטרבכלל כל השיפורים והשטויות האלה זה סתם פוזהמעניין שכל אלה שיש להם פראררי לא עושים את השטויות האלה לאוטו שלהם
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים יהיה הצדק איתך ולא נראה עוד פיאט אונו של ארסים עם אגזוז בגודל של ראששעושה 0-100 ב 16 שניות וכל שני וחמישי במוסך והוא חושב שהוא מלך העולם אין מה לעשות זה מה שקורה שמכוניות עולות מאוד יקרוארסים רוצים הרבה רעש ואין להם תקציב
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מחבר אנשים באמת.. אני צריך תגובה לגבי מוסך או מישהו שהתקין ויודע מי מתקיןוכמובן בן-אדם אמין.. אל תרדו מן הנושא
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מעניין שכל אלה שיש להם פראררי לא עושים את השטויות האלה לאוטו שלהםהאמנם?ספוליירים:קישורקישורDVD עם טלויזיה:קישורוקצת לסטנדרטיות, שמגיעות עם כל ציוד נדרש ל"ערס המצוי":ספויילר:קישורכיסאות ספורט כמובן:קישורלוח מחוונים ספורטיבי:קישורידית הילוכים ספורטיבית:קישוראגזוזים:קישוראז מה המסקנה? פרארי זה אוטו של ערסים?מה לעשות שאני מעדיף אוטו שמגיע סוס מהמפעל כמו מרצדס,BMW, פראררי,בוגאטי,למבורגיי וכו.. מאשר איזה פיאסטה 88 עם מנוע 5.0 ליטראני משער שגם בטח יש לך איזה מארז של TT באיזה 2000 שקל? וכמה מאווררי לדים קנוים? ופאנבאס קנוי? ....כי הרי אתה אוהב את הכל מוכן מהמפעל, חס וחלילה שתצטרך ללכלך את הידיים....עריכה:פטריק, הגבתי לפני שראיתי את התגובה שלך. מצטער.נסה את MAX-POWER באיזור התעשייה בראשל"צ, הם מתמחים בזה.יש גם את שוקי דרימס קאר באיזור התעשיה בכפר-סבא.
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים אז מה המסקנה? פרארי זה אוטו של ערסים? אני משער שגם בטח יש לך איזה מארז של TT באיזה 2000 שקל? וכמה מאווררי לדים קנוים? ופאנבאס קנוי? .... כי הרי אתה אוהב את הכל מוכן מהמפעל, חס וחלילה שתצטרך ללכלך את הידיים.... חחח היה ברור לי שיבוא איזה אחד עם תמונות של פראררי משופרת(האמת גם אני מצאתי כמה בגוגל). אז סבבה יש כמה אנשים שקנו פראררי והרסו את המראה של האוטו(סתם טימטום) אני דיברתי על הרוב הגדול מי שיש לו פראררי לא צריך ספויילר בשביל לעשות פוזה. ולא אין לי שום מארז מפואר ב2000 שקל סתם מארז ג'נרי ואין שום מאווררים מיוחדים ולא פאן באס ואפילו לא חלון אני מעדיף להשקיע את הכסף שלי בדברים אחרים. ומה הקשר לללכלך את הידיים?? למה מי ששולח תאוטו למוסך שיתקינו לו ספויילר מלכלך את הידיים?!?! זה גם נקרא מודינג קנוי :
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים עצם זה שהשקעת מחשבה בעיצוב, סגנון ובחירה זה כבר משהו.אבל בגדול אני מסכים איתך, אני מאלה שאוהבים לעשות הכל לבד. לא שולח את האוטו למוסך בכלל.כל מה שאפשר, עושים בבית.....
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים טוב מה אתם מתלהבים?!? מה קשור ערסים אולי אתה יכול להרשות לעמצך למבורגיני אבל אם כל הכבוד יש אנשים שאין להם כסף לאוטו סוס מהמפעל של במוו אז תסלח לי מאוד אבל תשתוק וכמה שיותר מהר
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים חחחחחח אתה תילך לשוקי דרימז בכפר סבא בשביל להתקין כיסוי לאגזוז הוא יצחק עליךעזוב שאין לי רישיון ממשרד התחבורה
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים שאלה קצת אופטופיקית אך קשורה...החתיכת ברזל הזאת שבאה על המוט הילוכים[url=]http://www.tuning-auto.com/pics/carsound081.jpgחוקי הדבר? זה פשוט נראה כ'כ נוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.