עבור לתוכן

שאלה בקשר ל-NOKIA 3100 ו-orange

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן NOKIA 3100 (אחלה של מכשיר) של orange.

תמיד איפה ששמים את תמונת ה"טפט", כתוב IL ORANGE ועוד כתובית מסוימת, או משהו כזה (ואי אפשר לשנות את זה).

עכשיו למי שמכיר אפשר לשים "לוגו מפעיל" שאז מבטל את מה שכתוב עם ה-IL ORANGE וזה שם תמונה קטנטנה אחרת.

ראיתי אצל מישהו שגם יש לו NOKIA 3100 שאין לו את הכתוביות הללו (של ה-IL ORANGE כמובן), ובמקום שבו אמור להיות ה"לוגו המפעיל", אין כלום, פשוט ריק. בדקתי, וראיתי שאפשרות הלוגו המפעיל שלו מופעלת, זאת אומרת שהלוגו המפעיל שלו הוא סתם משהו שקוף שלא רואים. כשביטלתי אצלו את הלוגו המפעיל, הופיעו הכתוביות. אז כבר הייתי בטוח.

לא הזדמן לי לשאול אותו איך הוא עשה את זה.

אם אין תמונת אייקון קטנה כזאת בפלאפון, אז אין אפשרות להפעיל את ה"לוגו המפעיל".

מהאתר של ORANGE יש אפשרות לשלוח SMS עם אייקון מסוים, ושלחתי לעצמי אחד רק כדי לראות איך זה, ואז הצלחתי להפעיל את הלוגו המפעיל, אבל זה אייקון דבילי של TAZ (למי שלא מכיר: דמות מצוירת), וזה סתם מכעיר יותר.

הייתי שולח לעצמי אייקון אחר, אבל אני לא מוצא איך!

אז רציתי לדעת אם מישהו מבין בזה או משהו, איך אני יכול לשים תמונה ריקה כזאת כמו לאיש שהסברתי למעלה?

וללא קשר, האם אפשר לשלוח לפלאפון שלי בחינם תמונת טפט מהמחשב? ניסיתי באתר ORANGE, אבל אז אני רק מקבל הודעת SMS ששולחת אותי להוריד את התמונה שהעלתי מהמחשב לאתר ORANGE, דרך האינטרנט בפלאפון.

תודה.

פורסם

התחבר עם האורנג' שלך לאתר ה Wap הבא ותוריד לוגו מפעיל ריק - http://members.lycos.co.uk/dannypozin

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה היא האם זה יעלה כסף?

פורסם

עלות גלישה רגילה, אתה לא משלם על עצם ההורדה עצמה. זה לא כמו שאתה מוריד מאתר ה Wap של אורנג'.

באורנג', עד כמה שידוע לי, משלמים עשרה שקלים וגולשים Wap חופשי. בסלקום (aka דרעקום) הלוזרים, משלמים 5 אגורות לקילובייט לפני מע"מ, 9 אגורות לאחר מכן. ז'תומרת שאם הורדת מגהבייט אחד (ותתפלאו, אפילו אם זה פלאפון, בקלות מגיעים לכמות ההורדה הזו), שילמת קרוב ל 100 ש"ח ואין להם חבילות קצת יותר שפויות.

פורסם
  • מחבר

מגניב! ותודה רבה לך!

אבל באסה, בדיוק אתמול הסתיים לי המבצע גלישה באינטרנט חינם! רק אם הייתי מפרסם את זה לפני יומיים.. :(

טוב, אז נראה לי שאני יוריד את זה עכשיו  :-\

אז רק שניה, אם אני עכשיו מתחבר לאינטרנט דרך הפלאפון, אני משלם 10 שקלים? אפילו אם אני גולש רק 2 דקות?

לא מצאתי באתר שלהם את התשובה לזה :-*

פורסם

אתה גם יכול לשלוח SMS עם הכיתוב הנ"ל: N_ICON ל999.

פורסם

מגניב! ותודה רבה לך!

אבל באסה, בדיוק אתמול הסתיים לי המבצע גלישה באינטרנט חינם! רק אם הייתי מפרסם את זה לפני יומיים.. :(

טוב, אז נראה לי שאני יוריד את זה עכשיו  :-\

אז רק שניה, אם אני עכשיו מתחבר לאינטרנט דרך הפלאפון, אני משלם 10 שקלים? אפילו אם אני גולש רק 2 דקות?

לא מצאתי באתר שלהם את התשובה לזה  :-*

המחיר נגבה מראש, עם כל חיוב חודשי, 10 שקלים ויש'ך גלישת "חופשי-חודשי". חכם, ריאלי ומשתלם. לא כמו סלקום, שעושקים, עושקים, עושקים ואז מנסים להרגיע אותך עם הסגול המזוויע שלהם. בפעם האחרונה שביקרתי בסניף הקרוב אלי (שיושב באופן מפתיע בדיזנגוף סנטר), נוכחתי לראות את יובל כספין מקבל שירות לפני בדלפק... ביחד עם שלושת הכלבים שלו. בעוד אני נגעל מהסגול הנורא הזה, הוא נועץ בי מבט של "היי, נדמה לי שמצאתי שימוש נוסף לאנטנה של ה 5120 שלי"! :errrr:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים