פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים יש לי כרטיס קול שבא עם המדאר בורד שיש בו שני יציאות ל4 רמקולים... אז חיברתי את הפרונט למערכת סטאריאו שלי ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים לחיבור האחורי...עכשיו עדיף שיהיה אפשרות לתליה ואם יש רמקולים אלחוטיים אז אדרבה אהה ולא צריך יפים או משהו אלה קטנים יחסית...אני אשמך ללינק...ותודה מראש..!
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים נראה לי אתה מבלבל משהו בכמעט בכל כרטיס קול יש לך 1 כניסת מיקרופון 1 כניסת ליין אין יציאת רמקולים ויש כרטיסים עם יציאת אוזניות שזאתי יציאה מוגברת . תכתוב איזה לוח יש לך זה יעזור
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מחבר אני בטוח לא מתבלבל כי דרך המחשב יש לי שליטה על הרמקולים וכתוב בבירור שזה לעוד שני סראונד... הם הופכים לסראונד ברגע ש למחברים לליין אין מכשיר שהוא בעצם צריך להיות אווט פאוט והליין אין הופך לאווט פוט... לוח של איזוזp4s533 vm/swa/lan uayzאם זה עוזר.. אבל אני בטוח שזה יציאה לזוג רמקולים אחוריים...ואשמח לתשובה על הרמקולים...!
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים אם יש לך מערכת סטריאו מקדימה, ואתה רוצה לשים משהו מאחורה רק לשם מטרת סראונד, תקנה משהו פשוט...זוג רגילים פשוטים, עד 100 שקל יספיקו לך.חפש של קריאטיב או לוגיטק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.