פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים שלום רב לכולם , יש לי לוח 8k3a ישן לפני שנתיים של אפוקס, והוא התחיל לעשות לי בעיות כי הוא נזלככה שאני מחפש לקנות לוח חדש למעבד xp 1800 שיש לי מה אתם ממליצים לי לקנות שיחזיק לי עוד לפחות שנה וחצי שנתייםיהיה טוב , ולא חובה שיכלול כרטיסים אונבורדולחלופין, אולי שווה לשדרג ל64 ? אם כן אז בבקשה תפרטו לי את המפרט המומלץוהאם אני יצתרך להחליף עוד חלקים במחשב בעקבות השדרוגתודה!נ.ב. המליצו לי בנועה לקנות לוח של אלבטרון , יש להם לוחות טובים ?
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים אתה מתכוון שקבל התפוצץ..גם לי זה קרה בדיוק עם הGigabyte 7vrxp שלי.. במקום להשקיע על לוח אם חדש. תשקיע על קבל\ים חדשים. קבל עולה 2-3 שקל. (לי 3 קבלים עלו 8 שקל.)) והלוח אם עובד כמו חדשלא הצלחת לתקן אז תקנה לוח אם חדש..
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מחבר בעיקרון התקציב הוא ללא הגבלה אבל לא נראה לי חכם במיוחד להשקיע יותר מידי בלוח עם מעבד כמו שלילכן חשבתי על משהו בין 450 ל650 שקל ככההעיקר שלא ישרף ולא ינזל , יהיה אמין וטוב זה הכלבנועה מחשבים הציאו לי את הלוח של אלבטרון עם אנפורס 2 , מישהו שמע עליהם? מצב שני, הבוס המליץ לי על גיגאביט אבל אחרים אומרים שהקבלים שלו מתפוצצים כעבור כמה זמןאז מה עושים ?
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים היום ניתן להשיג את ה ABIT NF7 ב 350 ש"ח. ללא ספק הכי טוב שתוכל למצוא.אם אתה רוצה להשקיע ולקבל גם תמיכה ב SATA RAID, FIREWIRE וכרטיס קול מובנה איכותי יותר, קח את ה NF7-SL שעולה באיזור ה 450-500
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.