פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים היה פה קישור לא מזמן למלא תמונות של נתב"ג 2000...אני זוכר שצחקו על זה כי מישהו אמר שחבל שלא רשמו "nutbag" או משהו כזה...מישהו מוכן להביא לי את הקישור?תודה מראש.
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים רק רציתי שתדעו שאני ידעתי איך הכל יראה, כי מישהו שעובד עם אמא שלי הוא אחד מהמהנדסים הראשיים בפרוייקט.לכן, לפני איזה 3-4 שנים, קבלתי דיסק שהיה אפשר לעשות סיור תלת מימדי (!) בנמל הוירטואלי החדש.אני גם עוד מעט טס לחו"ל (בחנוכה לתאילנד) אז צפו לתמונות!
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים רק רציתי שתדעו שאני ידעתי איך הכל יראה, כי מישהו שעובד עם אמא שלי הוא אחד מהמהנדסים הראשיים בפרוייקט.אפשר לגעת בך?אגב שיבי התמונה לא עובדת
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים רק רציתי שתדעו שאני ידעתי איך הכל יראה, כי מישהו שעובד עם אמא שלי הוא אחד מהמהנדסים הראשיים בפרוייקט.לכן, לפני איזה 3-4 שנים, קבלתי דיסק שהיה אפשר לעשות סיור תלת מימדי (!) בנמל הוירטואלי החדש.אני גם עוד מעט טס לחו"ל (בחנוכה לתאילנד) אז צפו לתמונות!צריך להשמיד את הבן אדם הזהיש לו חלק זלה שהפרוייקט נדחה ב5 שנים
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים צריך להשמיד את הבן אדם הזה גילי כניראה זיהה אדם מזרע עמלק שהסתנן לשורות מדינת ישראל ולכן צריך להשמידו
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים LOLאתם קרועים\קורעים.ד"א החצי עיגול הזה אמור לרכז מי גשם אני חושב, ואז הם יורדים למרכז של האולם כמו מזרקה. רעיון מקורי ויפה באמת אבל מה קורה בקיץ? מים רגילם?בYNET יש כתבה והחברות תעופה (לופטנזה וכאלה) מתלוננות על בעיות עם החלוקה של הדלפקים וכל מני דברים כאלה.אבל כולם הסכימו שהוא מדהים מבחינת עיצוב.עשיתי חישוב, אם הדיוטי פריי יהיה מוצלח כמו הקודם הם צריכים לעשות 2.5 מילירד דולר בשנה.שנה שעברה זה היה 75 אלף דולר למטר מרובע של חנויות והיום יש 35 אלף מטרים של חנויות.75*35=2.6 מילירד
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים באמת רעיון נחמדככה חוסכים מים בחורףגילי הייתי מגיב אבל א.אתה לא שווה את זה וב.חבל לי לגרור את הדיון לספאם
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים דבר אחד טוב אולי ייצא מהנתב"ג הזה, כשאין שם טיסות, אולי יעשו מהמסלולי המראה מסלולי Drag חוקיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.