עבור לתוכן

דיון בנוגע לחדשה: Athlon64 - לא בישראל

Featured Replies

פורסם

כנראה שלא הייתי ברור בחדשה, כרגע אין יבוא סדיר של מעבדי 64 ביט כי התחלף היבואן בהתראה קצרה והיבואן הנוכחי עדיין לא קיבל אישור רשמי לייבא מעבדי 64 ביט (כל השאר כן). שימו לב שהוא עדיין לא קיבל אישור, מה שאומר שבעתיד יהיה אישור כזה ולכן יהיה גם יבוא סדיר.

אל תדאגו, לא נישאר מנוכרים!

• תגובות 44
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, תראה, יש שם בחירות עכשיו, לא פלא שהממשל איטי.. יש להם דברים יותר חשובים עכשיו מלתת אישור ליבוא AMD64....

זה אומר שבטח יקח הרבה מאוד זמן עד שנראה AMD64 S939 בארץ במחיר דומה ל SOCKET הנוכחי :( :( :(

טוב, בואו נראה כמה יקח לי להזמין מעבד מארה"ב דרך MUSTOP בטח יותר זול ממה שבארץ.

(אולי שווה לשנות לגמרה את החדשה, כולל את הכותרת היחסית חסרת משמעות "הפסקה זמנית של יבוא רשמי של AMD64" או משהו... כי לפי מה שהבנתי עכשיו עד עכשיו היה, עכשיו מספר ימים-שבועות-חודשים? אין... בקרוב יהיה (אולי אפשר לבקש התייחסות ללו"ז מהיבואן)....)....

אם כבר ייבוא אפור, חישבתי כמה זה להזמין מעבד AMD64 3500+ RETAIL S939 שבא עם מאורר, מארה"ב לארץ דרך NEWEGG ן MUSTOP, יצא לי הכל 1600 ש"ח (כולל 3 שנים אחריות יצרן, אבל רק בארה"ב)... בארץ המעבד עולה 2100+ ש"ח... המשלוח לוקח שבוע וחצי ויש ביטוח משלוח (ביטוח של NEWEGG אם המוצר DEAD ON ARRIVAL)... מה אתם אומרים ? שווה ?

פורסם

טק דאטה מיבאים אופטרונים אבל זה לא רלוונטי לרובינו :|

פורסם

למי שלא יודע למה יש הגבלות כאלה על ישראל, אז זה בגלל שאנחנו לא חתומים לא על הNPT, הCWC והBWC. למרות שאני מסכים שזה דבילי כי אם בדימונה רוצים כמה מעבדים בשביל לעשות מחקר, הם ישיגו אותם.

פורסם
AMD חזקה ב איסה ... בקשר לאירופה לא יודע אבל עובדה שיש מכוניות ספורט עם סמלים של AMD עליהם ... כנראה יש שם פירסום קצת יותר נרחב ל AMD...

וגם יש או אמור להיפתח מפעל בגרמניה.

בקשר לאירופה - אני חייב לציין שבמרוצי אופניים כמו Tour De France והמירוץ הזה בספרד - אתה רואה 60% מהדרך פרסומות של AMD, וכך גם במשחקי כדורגל בגרמניה, צרפת וספרד בעיקר, בפרסומות המתחלפות, AMD דומיננטית.

לגבי אסיה באמת ובתמים אני לא יודע :nixweiss:

פורסם

בואו נעשה קצת סדר:

1. לאינטל ולפיתוח שלה בישראל באמת אין שום קשר לדברים. אם אני מבין נכון את הראש של הכתב, כל מה שהוא רוצה להראות זה את האבסורד בעובדה שבישראל מפתחים שבבים לכל העולם (לא משנה כרגע AMD או אינטל) אבל הצרכן לא יכול לקנות כאן את המילה האחרונה.

2. ממה שהבנתי מטק-דאטה עד היום, הם עושים מאמצים ליבא לכאן את השבבים בצורה מסודרת והשבבים יגיעו לכאן בצורה מסודרת מתישהוא. מדובר בבירוקרטיה אמריקנית בלבד וצריך לקבל את האישורים המתאימים. תאמינו לי אני עדיין חושב שזה יהיה קצר יותר מאשר מישהו למשל בארה"ב שרוצה לקבל את אישורים למשהו מהבירוקרטיה פה בארץ.

3. צריכים להמשיך ולהפעיל לחץ כל הזמן כדי לזרז את ההגעה המסודרת של השבבים. כולנו נרוויח מזה כי ביבוא מסודר של כמויות המחיר יהיה נמוך יותר.

4. לגבי הסגנון של The Inq זה לא חדש שהם מחפשים כותרות, אבל בסך הכל זה די חשוב שהם יוצרים את הרעש הזה. מעניין מה AMD העולמית יגידו.

פורסם

בואו נעשה קצת סדר:

1. לאינטל ולפיתוח שלה בישראל באמת אין שום קשר לדברים. אם אני מבין נכון את הראש של הכתב, כל מה שהוא רוצה להראות זה את האבסורד בעובדה שבישראל מפתחים שבבים לכל העולם (לא משנה כרגע AMD או אינטל) אבל הצרכן לא יכול לקנות כאן את המילה האחרונה.

2. ממה שהבנתי מטק-דאטה עד היום, הם עושים מאמצים ליבא לכאן את השבבים בצורה מסודרת והשבבים יגיעו לכאן בצורה מסודרת מתישהוא. מדובר בבירוקרטיה אמריקנית בלבד וצריך לקבל את האישורים המתאימים. תאמינו לי אני עדיין חושב שזה יהיה קצר יותר מאשר מישהו למשל בארה"ב שרוצה לקבל את אישורים למשהו מהבירוקרטיה פה בארץ.

3. צריכים להמשיך ולהפעיל לחץ כל הזמן כדי לזרז את ההגעה המסודרת של השבבים. כולנו נרוויח מזה כי ביבוא מסודר של כמויות המחיר יהיה נמוך יותר.

4. לגבי הסגנון של The Inq זה לא חדש שהם מחפשים כותרות, אבל בסך הכל זה די חשוב שהם יוצרים את הרעש הזה. מעניין מה AMD העולמית יגידו.

אחי אתה צודק מילה במילה .

אבל לא נראה לי שטאק דאטה עושים הרבה ...וכבר הרבה זמן שאין אישור !

פורסם

למי שלא יודע למה יש הגבלות כאלה על ישראל, אז זה בגלל שאנחנו לא חתומים לא על הNPT, הCWC והBWC. למרות שאני מסכים שזה דבילי כי אם בדימונה רוצים כמה מעבדים בשביל לעשות מחקר, הם ישיגו אותם.

הם קצת פיספסו את המחקר הרציני באיזה ... 50 שנה ! ... בכל אופן אני מוכן לגייס את המעבד שלי לתפארת מדינת ישראל... :xyxthumbs:

בכל אופן אם מישהו רוצה אותם הוא ישיג אותם , שורה תחתונה מי שנפגע זה הצרכן הקטן שוב :-\

פורסם

עכשיו אני מבין למה האחריות על המעבדים האלה גרוע כל כך במיוחד ב-KSP

לי יש 2500+ ברטון מוביל ו-3200+ 64ביט NC (שני מחשבים) זה מספיק ועד שלא יהיה פה מכירה רשמית של AMD אני לא קונה שום דבר חדש :silly::hat:

פורסם

עכשיו אני מבין למה האחריות על המעבדים האלה גרוע כל כך במיוחד ב-KSP

הכלל של השנה OEM ו3 BOX קיים בכל מקום ככל שידוע לי. בקשר לKSP הם תמיד נתנו אחריות מחורבנת במיוחד על מעבדים, גם אל אינטל אם אתה לא נותן להם להרכיבו האחריות שנה בלבד. והאחריות על מעבדי AMD תמיד הייתה מחורבנת לא פחות, גם כאשר היו 3 יבואנים רשמיים של AMD בארץ. וככל שידוע לי KSP לעולם לא השתמשה ביבואנים רשמיים, או כל שהם לא בקשר למעבדים, או לרוב אם לא לכל מוצריה האחרים, לכן גם המבחר הדל שלה. בכל מקרה השוק האסיאתי בכל מקרה, תאילנד, סינגפור, וסין מלאים באינטל. בכל מקרה כל הקניונים העצומים שלהם שמכילים קומות שלמות של מוצרי חומרה, בהקשר של מעבדים מלאים באינטלים, AMD קשה למצוא וממש צריך לחפש. אני לא יודע למה זה יוצא שמה לפני, ואני לא בטוח שזה נכון בכלל, אולי חוץ מביפן, אבל אצלהם הכל יוצא לפי כולם, ועולה הרבה יותר. בקשר לאלה שאמרו שטק דאטה מתרצת את חוסר רצונה להביא מעבדי Athlon 64 לארץ. זה לא נכון, טאק דאטה היא חברה גדולה מאוד, ולא ישראלית, ככה שבשבילה לעבור על חוק בין לאומי זה לא יהיה צעד חכם במיוחד. אבל חנויות מסכנות שקונות מעבדים מresellers ומוכרות אותם פה אף אחד לא יכול לעצור. ובקשר לקבלת אישור מיוחד, אני ממש לא יודע עד כמה זה אפשרי, והאם בכלל זה יצא לפועל. ודרך אגב אחרי ה9/11 רצו לשנות את החוק על חיוב אישור לפני מכירת "מעבד על" למעבד ברמה של PIII, ככה שיש לנו מזל שההצאה הזאתי נשללה. אולי אם AMD תקים שלוחה לא אמריקאית עם מעמד של חברת בת יהיה אפשר לעקוף את החוק הזה דרך ניתוב ההזמנות דרכה, אבל מי יודע  אם ומתי זה יקרה.

פורסם

הדבר הכי מצחיק אותי זה שאם אני יקח 100 מעבדי 586 ויחבר אותם בחיבור LAN יהיה לי יותר כוח ממעבד אופרטון אחד ככה שמחשב על זה לא בעיה(2 מעבדי 3.4 GHZ יותר מהירים מFX-55)

בשוק האירופי(טוב בבריטניה) AMD שולטת בקושי יש במגזינים פרסומות לאינטל נגיד יש 10 פרסומות של 5 חברות (חברות שבונות מחשבים יש להם TINY EVENASEM וכו` חברות מאוד איכותיות אם אפשר לומר)יש רק פרסומת אחד ללין של אינטל נגד 9 פרסומות ללינים אחרים של AMD הם מוכרים FX-53 עם X800XTPE וחצי טרה הארד דיסק + מסך 19" של SONY +7.1 +CREATIVE SB האחרון(משהו עם Z) מארז שלהם גויסטיק הגה וגיים פאד +כרטיס WIFI +צורב DVD +צורב CD-RW שניהם של סוני+WINXP HOME כול זה ב16000 בארץ אולי ב20000 כולל מע"מ

פורסם

ועכשיו תשווה את זה לחרא שמוכרים בעיתונים בארץ... :kopfpatsch:

טוב אי אפשר להגיד ש 3Dforce פחות טוב מ X800XTPE

פורסם

טוב אי אפשר להגיד ש 3Dforce פחות טוב מ  X800XTPE

אותה רמה בדיוק , לא? :s05: תשאל אפילו את הטכנאי הקרוב לביתך.

בכל מקרה , המצב יתחיל להיות מעניין כשאינטל תשיק את ליין הפנטיום 4 6XX שלה , ואז לא יהיה אפשר ליבא לארץ רשמית שום דבר חוץ ממעבדים ישנים.

פורסם

חברה, הרבה שטויות והרבה דברים נכונים נכתבו כאן.

ראשית, לא, אין כרגע יבוא רישמי של AMD 64 ביט לארץ. טק דאטא היא היבואן הרישמי והיא עדיין לא יכולה ליבא אותם. אז איך יש כאלו מעבדים בארץ (והרי כולנו יודעים שיש)? פשוט כל מי שמוכר אותם מייבא אותם בעצמו ביבוא מקבילים או שקונה אותם מחנויות או יבואנים קטנים שמיבאים אותם בעצמם.

עד כמה זה משפיע עלינו?

תראו, לאינטל יש יבואן רישמי בארץ, ויבואן חזק. כמה אחוז מהמעבדים של אינטל שנימכרים בארץ נקנים מהיבואן הרישמי? משיחות שהיו לי עם אנשים שמקורבים לנושא ההשארות נעו בין 20 ל50 אחוז מהמעבדים... אפילו באג עד כמה שאני יודע לא קונים את המעבדים מאיסטרוניקס... רק חנויות שכונתיות מתעסקות עם היבואן הרישמי. הוא יותר יקר ודורש תנאים רבים. ככה שגם אם וכאשר יהיה אישור לטק דאטא ליבא A64, אני לא מאמין שKSP, נועה או זיגזג יקנו את המעבדים שלהם מהם....

ואגב, גם כשיצא הXBOX אם אתם זוכרים ממשלת ארהב עשתה בעיות עם המכירה שלו כי הוא יכל להריץ חישובים חזקים מידי לטענתם... וגם עם הVOODOO2 אם אני זוכר נכון....

פורסם

הכלל של השנה OEM ו3 BOX קיים בכל מקום ככל שידוע לי. בקשר לKSP הם תמיד נתנו אחריות מחורבנת במיוחד על מעבדים, גם אל אינטל אם אתה לא נותן להם להרכיבו האחריות שנה בלבד. והאחריות על מעבדי AMD תמיד הייתה מחורבנת לא פחות, גם כאשר היו 3 יבואנים רשמיים של AMD בארץ. וככל שידוע לי KSP לעולם לא השתמשה ביבואנים רשמיים, או כל שהם לא בקשר למעבדים, או לרוב אם לא לכל מוצריה האחרים, לכן גם המבחר הדל שלה.

KSP נותנת מה שהיא מקבלת. המעבדים שלה הם OEM (בד"כ, לפעמים BOX) והיא מוסיפה להם מאוורר.

האחריות שם על אינטל היא שלוש שנים גם בלי הרכבה (החל מחודש שעבר). את המעבדים היא מביאה ישירות מאינטל.

כאשר ברור שלכל החיים זה רק באסיטרוניקס.. שימו לב שהרבה חנויות מפסיקות לעבוד עם היבואן הרישמי בגלל המחירים הגבוהים יותר.

האחריות על AMD אצלהם היא (כרגע) שנה בחלקים ושלוש בהרכבה. אני לא יודע מאיפה הם מביאים אותם, אבל ברור שזה לא מהיבואן הרישמי בשביל ה-64BIT.

מה שמפחיד בכל העניין של היבוא האפור זה עד כמה הוא אמין, ומה יקרה אם החנות שאתם קונים ממנה תסגר, ולא יהיה למי לפנות בשביל לקבל אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים