עבור לתוכן

I-Pod בחינם!

Featured Replies

פורסם

נפתח אתר שמחלק I-pod's בחינם, חשבתי שזה שטות כי זה דיי מבוסס על ספאם, אבל מסתבר שגם קוין רוז המליץ על זה בחום וגם היתה על זה כתבה ב CNN ו Wired.com  בכל אופן, אני נרשמתי...קישור לאתר

אתה צריך לקנות איזה מוצר מאחד האתרים שנותנים שם במינימום של 30 דולר...

ראש דיו למדפסת, סרט בדיוידי וכו..

אבל את האיפוד מקבלים בחינם!..סחטיין על הרעיון.. :o

ועוד פעם, חינם!

מישהו שמע,מכיר,קיבל??

הרשמה

פורסם

חשוד.

פורסם

לא חשוד כבר... האתר הזה קיים מספר חודשים והיה לו הד תקשורתי נרחב בחודשיים האחרונים בכל מני מקומות בארה"ב....

תקרא את הרעיון ב WIRED, מסתבר שזו שיטת שיווק חדשה שמשתלמת, הבעיות הקיימות הם לרוב:

מציאת שותפים לקניה (צריך 5 הפניות כדי לקבל את המוצר, דבר שגדל אקספוננצילית ככל שאנשים משתמשים בזה).

המתנת מספר שבועות לא קטן עד לקבלת המכשיר בפועל.

לא צריך לגור בארה"ב כדי לקבל את הנגן ???

בעקבות האתר נפתחו אתרים רבים שמחלקים הכל, מחשבים, מסכי LCD, פאלם ועוד

www.free<something>.com יש הרבה כאלו כיום, לא יודע מה האמינות שלהם, אבל ה FREEIPOD הולך

פורסם
  • מחבר

גם לי היה חשוד אבל המנהל שדיבר אם קיוין, וזה שהם קיבלו את האיפודים שלהם שיכנע אותי.. (אותו בחור מהסרטון פלוס חברה שלו גם קיבלו את האיפוד שלהם, היה רשום באתר של קוין.

פורסם

נו זה דברים ידועים, יש את זה כבר שנים

את קונה משהו במחיר סמלי וצריך להפנות עוד מספר קונים, כמו שאתם שמים לב פותח הטראד מפנה אותנו וככה הוא יקבל, הבעיה שיש פה תורות של שבועות וחודשים עד שמקבלים כי זה כמו תור וכל פעם שאתה מפנה מישהו אתה עולה בתור

פורסם
  • מחבר

ברור, אם אתה לא תקנה כלום הם לא יעשו עליך רווח..

פורסם

כן זה מאוד מוכר יש גם אתר של פלאפונים ישראלי כזה .. שצריך לקנות איזה דיסק ב150 שקל או משהו ואז אתה מביא אנשים ואז אתה מקבל איזה פלאפון שאתה בוחר בחינם.. וזה לפי דעתי אמין אבל לא ממש הכי משתלם

פורסם

הבעיה היא שלא שולחים לארץ

פורסם

כמו שכתוב באתר:

Only one account per person and shipping address. US only.

לא כל כך יעזור למי שלא גר בארה"ב... (אנחנו ?)

פורסם
  • מחבר

משתלם למי שיש דודים... ולא נראה לי שאפשר להשוות את זה לאתר של הפלאפונים בארץ, כי זה נראה לי באמת רמאות.

פורסם

אוקיי אבל לנו אין דודים

למה שנירשם תחתייך?? ;)

פורסם
  • מחבר

חפיף, לא בניתי על זה.. ;)

פורסם

למה רמאות ? כי זה ישראלי חח ?

פורסם

בודגרי האתר הישראלי ההוא דווקא ניראה לי אמין

אז לא הכי שיש אבל מספיק אמין

שניה אני יזכר בכתובת

http://www.thecellmatrix.com/Info2.html

בקשה תהנו

פורסם

מישהו קנה שם ? האתר לא נראה מקצועי וגם אין טלפון (עם תירוץ עלוב למה לא)....

אולי זה טלפונים גנובים ? (יש בארץ שוק די גדול של זה)...

קיצר עד שאני לא רואה שמישהו שאני מכיר קנה שם, אין סיכוי שאני מתקרב לשם עם מקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים