פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מצחיק שהצבא שם בנאדם עם פרופיל 21 בכלא צבאיף כשמכל בחינה אחרת אסור לו להיות בצבא מהרגע שיש לו 21, ואף אחד בבסיס לא יכול להגיד לו שום דבר פחות או יותר.תעביר את זה, בקטנה, תצטרף אלינו לאזרחות.יותר טוב בחוץ.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים בהצלחה בכלא אחיכלא צבאי בחורף זה זין סמממקאבל בעצםאתה כבר שםאז למה אני רושם חחח*מונולוג עצמי שלי עם עצמי
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים כלא זה חוויה , התקופה הכי טובה שלי בצבא היה כשהייתי בכלא (יותר נכון ב מחבוש , ליד כלא 4 ) ובכלל העונשים
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים :lol: :lol: גם אח שלי היום חזר לבסיס אחרי נדפקות של איזה שבועיים וחצי כי הקבן לא הסכים לקבל אותו אולי תיהו באותו כלא קוראים לו אבנר , עם תראה אותו תמסור לו דש ... למה בדיוק אתה מתכוון שאתה אומר.. "דש"... "כלא זה חוויה , התקופה הכי טובה שלי בצבא היה כשהייתי בכלא (יותר נכון ב מחבוש , ליד כלא 4 ) ובכלל העונשים" משהו לא בסדר אצלך...
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים ד"ש = דרישת שלום אם ייפגש עם אחיו... :s05: "כלא זה חוויה , התקופה הכי טובה שלי בצבא היה כשהייתי בכלא (יותר נכון ב מחבוש , ליד כלא 4 )ובכלל העונשים" משהו לא בסדר אצלך... ניסית ?
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר השתחררתי קיבלתי 30 יום. התובעת במשפט איבדה את התופס תנאי שהיה לי (9 יום) אז יצא סבבה :פ יום ראשון אני משתחרר מהצבא.
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים אפשר לשאול למה בדיוק יש לך 21?אגב אם נשפטת בבית דין צבאי זה אומר שיש לך עכשיו תיק פלילי אזרחי
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר אין לי תיק אזרחי , זה נסגר ברגע שאני משתחרר מהצבא.אלה אם היתי סוחר בנשק\סמיםאו משהו דיי רציני.אבל עריקות\נפקדות\משחק בנשק\ וסתם דברים פשוטים נסגרים עם השחרור.והיה נחמד... לא רע בכלל.רק שהיו כמה לילות נורא קרים החודש.וזה קצת בעיה שאתה ישן בחדר שעשוי מבטון כזה , כמו מקלט.זה שומר קור כמו שצריך:\אתה מתחיל לאהוב את הסקאביאס
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים טוב בלי חרטאותידפוק אותך פרופיל 21 או לאעד מתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים אתה לא יכול לקרוא?הוא אמר 30 יוםעל עריקות בדרך כלל נותנים בכלא יום על יוםיעני כמה ימים שהוא לא נפקד הוא בכלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.