פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים שלום,בזמן האחרון יש באפשרותי להביא לארץ לדים שונים במחירים זולים בהרבה מבארץ.למשל 100 לדי אולטרה ברייט בצבע כחול ב12 דולר כולל משלוח.אז חשבתי לפתוח חנות וירטואלית(אבל חוקית כמובן,זאת אומרת רשומה במס הכנסה וכו...)רציתי לשאול מה דעתכם על הרעיון,והאם אתם אישית תקנו מחנות כזאתי?ומה לדעתכם המחיר שאתם הייתם קונים בו לד אחד?(מחיר שאני גם מרויח בו משהו..)תודה מראש.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים תראה כל לד עולה לך כחצי שקלבאריהב זה עולה כ 4 וחצי שקלהשאלה מי יקנה כל כך הרבה לדים
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר לא אמרתי כול כך הרבה,אפשר גם ביחידות. ואולי גם חנות אלקטרוניקה כללית,עם קצת מכול דבר אבל הרבה לדים
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר לשלוח שליח עם לדים?בסדר אבל זה יעלה יותר,אבל איך שתרצו.דרך אגב כרטיס אשראי זה לא ממש נוח אבל אם יהיה ביקוש אני מוכן להענות.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים אשראי בשביל 5 ש"ח?נראה לי לא משהו...בעקרון לא הייתי קונה משהו כ"כ זול אלא במזומן,אבל לשלוח אליך מזומן בדואר ולקוות שזה יגיע?סורי זה לא יקרה...לתת מזומן לשליח זה הכי סביר,אבל בשביל כזה סכוםמסכן,השליח כבר יעלה יותרבכל מקרה,אלא אם כן הייתי יכול לבוא אליך (וזה רק אם אתה גר בירושלים היה קורה)אז לא הייתי קונה ממךמצטער
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים לא משתמשים בו כמעט בארץואני חושב שהוא צריך לשלם בתור המוכר בשביל השירות של פיי פלואני לא יודע אם זה ישתלם לו...ופיי פל יורד מהכ. אשראי, אז שוב, בשביל 5 ש"ח להשתמש בכ. אשראי?
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים 1.20 שקל יהרגו אותך? או המחשבה שזה 25% עמלה?ג'יז חבר'ה, זה שקל עשרים, זה אפילו לא ארטיקרח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.