עבור לתוכן

לכם ולמחמדכם - ת'רד לייעוץ, טיפול, מענה ראשוני וספרי גידול לחיות המחמד שלכם

Featured Replies

פורסם

אני גר בבניין, קומה רביעית. דירה לא עד כדי כך גדולה, 2 חדרים וסלון (ומטבח והשאר כמובן).

אני די עצלן, לא ממש אוהב טיולים, יושב על המחשב כל היום וממתעצל אפילו לקום ולאכול. אז לא מחפש כלב שיהיה ממש פעיל וירצה הרבה מאוד תשומת לב.

אני בטח אטייל איתו כמה פעמים ביום, ואשחק איתו בבית אבל לא בצורה מוגזמת.

מעדיף כלב לא ממש גדול כי אחותי מפחדת מהם :nixweiss:. כלב בינוני, לא יודע איך לתאר את הגובה אבל שיהיה גובה נורמלי. אם אתה רואה את התוכנית פרייז'ר, אז יש שם את הכלב של אבא של פרייז'ר. כלב בגובה כזה בערך אני רוצה, שלא יגדל יותר מזה (אולי טיפה יותר).

יש לי בבניין חצר, אין פארק או משהו כזה בסביבה.

ויש לצער בעל חיים אתר שבו מראים תמונות של כלבים לאימוץ? (רק גורים, לא כלבים מבוגרים).

ושוב, כמה יעלה לי כל העניין (חיסונים, אוכל....)? אם יעלה יותר מדי, אז אני אתחיל לעבוד ובעצמי אוציא את כל ההוצאות הנחוצות.

• תגובות 65
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

במעריב אונליין ישנם אימוצים - לחץ כאן. הכלבים שישנם שם בד"כ מעורבים, כלבים יכולים לאמץ את סגנון החיים שלך אם אינם ידועים כגזע פעיל כמו דוברמן למשל. אם אתה רוצה כלב גזעי ועצלן כמוך מטבעו, אמליץ על בולדוג אנגלי. הם דיי איטיים, קצת סתומים (אלא אם אתה מאתגר אותם מנטאלית) אבל נורא ידידותיים, טובים מאד עם ילדים וכו'.

חיסונים:בסביבות גיל 8 שבועות צריך לחסן את הגור נגד מחלת parvovirus .

החיסונים הבאים הינם חיסוני "משושה" אשר ניתנים נגד הוירוסים השכיחים והמסוכנים ביותר לכלבים.

לאחר מכן יש לחסן את הגור נגד מחלת הכלבת ( זהו חיסון חובה עפ"י חוק ) בחיסון זה מקבלים רשיון לאחזקת כלב.

עד שהגור מסיים את סדרת החיסונים יש להמנע ככל שניתן מלהפגישו עם כלבים ולא לשחררו בחוץ ללא רצועה.

מומלץ מאוד להבריש את הגור פעם ביום.

ניתן גם ללבוש קולר נגד פרעושים שיעיל לחודש עד 3 חודשים ודוחה את הפרעושים שגם יכולים לשאת המון מחלות ותולעים. לא מומלץ לשים ספריי או שמפו נגד פרעושים כי יש סיכון להרעלה בשימוש לא זהיר. השמפו איננו טיפול מונע והטיפות נכנסות מהעור למחזור הדם וכלבים מסויימים יכולים להיות רגישים לזה ואין לדעת.

אימוץ נעים ואל תתבייש לשאול עוד. :)

פורסם

"בולדוג אנגלי בלי תעודות שווה בערך ל-600 ש"ח אז לא ניראה לי שתשיג...."

ציטוט מפורום הייד פארק. זה עד כדי כך יקר? ועוד בלי תעודות וחיסונים.

ואת יכולה בבקשה להביא לי תמונות של בולגוכ אנגלי? חיפשתי באתר שהבאת לי בולדוג לאימוץ אבל לא מצאתי (או שאני פשוט לא יודע איך הוא נראה :-X).

דרך אגב, יש לי סטיגמה שכלבים מסוג בולדוג הם "רוצחים מטבעם", את בטוחה שהככלב הזה הוא נחמד וידידותי? כי אני לא מעוניין במכונת מלחמה קטנה שתקרע את אחותי לגזרים :silly:

פורסם
  • מחבר

>

בולדוג אנגלי. כלבים קשוחים, מאד שריריים אך מאד ידידותיים. אז מה אם יש לו פרצוף תחת? יש לו אישיות!

אל תאמין למה שכתוב בהייד פארק, 600 דולר זה אם אתה מזמין מחו"ל עם תעודות, חיסונים, צילום אגן ל-hip dysplasia ואחריות שהוא 10 דורות ללא היפ-דיספלאזיה.

אתן לך קישור לעוד אתרים פוטנציאליים לאימוץ אם לא תמצא בולדוג שיעמוד בדרישות שלך. חוצמזה, יש לך בולדוגים אצל מגדל כלבים מוסמך כאן.

פורסם

למה פרצוף של תחת :s05: דווקא אהבתי את הפרצוף שלו.

ואני מת על כלבים כאלה, נדמה לי אני אלך על בולדוג אנגלי :D :D

תודה על העצות והאתרים :) :)

פורסם

איזה חמוווווווווד :-*

זה רק אני או שהוא משדר "עזובתי באמאשך"? :lol:

פורסם

יש לי חתולה חמודה בשם פצה, בת 6 שנים להערכתי.

אוהב אותה אבל מוכן להיפטר מימנה עבור X800 זה בטוח.!

פורסם

ואחריות שהוא 10 דורות ללא היפ-דיספלאזיה.

זה מה שיש לכלבה שלי :-\

כל פעם שהיא קמה, היא צולעת קצת אבל אחריי קצת זמן זה מסתדר לה

נדמה לי אני אלך על בולדוג אנגלי :D :D

עזוב אותך.....לך על רועה גרמני

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

הרועה הגרמני נחשב הכלב החכם ביותר אך גם הפעיל ביותר והכי רגיש להיפ-דיספלאזיה. הבחור ביקש כלב כמה שפחות פעיל כי אין הדבר מתאים לסגנון החיים שלו ולכן רועה גרמני זה הדבר האחרון שהוא צרייך...

פורסם

לבן דוד שלי יש שני כלבי רועים גרמניים בבית, מת על שניהם. אבל הבעיה היא הגודל שלהם, אחותי מפחדת יותר מדי.

ויש לה סטיגמה על סוג הכלבים הזה שהם תוקפניים.

פורסם
  • מחבר

הרועה הגרמני הוא הגזע החכם ביותר, אין הוא התוקפני ביותר. התנהגות היא משהו שהבעלים צרייך להקנות לו, לרוב הוא יחקה את הבעלים. אם אתה רוצה כלב קטן שאחותך תאהב אז לך על כלב מסוג ה-Toy breeds. הם הורבו למטרה לשמש ככלבי בידור ולוויה. הם "קומפקטיים" ולא תוקפנים באופיים (אך שוב, הכל תלוי בחינוך). אני מבינה שמה שחשוב לך זה ה-low excersize demand לכן אמליץ לדפדף כאן.

פורסם

טוב אז ככה יש גם שאלה אם אתה כבר פה... יש לי פקינז בת 8 חודשים בערך

והיא קיבלה מחזור לפני כמה ימיים ורציתי לשאול מתי זרימת הדם תפסק כי יש הרבה דם על הריצפה עכשיו... וזה מעצבן

פורסם
  • מחבר

זאת בהחלט בעיה מטרידה, אבל נדירה למדי מכיוון שכלבות בכלל לא "מקבלות" כי בד"כ מעקרים אותן לפני כן או שהן פשוט מתייחמות ונכנסות להריון. כאשר אין הכלבה מעוקרת ולא נותנים לה להזדווג אז יכולה להיות נשירה של הביצית ורירית הרחם (בקיצור, מחזור) אך זה לא צרייך להיות סיפור גדול כלל שכן בע"ח בד"כ אוכלים את המחזור שלהם וזה נפסק בלי שאתה מרגיש בזה. היה עוזר לי אם היית אומר לי כמה זמן זה כבר נמשך. אצל כלבים קטנים כמו פקינז, ועוד צעירים כאלו, זה צרייך להמשך זמן מאד קצר. ניקח להשוואה בני אדם שזה 5-7 ימים, מעבר לזה זאת הפרעה הורמונלית, בד"כ בעיה בהתחדשות ההורמונים הנקביים בגוף שאמור להצמיח כלי דם חדשים להזין את דפנות הרחם ולעודד אותן להצמיח "שכבה" נוספת - זאת שנושרת במחזור.

פורסם

זאת בהחלט בעיה מטרידה, אבל נדירה למדי מכיוון שכלבות בכלל לא "מקבלות" כי בד"כ מעקרים אותן לפני כן או שהן פשוט מתייחמות ונכנסות להריון. כאשר אין הכלבה מעוקרת ולא נותנים לה להזדווג אז יכולה להיות נשירה של הביצית ורירית הרחם (בקיצור, מחזור) אך זה לא צרייך להיות סיפור גדול כלל שכן בע"ח בד"כ אוכלים את המחזור שלהם וזה נפסק בלי שאתה מרגיש בזה. היה עוזר לי אם היית אומר לי כמה זמן זה כבר נמשך. אצל כלבים קטנים כמו פקינז, ועוד צעירים כאלו, זה צרייך להמשך זמן מאד קצר. ניקח להשוואה בני אדם שזה 5-7 ימים, מעבר לזה זאת הפרעה הורמונלית, בד"כ בעיה בהתחדשות ההורמונים הנקביים בגוף שאמור להצמיח כלי דם חדשים להזין את דפנות הרחם ולעודד אותן להצמיח "שכבה" נוספת - זאת שנושרת במחזור.

נפסק זה היה איזה 4 ימיים וביום החמישי עוד כלבים נמשחו אל הכלבה שלי.
פורסם

בעעעעע בדיוק אכלתי!!!

כמעט הקאתי פרגית :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים