פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מאחר שהאוזניות שמסופקות עם המכשיר גרועות לפי דברי הרוכשים שדיברתי איתם אז אני רוצה לקנות אוזניותזה המפרט של הנגן http://www.archos.com/products/overview/gmini_400_tech_specs.htmlנ.ב.אההההההההההה ד.א. קניתי אותו ושבוע הבא בע"ה הוא מגיע לארץ ברגע שהוא יגיע ביקורת מלאה אני מבטיח לפי דעתי אחד הנגנים שקיימים היום בשוק!
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אתה צריך רק להגיד איזה סוג אוזניות אתה רוצה...אם אתה מחפש אוזניות בתוך האוזן הייתי ממליץ לך על הEX71 של סוני, עולה 30-40$, קראתי עליהן הרבה דברים טובים.יש גם את סדרת הMX של סנהייזר... אם אתה יכול להעלות עוד את התקציב (לטווח ה100 דולר) יש את הE2C של SHURE שהן ממש in ear canal, כלומר נכנסות עמוק, ונותנות סאונד מעולה.אם אתה רוצה אוזניות יותר גדולות, יש את הPX100 או PX200 של סנהייזר.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר אני מחפש אוזניות לספורט ואף אחת מהאוזניות הנ"ל לא תחזיק אצלי מעמד י ותר מדי לפי דעתי מאחר שאני מזיע ואני צריך פלסטיק שנכנס ונתפס על האוזן כמו אוזניות די גי רק בלי הספוג יש המלצות?
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים ואיי, לא נמאס כבר שפותחים כל יומיים פוסט חדש על אוזניות לנגן MP3 ?!?http://reviews.cnet.com/Music/4521-6531_7-5120625-1.html?tag=dir.hedכולם מוזמנים להסתכל באתר הזה, יש ביקורת של כל האוזניות, כל הסוגים, כל המחירים, תהנו..
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים מחבר גם אני יכולתי להכנס ל CNET ולראות אבל אני רוצה משהו שממליצים עליו ומישהו השתמש בוא ולא איזו חברה
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים אם אתה עוסק בספורט עם האוזניות לדעתי מה שיחזיק על הראש הכי טוב יהיה אוזניות רגילות (קשת מעל הראש) ופתוחות כי פחות נאגרת זיעה..או במילים אחרות, קוס פורטא/ספורטא או סנהייסר PX 100.או אפילו KSC55 של קוסאם אתה רוצה אוזניות קליפס אז קוס KSC 50 או אם אתה מצליח למצוא KSC 35 זה הכי טוב.
פורסם 2004 בנובמבר 1121 שנים מחבר אני מחפש משהו שיתפס על האוזנים שיכנס פנימה בעיצוב ספורטיוי וכמובן ללא ספוגים למניהם כי הם תמיד מתמלאים בסוף אימון (ריצה שעה ספנינג שעה) בזעה והם מגעילות והספוג נשחק מהר אני צריך משהו שלא סופג זהה והבלאי שלו נמוך וכמובן איכות השמע יחסית גבוהה לא ראיתי יותר מדי אוזניות שעונות לדרישות שהאלו ב CNET האם יש אתרים נוספים שרצוי לבדוק בהם??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.