עבור לתוכן

מעוניין בעזרה לצורך הרכבת מע' לאוטו.

Featured Replies

פורסם

הרדיו-דיסק: Panasonic cq-dp101w 45*4

האוטו: פיאט פונטו.

ההרכב ברירת מחדל שבא באוטו זה 4רמקולים + 2טוויטרים וללא רדיו-דיסק.

הרדיו דיסק, כמו שציינתי, הוא הפנסוניק

הדרישה היא רמקולים לאו דווקא עם עוצמה חזקה, אלא פשוט שיפיקו צליל איכותי וטוב בתחום העוצמה הנורמלית+ -.

יש לי כמה שאלות,

קודם כל, זה בכלל רדיו-דיסק טוב? הוא היחידי שיש לי, שאחי נתן לי כי הוא קיבל עם האוטו שלו אחד מובנה יותר טוב, האם יש לו פוטנציאל או ששווה לנסות להשיג משהו אחר..?

שנית, הטוויטרים. יש הבדל בין מה שיבוא מובנה לבין משהו אחר שאפשר לשים..? או שכולם אותו דבר ואין מה לגעת בהם בכלל?

ודבר אחרון, המחיר. אין תחום מסוים, אני לא רוצה להוציא פה סכום עתק בשביל ארבעה רמקולים, אז הדרישה שיהיה כמה שיותר זול, אבל תזרקו את השילובים השונים מהמחירים הנמוכים אל הטיפה גבוהים יותר.

אני לא יודע מה המידות שאפשר לשים בדלתות ומאחורה, אז...אני מקווה שמישהו אחר כן יודע :jump:

תודה לעוזרים

אה, ועוד דבר, אם תוכלו לציין מקומות איפה אפשר לרכוש אותם....יש מקומות שמתמחים בקטע ואני יכול לגשת לשם לקנות +הרכבה (הרכבה בחינם? ;D) באזור ב"ש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים