עבור לתוכן

איך לבטל הצפנת NTFS? שכחתי לבטל אותה לפני הפירמוט...

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי קבצים מוצפנים ב-NTFS על ההארדיסק שאני יודע את הסיסמא שלהם אך אין לי מושג איך לפתוח אותם מההצפנה.

מה שקרה זה שהיה לי XP מותקן, הצפנתי את הקבצים ב-NTFS ואז התקנתי מחדש XP ושכחתי לפני הפירמוט לבטל את ההצפנה של הקבצים.

אני זוכר את הסיסמא שהיתה לי על ה-XP הקודם שאיתה כנראה הם הוצפנו - אך איך אני מבטל את ההצפנה?

כרגע ה-XP מזהה אותם כקבצים מוצפנים וצובע לי אותם בירוק.

תודה.

פורסם

איך בכלל עשית אותה?...

פורסם
  • מחבר

כשאתה על מערכת קבצים NTFS, קליק ימני על קובץ/תיקיה, בחירה ב-Properties, קליק על Advanced, יש שם אופציה (האחרונה) להצפין קבצים.

פורסם

מה אתה אומר?....................... ::)

אין לך ת'אפשרות אלא אם כן תחזיר את הvolume הקודם לכונן בו נמצא הקובץ המוצפן,אני בספק אם אתה זוכר אותו...

פעם באה,מגבים....

אייל.

פורסם
  • מחבר

מה ז"א להחזיר את הווליום?

פורסם

אם זה בוינדוס אז תחפש תוכנה שנקראת Restorer 2000 Pro

היא תוכל להשיב לך את הקבצים גם אם יש בהם סיסמה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה אך כבר אין באפשרותי לנסות מאחר וויתרתי על הקבצים... :smile1:

פורסם

כשאתה מצפין קבצים ב-NTFS הם מקבלים שתי סיסמאות. אחת שלך, ואחת של המערכת (שהיא יחודית להתקנה הנוכחית). כשאתה מתקין מערכת חדשה, המערכת מייצרת סיסמא חדשה לשימוש עם קבצים מוצפנים. מכיוון שהקבצים שלך מוצפנים עם סיסמת מערכת שהיא כבר לא נכונה, אתה לא יכול לפתוח אותן (לפחות לא בצורה הרגילה).

אם יש לך כח וזמן, אתה יכול לבדוק בקישור הבא. אף פעם לא ניסיתי, וזה גם נראה די מסובך. http://www.beginningtoseethelight.org/efsrecovery/index.php.

פורסם

יש עוד אפשרות שעבדה אצלי אפשר להשתמש ב partition magic כדיי להמיר את המחיצה לFAT32 ואז כל הקבצים יעבדו ואז עם בא לך תמיר חזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים