עבור לתוכן

שאלה בקשר לכיוון הצליל ברסיבר.

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי רסיבר של קנווד דגם KRF-V7030D-S שזה דגם לא הכי חדש אבל מאוד חזק וגם הוא לא מהרסיברים הפשוטים זה מגבר ברמה די טובה.

הוא נותן 5*140 RMS ב-8 OHM ,וב6 OHM הוא נותן 180 RMS בערך,

ואני משתמש ברמקולים של וורפידל ATALANTIC-400 150RMS 6 OHM רמקולים מעולים מספיקים לי יש להם שתי וופרים 8 אינץ' וטוויטר  .

הרסיבר מחובר למחשב עם אודיוג'י 2 בחיבור קואקסיאלי על 96KHZ איפלו שהרסיבר שלי לא הכי חדש הוא תומך בכניסה 24 BIT

96 KHZ.

עכשיו למי שמכיר את וורפידל הרמקולים שלהם אוהבים באס והבאס אצלי על 10+ DB והטרבל על +4 DB. וגם אם אני מגביר עד הסוף  במוזיקה בסטיראו

(אני פוחד על הרמקולים)

שומעים נקי.

השאלה האם זה טוב ככה או שכדאי להוסיף עוד טרבל?

איך אתם מכוונים אצלכם ברסיבר?

או שזה כל אחד לפי הטעם שלו?

אני שומע כל מיני סוגים של מוזיקה :טראנס פסיכודאלי,ראפ,וגם מזרחית.

תודה לעוזרים.

פורסם

ראשית כל נסה להנמיך פרופיל, אתה מתלהב מהרמקולים שלך יתר על המידה. יש המון רמקולים עם וופר אחד וטוויטר אחד קטנים יותר שישמעו טוב יותר.

לנושא עצמו, כל אחד מכוון לפי הטעם שלו. רוב האנשים שנוגעים קצת יותר בצד האודיופילי שבהם נוהגים להאזין למוזיקה ללא כל שינוי, ברבים מהמגברים (אצלי למשל) אין בכלל בקרה לטרבל ובאס. המוזיקה אמורה להישמע כפי שהיא הוקלטה, כל נגיעה נוספת כבר נעשתה בעריכה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון לא התלהבתי ולא ביקשתי שתעביר עלי או על הרמקולים שלי ביקורת ,

סך הכל רשמתי מה יש לי ואיך חיברתי הכל כדי שאנשים פה ידעו מה לענות לי.

רק שאלתי שאלה ספציפית.

ותאמין לי אני גם מתעסק עם כל הדברים האלה ומבין די טוב.

רק רציתי ועד כמה דעות.

כי תמיד טוב לדעת דברים חדשים.

אז בוא נגיד הייתי מסתדר גם בלי העצה שלך בצורה שאתה מדבר.

בתודה אלדד.

ולדעתי זה אחלה פורום ויש פה אנשים ברמה.

פורסם

זה עניין של טעם, אבל זה גם עניין של נסיון... אני מכיר כמה אנשים שנהגו לכוון את הבאס והטרבל בצורה מוגזמת ונהינו מזה...

אבל שינו את דעתם כששמעו מערכת שמשמיעה צליל "טבעי".

לדעתי, גם אם נוגעים בצליל המקורי, כדאי לעשות את זה בצורה יותר מדוייקת, לתחומי תדרים מסויימים בלבד, עם כלים ייעודיים ואזניים מיומנות.

אחרת, הנזק גדול מהתועלת.

אבל שוב, לא כולם נהנים מצליל "טבעי", כך שבסופו של דבר הכי חשוב זה באיזו צורה אתה הכי נהנה מהמוזיקה.

פורסם
  • מחבר

זה עניין של טעם, אבל זה גם עניין של נסיון... אני מכיר כמה אנשים שנהגו לכוון את הבאס והטרבל בצורה מוגזמת ונהינו מזה...

אבל שינו את דעתם כששמעו מערכת שמשמיעה צליל "טבעי".

לדעתי, גם אם נוגעים בצליל המקורי, כדאי לעשות את זה בצורה יותר מדוייקת, לתחומי תדרים מסויימים בלבד, עם כלים ייעודיים ואזניים מיומנות.

אחרת, הנזק גדול מהתועלת.

אבל שוב, לא כולם נהנים מצליל "טבעי", כך שבסופו של דבר הכי חשוב זה באיזו צורה אתה הכי נהנה מהמוזיקה.

תודה רבה לך תגובה לעניין.

עזרת לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים