עבור לתוכן

נוקיה V מוטורולה

Featured Replies

פורסם

שלומות :)

יש לי התלבטות.. נוקיה 6230 או מוטרולה E398.. אז ככה האם המוטורולה כ'כ יותר טוב? כי פשוט די נדלקתי על הנוקיה.. וגם מניסיון עם המוטרולות יש להם תפריטים גרועים ונורא קשה להסתדר איתם, זה נכון גם כאן? אגב מה עוד יש לכם להגיד על הנוקיה? הוא שווה קנייה? אגב זה אמין להזמין מפה - http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1308&CatCode=277 אם אני קונה משם ומכניס סים של סלקום, כל הדברים יעבדו לי? אינטרנט, סרטים והכל או שיש דברים שהפריצה מבטלת? אגב האם כל זה שווה בכלל? כי אני עושה את זה אני אני נתקע עם שני מכשירים וזה יסבך אותי.... חוץ מזה שבדינמיקה הציעו לי ת-6230 ב-1800(בחלק משדרוג) אגב, שווה לשדרג גם לפני שמסיימים לשלם על פלא' מסויים? כי יש לי עוד מלא זמן ואנלא סובל תפלא שלי (סאמסונג 522) . אז מה לעשות? אגב, איזה באנדל יש לנוקיה אם קונים אותו מקורי מסלקום?

פורסם

הייתי הולך על הנוקיה

פורסם

לי יש את הנוקיה ואני יכול להגיד לך שהוא אחלה מכשיר .

אם אתה קונה את המכשיר סים פרי הכל יעבוד כמובן, לדעתי זה שווה כי הנוקיה מכשיר מעולה "להעביר" איתו את הזמן עד שהדור השלישי יכנס לארץ (מכשירים בגדלים נורמלים ומחירים טובים). אם תקנה מחנות את המכשיר או מסלקום תקבל אותו דבר בדיוק.

לגבי המוטורולה מול הנוקיה לדעתי עדיף הנוקיה וגם הבדל המחירים מראה את זה..השוואת המכשירים זה מול זה:

1. למוטורולה מסך גדול יותר מזה של ה-6230

2. ל6230 יש מצלמה טובה יותר

3. 6230 תומך בהרחבת MMC שנפוצה יותר מההרחבה של המוטורולה

4. המוטורולה מגיע עם כרטיס זיכרון של6 4 מגה בייט איתו לעומת 6230 שמגיע עם 32

5. עם ה6230 תקבל אוזניות רדיו

6. ל6230 יש EDGE (העברת נתונים מהירה), לייב סטרימינג

7. המערכת הפעלה של E398 איטית מאוד

בת'כלס- אינ חושב אישית שה-6230 מכשיר הרבה יותר טוב..

פורסם
  • מחבר

מה בעניין הדילמה הזו - האם לקנות דרך האתר שהצעתי (האם הוא אמין בכלל?) או האם להיענות להצעה של דינמיקה ולשדרג את הסאמסונג הגרוטאה ענתיקה שלי וכל זאת תמורת 1800 שקלים. שווה? זה הליך מקובל שמשדרגים לפני סיום 3 שנות התשלום (או יותר נכון האם שווה לעשות את זה?)? אגב - מקבלים כזה דונגל של בלוטוט' בבאנדל של סלקום?

פורסם

לפי דעתי המוטורולה עדיף בגלל הפיצ'רים שלו: מצלמה עם פלאש, מקבלים כרטיס זכרון גדול יותר, רמקולים, מסך יותר גדול....

הכל תלוי במה שאתה רוצה בפלאפון.....

לגבי ה6230: אפשר למצוא אותו גם ב1500 ש"ח (חפש בלוחות קנייה ומכירה כמו בפוקט)

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שכבר אמרתי שאולי יותר משתלם לי לשדרג דרך סלקום בגלל שכל המשפחה שלי שם ואז אני גם לא אשאר עם שני מכשירים ביד (זה שיש לי עכשיו וזה שאני אקנה). אם אני קונה מאתר אז האתר הזה אמין - http://www.e-net.co.il/ חוצמיזה שסה"כ אני די שונא מוטורולה... האם הוא כ'כ יותר טוב? והאם שידרוג לפני סיום תקופת התשלום על הפלא' הקודם זה דבר די נפוץ? או שאנשים בדר"כ לא עושים את זה?

פורסם

המוטורולה מכשיר מצויין, וכך גם הנוקיה,

מבחינת פיצ'רים, המוטורולה דווקא יותר עשיר, וגם הספיקר שלו מצויין,

זה כמו רמקול פנימי,

יש שם אשכרה כרטיס קול...

הוא נגן MP3.

אבל אין מכשיר יותר אמין ועמיד מאשר הנוקיה למינהם...

הנוקיה שלי (6100) התחלק לי מהיד במדרגות (הייתי עם הרבה דברים בידיים) והוא נפל לי מקומה 1 עד למקלט (2 קומות) וכל מה שיש עליו זה מין שריטה כזאת.

הוא אפילו נשאר דולק..

מאז הוא נפל לי עוד כמה פעמים, וכאילו כלום,

שום דבר לא משפיע עליו.

נוקיה = :ylsuper:

פורסם
  • מחבר

אז אני חושב שמבחינת מכשיר אני דיי סגור על הנוקיה (אגב גם לנוקיה יש MP3 לא?).

מה בנוגע לשאר השאלות ששאלתי?

הנה ציטוט מתגובה עליה חשוב לי שתענו -

מה בעניין הדילמה הזו - האם לקנות דרך האתר שהצעתי (האם הוא אמין בכלל?) או האם להיענות להצעה של דינמיקה ולשדרג את הסאמסונג הגרוטאה ענתיקה שלי וכל זאת תמורת 1800 שקלים. שווה? זה הליך מקובל שמשדרגים לפני סיום 3 שנות התשלום (או יותר נכון האם שווה לעשות את זה?)? אגב - מקבלים כזה דונגל של בלוטוט' בבאנדל של סלקום?

והנה עוד אחת -

הקטע הוא שכבר אמרתי שאולי יותר משתלם לי לשדרג דרך סלקום בגלל שכל המשפחה שלי שם ואז אני גם לא אשאר עם שני מכשירים ביד (זה שיש לי עכשיו וזה שאני אקנה). אם אני קונה מאתר אז האתר הזה אמין - http://www.e-net.co.il/ חוצמיזה שסה"כ אני די שונא מוטורולה... האם הוא כ'כ יותר טוב? והאם שידרוג לפני סיום תקופת התשלום על הפלא' הקודם זה דבר די נפוץ? או שאנשים בדר"כ לא עושים את זה?

שוב - תודה :yelclap:

פורסם

תראה, אני עכשיו בדיוק בנקודה שלך: הסתיימה לי ההתחייבות ברשת פלאפון ואני עובר לסלקום, גם אצלי כל המשפחה בסלקום. שידרוג ל6230 דרך סלקום הוא יקר מאוד, אני למשל הולך להתחבר דרך סלקום עסקי ולקנות סמסונג 944 ב50 שקל לחודש X36

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאני קניתי בדינמיקה את הפלא' ולמרות שזה סלקום עדיין יש מחירים מעט שונים.. ומציעים לי ת-6230 ב-1800 ש'ח! כאשר בסלקום הוא עולה בסביבות ה-2800 וכל זה בגלל שיש לי בדינמיקה ביטוח. עכשיו הקטע הוא שחשבתי שאם אני מקבל כזה דיל כבר שווה לקחת אותו.. לכן שאלתי האם לשדרג לפני סיום תקופת התחייבות זה שווה?

פורסם

תמורת 1800 ש"ח זה נראה לי דיי שווה

פורסם
  • מחבר

תודה :) את זה רציתי לשמוע.

כרגע גם ככה אני תקוע עם פלא' חרא!!!! סאמסונג 622 :( ובכל מקרה גם אם יצא לי יקר טיפה אז זה לא משנה כי אני היחיד בבית שמשלם על פלא' כי להורים שלי משלמים על הכל מהעבודה. אז שווה נכון?

פורסם

ב1800 שווה, לך על זה..ותתחדש :)

ד"א, בקשר לפלאש של E398, זה סה"כ לד..ושימושי למרחק של עד 10 ס"מ

פורסם

תודה :) את זה רציתי לשמוע.

כרגע גם ככה אני תקוע עם פלא' חרא!!!! סאמסונג 622 :( ובכל מקרה גם אם יצא לי יקר טיפה אז זה לא משנה כי אני היחיד בבית שמשלם על פלא' כי להורים שלי משלמים על הכל מהעבודה. אז שווה נכון?

שווה.... אני תקוע עכשיו עם סמסונג 2000I חחח לא נורא, הסבוע אני מקווה להחליף לסמסונג 944

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים