פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים יש לי שאלה:זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב?או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר אז החל מיום שני יהיו 60 שאלות עם אפשרות ל8 טעויות?מאיפה אתה יודע את זה?
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים המורה של חבר שלי אומר שהוא התקשר למשרד הרישוי ושזה שטויות.. כמו גם ה"שטויות" על שינויי תקופת המלווה :
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים תצאו מהסרט, לא עושים שום דבר למבחני התאוריה, הם ישארו כמו שהם .מה שכן חתמו על הארכת זמן מלווה...8* המידע עפ"י מקורות בכירים במשרד התחבורה.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים כמו גם ה"שטויות" על שינויי תקופת המלווה : לא ממש, תזכיר לי מתי דובר בכל העיתונים ובמשרד הרישוי על שינוי בתאוריות? אני זוכר כשאני רציתי שנה שעברה לעשות תאוריה הפחידו אותי על 60 שאלות, לקח חודשיים לעשות תאוריה, עוד 3 חודשים ללמוד נהיגה, 2 חודשי מלווה וחודש חופש ועדיין לא השתנה כלום
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים גם אני שאלתי שתי מורים ואמרו לי שזה סתם שמועות...ואם לא אז מזל שעברתי ברביעי הזה חחלא לא עכשיו ברצינות זה סתם חארטה וזה לא ייכנס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.