עבור לתוכן

PURE acoustics (מערכת קולנוע ביתית)

Featured Replies

פורסם

האם מומלץ לקנות את הSUB שלהם ומה אתם אומרים על הדגם SL10?

פורסם

תראה כלל ברזל ברמקולים הוא דבר ראשון לשמוע ואז להחליט אבל במקרה של החברה הזו וחברות כמותה (מדובר בדרך כלל באותה חברה אם ציוד בשמות שונים) אני לא בטוח שהכלל הזה אכן תקף מפני שלדעתי לכנות את הציוד שלהם כ"רמקולים" זו בושה למושג הזה.

פורסם

אם אתה מחפש קופסת בום בום, אז הדבר הזה יעשה את העבודה.

אם אתה רוצה משהו קצת יותר רציני שלא סתם יעשה בום, אז הוןרפדייל פאוור קיוב ודומיו יהיו בחירה טובה יותר (אם כי גם יקרה יותר)

פורסם
  • מחבר

האמת שעכשיו מחובר לי 2 רמקולים Wharfedale ATLANTIC500

ואחורי antlantic 100

רסנטר גאמו ...

מה שאני מנסה לומר :) שאאלוהים !@!!

אין לי כבר כסף :) לבזבז על הדברים האלה :) זה פשוט לא נגמר :s07: :s07: :s07: :s07:....

חברה אני חייב לומר !!

שזה עושה הרבה חורים בכיס !...

פורסם

יש לך מערכת סבבה , קצת חבל להרוס אותה .

סאב זה דבר חשוב , תיהיה סבלני , ו תחכה עד שתוכל לרכוש סאב של חברה עם שם.

פורסם

כן באמת מה הלחץ לסאב ? תנסה לשפר קודם את התפישה במוח שלך ורק אחר כך לשפר את המערכת , לא תמות מוות קשה ביסורים אם לא יהיה לך סאב במערכת וגם תוכל לחיות עם העובדה שאי אפשר לספר לחברים "תראו יש לי בלה בלה בלה וסאב וופר עצבני חדש". תחשוב באמת עד כמה חסר לך באס במערכת ואיזה סוג של באס , תנסה לנתח מה לקוי לדעתך - אם בכלל ,ולמה אתה מצפה משיפור פוטנציאלי - או למה בדיוק אתה שואף. זה יעזור לך בבחירה.

אז חבל כמו שאמרו להוסיף מוצר שנוי במחלוקת וסביר שקצת "ירוד" למערכת נחמדה ואולי עוד רק בשביל "שיהיה". תנסה לשמוע צירוף דומה בחנות , אולי זה יתאים (ספק) , רק אל תשכח להיות אדיב ומנומס למוכרים , ולא להציק להם אם הם עם לקוחות אחרים במידה ואתה לא מתכוון לקנות שם אלא רק להאזין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים