עבור לתוכן

כ. קול 5.1 עם יציאה אופטית

Featured Replies

פורסם

בקשר לכרטיס קול היום 5.1 זה סטנדארט החל מ100~ ש"ח אבל אני ממליץ לך לקנות לפחות איזה SB live

שמע, מה זה סטנדרט... כרטיסי קול כאלה רודפים אחרי כל היום... אני לא מצליח לברוח מהם!

ממש לא גבר.... כרטיס קול עם יציאה אופטית לא קיים בכל כרטיס קול... ממש מממש לא... אפילו ב AUDIGY 2 אין יציאה אופטית... יש יציאה דיגיטלית... אותו דבר אבל חיבור שונה. בכל אופן אם אתה רוצה כרטיס קול עם יציאה אופטית ויש לך במקרה מעבד ATHLON XP אתה יכול לקנות את הלוח אם של ABIT שכולל עליו את ה SOUND STORM... לוח אם מעולה שכולל בתוכו כרטיס קול מעולה גם כן ועם יציאה אופטית. הוא עולה כ 500 שח... אני מתאר לעצמי שזה לא רחוק מהתקציב שלך...

אם אין לך AMD אז...

טוב אני צריך כבר לזוז... ;D

אני יודע שבאתר של פנדה יש מבחר עצום של כרטיסי קול.... תבדוק שם... (לא ממליץ בתור חנות, אבל יש להם מבחר יפה)

תתחדש!

יניב

פורסם

אופסס :silly: לא שמתי לב לזה שהוא רוצה אחד עם יציאה דיגיטלית

פורסם

בקשר לכרטיס קול creative live 24bit (גרסה משופרת ואם תמיכה בeax3) עולה בסביבות 180 שח

יש לו יציאה דיגיטלית קואקסיאלית (יציאה אופטית זה קצת נדיר),תצטרך כבל pl>rca

יש אותו פה במלאי - http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SNCTLLV51OEM&Cat2Cat1ID=1161&Cat2ID=0&aff=Zap

:xyxthumbs:

פורסם

אם אני קונה את הכרטיס של ה-24bit אני ירגיש הבדל באיכות הסאונד ??? ואם אני מחבר אותו בצורה דיגיטלית / קוקסיאלית למגבר הסרואנד שלי בן 5 שנים כבר , האם ה-24bit יעבוד ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים