פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מישהו אולי יוכל לעזור לי פה? (קובץ PDF).http://uploaded.fresh.co.il/2004/10/28/214139.pdf
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מה זה המבול הזה של בקשות עזרה בשיעורי בית שיש לאחרונה בפורום? קשה לפתוח מחברת או להזכר מה למדת בשיעור האחרון? מה גם שהשאלות האלה בכלל לא קשות...
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מחבר אין לי מחברת,מה לעשות לא רשמתי כלום אחרת הייתי מנסה בעצמי. אין לי מושג אפילו איך להתחיל.
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים אם קיבלת דף עבודה זאת אומרת שאתה אמור לדעת את החומר אם אתה לא יודע את החומר לא יעזור לך שאחרים ירשמו לך תשובות אתה עדיין לא תדע את זה.. בקיצור בעיה שלך שלא למדת פשוט אל תגיש את הדף, אין טעם להגיש עבודה בלי לדעת מה רשום בה באמת הפורום הזה ניהיה יותר מידי "כללי"
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים זה ממש ממש פשוט.בעיקרון, כששאולים אותך למשל כמה יוני CL- יש במסה מסוימת של NACL, אתה מחשב כמה מול שלNACL יש(ע"פ מסה מולרית, נמצאת בטבלה המחזורית עבור כל אטום, מחברים עבור מרכיבי המולקולה). כשאתה יודע כמה מול חומר יש לך של NACL אתה מחשב תגובה:NACL(L) --> NA+(AQ) + CL-(AQ1 1 1ואז אתה רואה שיש בדיוק אותה כמות(יחס של 1:1).יש מבין?
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מה זה המבול הזה של בקשות עזרה בשיעורי בית שיש לאחרונה בפורום? קשה לפתוח מחברת או להזכר מה למדת בשיעור האחרון? מה גם שהשאלות האלה בכלל לא קשות...תבינו שזה לא פורום עזרה בשיעורי בית.יש לכם שיעורים? תכינו אותם לבד (זו המטרה שלהם).ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.