פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים העם יש רדיו שמנגן את כל השיירים החדשים של mtv שאני יכל לדעת מה חדש מה יפה בלה בלה בלה אני לא מבין כלום
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים WTF??קרא את חוקי הפורום, אין לפרסם הודעות לאחר כמה שוטים של טקילה... :alcoholic: :errrr:
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים אם אתה גר באזור חיפה יש רדיו קול המזרח, אין לי מושג איזה תחנה זו, כל פעם שאמא שמה אותו אני מסתגר במקלט....
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים :kopfpatsch: ה-א-ם... מילת השאלה ! ומזה "השירים של MTV" הם לא המציאו את השירים, יש לך 91.8 במרכז שזה גלגל"צ ושומעים שם לא מעט פופ זבל בדרך כלל אם אתה רוצה לדפוק את השכל אתה מוזמן אבל לפני שאתה עושה את זה אני מציע לך ללמוד עברית.
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים זה לא בזבוז זמן ללמוד עבריתאם הוא בכל מקרה הולך לדפוקת' שכל עם שירי פופ?
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים 93.9 גלגלצ בירושליםאיכס גלגלציכולה להיות תחנה טובהאבל איזה שירים מזדיינים שיווווווווווווווווווווווווווווווווכל פעם שיש מצעד אתה שומע "ובמקום העשירי, שמונה שנים במצעד ****"
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים הבעיה עם גלגל"צ זה שהם שמים כל שיר חדש שהם מליטים לאהוב 5 פעמים בכל שעה...
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים נמאס לשמוע ומבקום הראשון 11 שבועות ברצף...שיושיבינו יש עוד שירים בעולם מה יש לעורכים האלהבכלל השיר הרומני הזה שכל הזמן השמיעוושנה שעברה בואי היה כל הזמןעאעאעא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.